- 30 Nisan 2020
- 232
- 187
- 18
- 26
universite ortami yasamis erkegin en azindan gozu doymus oluyorMaalesef okumuş erkeklerde de bastirilmis sapikliklar olabiliyor. Bence bu insanlik meselesi
Yok arkadaşım naptın çok yanlış bi düşünceuniversite ortami yasamis erkegin en azindan gozu doymus oluyor
isi iyi erkekte cinsel yonden doyuma eriyor maddiyati oldugu icin
evlilige daha musait oluyorlar
bizim ne düşündüğümüzün bir önemi var mı ? varsa sapıktan ayrılırsın umarım öyle yapmıcaksın gibi ya da fake gibi bi histe var içimde nedense çünkü bu birinin fikrinin alınacağı bir konu değil.1 yıllık ciddi bi ilişkim vardı ciddi adımlar da ,tereddütlerim ,korkularım vs hakkında konular açmıştım buraya ama sevgilime çok güvenir inanırdım ben bunları düşünürken çok başka bi şey oldu.
Sevgilimle cinsellik konuşuyorduk uzun zamandır zaten ileri düzeyde konuşmalar , paylaşımlarımızda olmuştu onun yönlendirmeleriyle daha çok onun isteği üzerine derken yakın zamanda konuşurken benim ablam üzerinden konuşmaya başladı ben tabiki şok oldum onu mu beğeniyosun ,baktın mı falan dedim evet beğeniyorum işte göğüsleri kalçası büyük falan dedi gerçekten de öyledir. Sonra ben beni bir daha arama dedim ve kapattım.
Midem bulandı ben bu durumu asla kabul edemem ve erkek arkadaşımın normal olmadığını düşünüyorum ve ablamı ailemle tanışmaya geldiğinde gördü ben bunları düşündükçe aptal gibi hissediyorum. Bu arada ablam 30 yaşında evli tesettürlü güzel bi kadın.
Sizler ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi merak ediyorum.kimseye söyleyemediğim için buraya yazmak istedim.
Cinsel doyum hakkinda soyledikleriniz dogru olabilir ama bu türden bir sapikligin sebebi doyumsuzluk olamaz. O gozle bakamayacagi birine karşı cinsel cekim duyan ve bunu aciga vuran biri oldugu icin bu doyumsuzluk değil bir anomali diye düşünüyorum.universite ortami yasamis erkegin en azindan gozu doymus oluyor
isi iyi erkekte cinsel yonden doyuma eriyor maddiyati oldugu icin
evlilige daha musait oluyorlar
Çevir Kaz ı yanmasın.Allah aşkına tepki gelince böyle oluyor hep.Ayrılmak için bahane mi oldu yani ablanızın vücudu?Zaten aşktan ölüyorum halim yoktu bi şey olsa da ayrılabilsem diye düşünüyordum derken bu konu oldu belki de hâlâ konduramadığım için birde üzerinden zaman geçtiği için böyle bi stille yazdım
Hayır çünkü normal insanlar sevgililerinin yakınlarını hayal ederek kendinden geçmiyorlar. Siz onun abisinin bir yerini düşünür müsünüz? Sapık Erkek zihniyeti bu... Böyle banyoda vs birini çıplak görünce hemen etkileneceğini düşünmek...Hayır böyle insanlar mı var bu o insanın kendinden geçtiği sıra aklı başından gittiğinde söylediği şeyler olabilir mi cinsel hayatım yok
Burda normal olmayan bir durum daha var oda sizin bunu normal mi diye sorabilmeniz yuhhh yani bide normal olmadığını dusunuyorum demissiniz ortada herşey net yani neyi düşünüyorsanız1 yıllık ciddi bi ilişkim vardı ciddi adımlar da ,tereddütlerim ,korkularım vs hakkında konular açmıştım buraya ama sevgilime çok güvenir inanırdım ben bunları düşünürken çok başka bi şey oldu.
Sevgilimle cinsellik konuşuyorduk uzun zamandır zaten ileri düzeyde konuşmalar , paylaşımlarımızda olmuştu onun yönlendirmeleriyle daha çok onun isteği üzerine derken yakın zamanda konuşurken benim ablam üzerinden konuşmaya başladı ben tabiki şok oldum onu mu beğeniyosun ,baktın mı falan dedim evet beğeniyorum işte göğüsleri kalçası büyük falan dedi gerçekten de öyledir. Sonra ben beni bir daha arama dedim ve kapattım.
Midem bulandı ben bu durumu asla kabul edemem ve erkek arkadaşımın normal olmadığını düşünüyorum ve ablamı ailemle tanışmaya geldiğinde gördü ben bunları düşündükçe aptal gibi hissediyorum. Bu arada ablam 30 yaşında evli tesettürlü güzel bi kadın.
Sizler ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi merak ediyorum.kimseye söyleyemediğim için buraya yazmak istedim.
1 yıllık ciddi bi ilişkim vardı ciddi adımlar da ,tereddütlerim ,korkularım vs hakkında konular açmıştım buraya ama sevgilime çok güvenir inanırdım ben bunları düşünürken çok başka bi şey oldu.
Hayır böyle insanlar mı var bu o insanın kendinden geçtiği sıra aklı başından gittiğinde söylediği şeyler olabilir mi cinsel hayatım yok
Tamamen hesapla elimde tutmuyorum, aksine aynı şehirde olduğum yıllarca aşık olan, mesleği konumu parası daha çok olan insanlar da var. Ama bu adamda karekter olarak benim tam da beklediğim şeyler var. Zeki, olgun, yapıcı, esprili vs. Ama bi şeyler eksik bende ufak şeyler bunları görmezden gelemiyorum sanırım off bilmiyorum
Çok haklısınız burada genelleme yaparak pay çıkarmak her zaman yanlış bi şey olduğunu söyledim. Herkes kendi tecrübelerine göre bildiğini söylüyor aynen sizin verdiğiniz örnekteki gibi. Peki size bi şey sormak istiyorum benim 1 yıldır birlikte olduğum uzaktan bi ilişkim var başlarda inanılmaz mutluydum aşktan ölüyorum o derece ama işler ciddiye binince, onda bazı eksiklikler gördükçe, düğün nişan işlerinin stresini fark edince ben çok soğudum gözüme batmayan kusurlar büyüdü durdu. İnanılmaz isteksizim. Aileler tanıştı hâlâ aynı isteksizlik devam ediyor sevgimden emin değilim diyorum birde uzakta olduğu için yan yana çok zaman geçiremedik iyice kafam karıştı. Ama karekter olarak, anlaşmak olsun birlikte eğlenmek olsun konuşurken ki iletişim saygı ne bileyim eğitim kültür seviyesi her şeyiyle kafa dengiyiz. O benim üzerime aşırı düşüyor ve biraz baskı da var. Ben vazgeçme aşamasındayım çünkü bu ruh halim geçmiyor mutsuzum seviyor muyum sevmiyor muyum iyice allak bullak oldum insanlar soruyor cevap veremiyorum.
Sizce gözümü karartıp devam etmek çok büyük risk ve yanlış mı olur
Bir yıldır uzaktan bi ilişkim var. Aramızda 5 saatlik mesafe var. 5 kez falan o geldi. 5 6 kez de ortak bi şehirde buluştuk 2 3 saatlik yola gittim yani bende.
Ailemle tanıştı ve aileler tanıştı.
Virüs olmasaydı biz de ailemle gidecektik onların evine. Derken ben baştan beri kararsızlık yaşıyor ama bi şekilde geçmesini bekliyordum , burada da defalarca konu açtım.
Ama artık ben çok netim hiçbir şekilde istek,heves , sevgi hissedemiyorum. Bunu defalarca erkek arkadaşıma da anlatmıştım aslında pürüzleri görmezden gelmeye çalıştık hep.
Şimdi ayrıldık. Ama ben kendimden önce onu düşünüyorum çünkü bana hiç zararı olmamış ,hiç kırmamış elinden geleni yapmaya çalışan birisi.bende aynı şekilde ona öyle oldum ama sonuçta onu terk ettim çok aşıktı bana çok üzülüyorum onu üzdüğüm için ailesi geldi o kadar sevdiler beni annesi çok hevesliydikeşke hiç böyle olmasaydı bende çok yıpranıyorum daha neler bekliyor beni onuda bilmiyorum ama kimse benim yüzümden üzülmesin.
Abartıyor muyum lütfen fikirlerinizi söyler misiniz? Üzülmeyi hak etmeyen birini üzdüğüm için bir daha hiç mutlu olamayacakmışım gibi hissediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?