Bu normal mi ?

Maalesef okumuş erkeklerde de bastirilmis sapikliklar olabiliyor. Bence bu insanlik meselesi
universite ortami yasamis erkegin en azindan gozu doymus oluyor
isi iyi erkekte cinsel yonden doyuma eriyor maddiyati oldugu icin

evlilige daha musait oluyorlar

Konuya cevap belli o yüzden bir şey demeyeceğim, en azından kurtulmuşsunuz böyle birinden diyeyim.
Yanlış anlamazsanız bir şeyi merak ediyorum ve sormak isterim. Diğer konularınıza yorumda pek bulunmamıştım ama okumuştum. O kişiyi size aşık ve seven, giyim vb şeyler haricinde hiçbir eksisi olmayan biri olarak yazmıştınız. Belki o anki ruh halinizden kaynaklı belki hala o sıralar ilişki içinde olduğunuzdan böyle geliyordu size yani başka olumsuz bir şey yazmamıştınız, hatta karakter vs olarak iyiydi anlatımda. Siz kendi sevginizden emin değildiniz. Şuanda da geçmişe döndüğünüzde daha farklı bakabiliyor musunuz yoksa bu dedikleriniz geçerli mi? Konuyla alakası yok bu sorumun belki ama o konulardaki adamın böyle sapıkça düşüncede olmasına ben bile şaşırdım da.

Ben olsam kan beynime sıçrar. Alenen söylemiş bir de ahlaksız herif. Ben böyle bir durumda gidip döverdim o adamı. Tabi size yapın demiyorum yanlış anlamayın. Ama en azından ne kadar sapık, ahlaksız oldugunu suratına haykırıp bildiğin bütün küfürleri etmeliydin.

Adamın pişkinliğine sinir oldum ne münasebet ablanızı işin içine katıyor yahu bu pat diye söylenebilecek bi şey değil ki yürek yemiş olması lazım. Daha neler görcez bakalım hakikaten çivisi çıkmış dünyanın

bizim ne düşündüğümüzün bir önemi var mı ? varsa sapıktan ayrılırsın umarım öyle yapmıcaksın gibi ya da fake gibi bi histe var içimde nedense çünkü bu birinin fikrinin alınacağı bir konu değil.

universite ortami yasamis erkegin en azindan gozu doymus oluyor
isi iyi erkekte cinsel yonden doyuma eriyor maddiyati oldugu icin

evlilige daha musait oluyorlar
Cinsel doyum hakkinda soyledikleriniz dogru olabilir ama bu türden bir sapikligin sebebi doyumsuzluk olamaz. O gozle bakamayacagi birine karşı cinsel cekim duyan ve bunu aciga vuran biri oldugu icin bu doyumsuzluk değil bir anomali diye düşünüyorum.

Tedavisi vardir belki, bilmiyorum.

Yani iğrenç bir olay tek kelimeyle ve şunu hiçbir zaman unutmamak lazım bazen yıllardır tanıdığımız insanların bile böyle huyu mu vardı diyoruz. Birisini tanıdım demeyeceksin bence ve hiçbir zaman acele etmeyeceksin hiçbir ey için. Bende diğer yorumlara katılıyorum canım bu olaya iyi tarafından bakmana lazım böyle birinden kurtulmuş oldun.

mesela 1 yıllık ilişkim olacak, cinsellikten konuşuyor olacağız, ben de o esnada 'yani abin de erik gibi kütür kütür maşallah' falan diyeceğim ha... sklfjdsa.... bu kadar şuursuzluk olmaz ya. 1 haftalık ilişki falan olsa neyse hani tanıyamamışlığınıza falan verilir de, 1 yıllık ilişkide bu ne demek valla dellendim. adamdaki genişliğe bak ya. gerçek olamayacak türden bi cins.

Demek ki 1 yıllık ciddi ilişki değilmiş.Genel söylüyorum çok kısa süre.Umarım barışmazsınız tekrar.Sapik herif

Çevir Kaz ı yanmasın.Allah aşkına tepki gelince böyle oluyor hep.Ayrılmak için bahane mi oldu yani ablanızın vücudu?

Hayır böyle insanlar mı var bu o insanın kendinden geçtiği sıra aklı başından gittiğinde söylediği şeyler olabilir mi cinsel hayatım yok
Hayır çünkü normal insanlar sevgililerinin yakınlarını hayal ederek kendinden geçmiyorlar. Siz onun abisinin bir yerini düşünür müsünüz? Sapık Erkek zihniyeti bu... Böyle banyoda vs birini çıplak görünce hemen etkileneceğini düşünmek...

Burda normal olmayan bir durum daha var oda sizin bunu normal mi diye sorabilmeniz yuhhh yani bide normal olmadığını dusunuyorum demissiniz ortada herşey net yani neyi düşünüyorsanız

Ne telefon kapatmasııı
O adamı iki çeker bi uzatırım üstüne gözlerini oyarımmmm

Hayır böyle insanlar mı var bu o insanın kendinden geçtiği sıra aklı başından gittiğinde söylediği şeyler olabilir mi cinsel hayatım yok

Olabilir desek "haa normalmiş" mi diyecekseniz? Çok değisik çapraz ilişkiler yaşayan insanlar var, birileri yapiyor diye herkese normal gelmiyor. Öyle bir kendinden geçme yok kusura bakmayin.

Son iki ayda sayamadığım kadar konu açıp yorum almışsınız ve ayrılmaktan bahsetmişsiniz, ayrılmışsınız sonra istemeye gelmiş ve ilk defa aile ile görüşünce adam her şeyi bırakıp evli ablanızın vücudunu hayal edip kalça ve göğüslerinden bahsedip 31 çekmiş. ??? Çok normal evet!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…