okullara para kesinlikle vermeyin. ne yardım adı altında ne de başka bir ad adı altında. devlet zaten belli bir bütçe ayarlıyor ve veriyor. isteyen olanları da şikayet edin.
dayım meb de oldugundna bılıorum her ay okullrın kını bız oduyoruz derdı ordan bılıyorum bı okulun elektırıgı 1 mılyarı gecıordur okulda nerde her ay okadr odıcekemin misiniz?su ve elektiriği devlet ödemez okul öder..
tek kelimeyle iğrenç bir durum bu.öğretmene yaranmak için neler yapıyorlar ya.sizde mecbur kalıyorsunuz tabii.peki öğretmeninde haberi oluyor mu? yani o mu istiyor bu hediyeleri?
okullara para kesinlikle vermeyin. ne yardım adı altında ne de başka bir ad adı altında. devlet zaten belli bir bütçe ayarlıyor ve veriyor. isteyen olanları da şikayet edin.
dayım meb de oldugundna bılıorum her ay okullrın kını bız oduyoruz derdı ordan bılıyorum bı okulun elektırıgı 1 mılyarı gecıordur okulda nerde her ay okadr odıcek
Arkadaşım ben vergimi veriyorum zaten. Benden aldıkları vergilerle salak saçma beşinci köprü yapmasınlar, ışıklı gökkuşağı yapmasınlar, versinler hizmetlilerin parasını.
Öğretmenler parayı ceplerine atıyor demiyoruz ki, sosyal devlet gereğini yapsın, parasız eğitim olsun. Okullara kitap veriyor diye secde edecek halimiz yok. Ayrıca her ay bölük pörçük para vermek istemeyen veli özel okula gönderirdi, devletten maaş alan öğretmen de onun içtiği sigarayı sorgulama hakkını kendinde bulamazdı.
Buna rağmen hiçbir tepkide yok velilerde,ancak kendi kendimize konuşup çatır çatırda paraları öderiz.E bende olsam bende bütçe ayırmambu söyldeiğinizi neye dayanarak söylediniz bilmiyorum... çünkü devlet okullara hiçbir bütçe ayırmıyor... binayı dikiyor, canı isterse öğretmen atıyor, bir de müdür koyuyor başına al kardeşim bak başınınn çaresine diyor... ha birde kömür gönderiyor bütün kış idae etmek zorundasın... onun dışında elektirk su internet telefon fotokopi temizlik hiç mi hiç karışmıyor...
okulların su elektırık komur boya badana ıslerını maasları zaten meb verıyor
Yok ben o gezi paralarınıda çoookkkkkkkk ödedim. Bunuda unutmuşum. Bakın eğitim için herşey tamam ama bu kadarda olmaz. Her yapılan çalışmada BİZİM ÇOCUKLARIMIZIN NEYİ EKSİK. Bizde okuduk ben hiç hatırlamıyorum annemin babamın bu kadar para ödediğini. Valla eskiden okumak daha güzelmiş şimdi 4+4+4 Mecburi seçmeli ders Yakında Bütün kızların kafalarını bile kapatırlarsa eğitim için demeyin.....[/
bugun bı gazetede emzırme odası olucakmsı okullardaokuyunca cok guldum olmadı 1. sınıfta ebelık dersıde versınler cocuklarımıza dedım
Allahım yaaaa bize senelerce saçlarımızı açtırdılar haksız ve hukusuzca hala da aynı değişen bişey yok.. bizi en son soyarlar üstsüz gezdirirler demedik, ortada fol yok yumurta yok bu korku ne anlamadım
bu yazılanları yazınca utandım gerçekten çok yazık... öğretmenler sizden hediye bekleyen varlıklar değil... hiçbir öğretmen öğrencisi hediye vermedi diye ya da sizin tabirinizle diğerlerine göre daha düşük ki bu da eminim minicik bi elin eline dikenler bata bata kopardığı bi gül gibi hediye getirdi diye ne bu öğrencisine farklı gözle bakar ne de onu mahçup eder... böyle düşünen veliler olması çok üzücü...
arkadaşlarbenimde 1.sınıfa giden ikizleri var..ve her ödemeyi 2si için yaptık
30+30okul aidatı---100+100 pc parası-50+50 kaynak kitap---30+30 perde-masa örtüsü---100+100 23 nisan gösteri parası----dahada ufak tepek sınıf temizletme parası,şu parası,bu parası....güya devlet okulundayız. ..ben ne yapayım...
nerdeyse 1 ı buluor verdın para canım havada ucupp gıdyor para
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?