vermeyin aidat sizi okuldan mı atacaklar? öyle bir hakları yok. eğer şikayet yapacaksanız gerçi herkes birbirinin adamı olmuş yapsanızda boşuna ancak bakanlığa intikal ettiğinde ki o arada yıldırmaya çalışacaklar o zaman birşeyler çıkar. o da uzun iş. ilk önce kesin bir red mektubu alınır onu bir ay beklemelisin sonra daha üst kuruma derken hoop çocuğunuz mezun olmuş
Okuduğunuzu anlayamadınız galiba. Ben ne demişim bir bakın isterseniz. Keşke devlet verse bütün eksikleri. Biz de veliden para istemeye can atmıyoruz zaten. O zaman buraya konuyu yazan arkadaş şikayetim okullara değil devlete demeli. Ve şikayetleri üst mercilere iletmeli. Veli eğer çocuğunun ihtiyacını karşılamayıp iki kuruşun hesabını yaparsa, ben de -KUSURA BAKMAYIN-sigarasına laf söylerim.
aslında gerçekten aidat alınmayacak..faturalar ödenmeyecek ve okulun ihtiyaçları sadece devletin verdiği ödenek-cikle karşılanacak..bakalım o zaman nasıl olacak çok merak ediyorum.keşke okullar bunu yapsalar.
arkadaşlar inanın ki aidatlar olmasa okulların hali içler acısı olur.. çocuklar kışın donar, okula pislikten girilmez...
Kimbilir?..bekide tam tersi olur
arkadaşlar inanın ki aidatlar olmasa okulların hali içler acısı olur.. çocuklar kışın donar, okula pislikten girilmez...
ama şu kayıt parasına ben de çok gıcığım. bizim çocukların eski okulu kişi başı 500 tl istiyodu..
eğer e-okulda çıkmıyorsan 6000 (yanlış okumadınız 6 bin) tl istiyordu...
şikayet ettik ama almaya devam ettiler.. bir de psikolojik baskı yapıyorlar. aidat vermeyenlerin isimlerini sınıf kapılarına liste halinde (verdi-vermedi şeklinde) yazıyorlar.. çocuklar çok zor durumda kaldığı için mecburen veriyordu veliler..
ama şu kayıt parasına ben de çok gıcığım. bizim çocukların eski okulu kişi başı 500 tl istiyodu..
eğer e-okulda çıkmıyorsan 6000 (yanlış okumadınız 6 bin) tl istiyordu...
şikayet ettik ama almaya devam ettiler.. bir de psikolojik baskı yapıyorlar. aidat vermeyenlerin isimlerini sınıf kapılarına liste halinde (verdi-vermedi şeklinde) yazıyorlar.. çocuklar çok zor durumda kaldığı için mecburen veriyordu veliler..
Tebrik ediyorum sizi. İşte sizde bir öğretmensiniz. sene başında elimize liste verilir. Hep markalı. 23 nisan için diktirdiğimiz kıyafete 70 tl ödemiştik şimdi elimizde kaldı ve nerede giyecek öle sokakta yada gezmede giyilebilecek bir kıyafet değil. Bende öğretmene şunu önericem bu kıyafetleri durumu iyi olmayan başka okula bağışlayalım..
Mevcut iktidar düşecek
Benim açtığım konuda sadece aidattan bahsetmiyorum, okula ödediğim paralardan bahsediyorum. tabiki çocuklarımız ısınacak ihtiyaçları karşılanacak ama bu kadarda para toplanmazki zırt para pırt para. Şimdide test parası çıktı unutmuşum söylemeyi. O kalın aldığım bütün dersler test kitabıda cabası, Belki yakında Karne parası bile alacaklar. Korkuyorum artık çocuğumun anne öğretmen dediki : lafından
okadar parayı devlet okuluna mıu verdiler..neden özel okula yollamadılar..:44:
​Karne parasıda vardı bir zamanlar,şimdi yok mu?
o parayı verenlere ben de sordum aynı soruyu:))
ama buraya bir kere veriyoruz özel okula her yıl dediler...
velinin biri de kredi çekip vermiş parayı. bunu da bana okul aile birliği sekreteri söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?