almaz olurlarmı bütün okul verdi bas bas bağardı müdür tohum parası diye toplantı yaptı
çok komik ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
almaz olurlarmı bütün okul verdi bas bas bağardı müdür tohum parası diye toplantı yaptı
meyve ağaçları iyi fikirde,diğeri acayip..onlar bakım ister yazın kim bakacak
[/QUOTE
müdürün yiğenleri evli karı koca 2 de çocuk okulda kalıyorlar evleri var okulun içinde onlarr hem yer hem bakar![]()
velilerle örgütlenin idareden gelir gider defterlerini isteyin inceleyin..şüphelerden kurtulursunuz..
adam sizi bilgilendirmek zorunda.
hatta okul aile birlikleri var onlara katılın okullarla daha çok işbirliği yapın bence..
bütün veliler okulların içinde olsun okul aile işbirliği çok önemli her şeyi sorun bilgi edinin..
müdürün yiğenleri evli karı koca 2 de çocuk okulda kalıyorlar evleri var okulun içinde onlarr hem yer hem bakar![]()
ben bir köy öğretmeniyim.meb okullar parasız derken kendisi okullara ödeme yapmıyor
okulun ihtiyaçlarını para toplamadan karşılayamazsınız. velilerden alındığı kadar
öğretmenlerde kendisi harcıyor saydıklarınızın bir çoğunu
sınıfıma ben almışımdır.tebeşiri,silgisi, sıra örtüsü, tam olarak sene başından beri 6
top kağıt. ki bu daha az artık yetiştiramiyorum.
çoğu zaman fotokopi parasını cebimden veriyorum.sınıfımı boyatım.
hep cepten. okullara kızmayın. çocuğunuzun temel ihtiyaçlarını karşılayın.
etkinliklere katılmak ücret vermek gönüllülük..
inanın devlet her öğrenciye bilgisayar vereceğine
her sınıfa bir bilgisayar fotokobili yazıcı.akıllı tahta versin.
yeterli..
valla toplantıda kimsenin gıkı çıkmıyo ee tek kişide ne yapabilir ..kusura bakmasınlarda velileri bara basıyo sanıyolar heralde..öğretmenler düşüncesiz davranıyo.en basit örnek vereyim kızım ana sınıfına gidiyo gösteri için elbiseye 50 tl verdik .kaldıki ayakkabı çorab yok bunların içinde onlarıda ayrı aldık..
ikincisi okulun önlükleri forma oldu değişti yani .açık sarı renkte bildiğiniz limon sarısı ve kimse memnun değil temizlik açısınndan.neymiş efendim velilere sorulmuş asla öyle bişey sorulmadı kendi kafalarına göre yapıyolar çoğu şeyi.sesin çıkarsa sivri dilli oluyosun..
olsun sivri dilli olun ne olacak?
neden korkuyorsunuz ki?
önder olun lider olun...
ama hiç ağzını açmayıpta öğretmenin arkasından da bunlar bizi para basma makinası zannediyor demek mi duyarlılık?
hayır sıkıntıyı devlet yaratıyor oy verirken düşünmek yok para isteyince öğretmenden kötüsü yok...
devlet okula para vermiyor ne yapalım şimdi gelmeyin okula mı diyelim öğrenciye..
okulda elini yıkayacak sabun poponu silecek tuvalet kağıdı yok dıyorum ben, vehameti siz anlayın..
sanki bu öğretmenler öcü...hepsi cebe para indirmeye çalışıyormuş gibi bir hava yaratılıyor ben buna gerçekten çok üzülüyorum...
süt dağıtımı hakkında ne düşünüyosunuz arkadaşlar.
Liseye başlarken 2 top a4 kağıdı aldık. Bizim okulda çok büyüktür ve o sene yaklaşık 750 top kağıt olmuştur okulun bir odası tamamı ile kağıttı. Ama okul başladı yine sınav olcaksınız sınav parası neymiş fotokopi çekilcekmiş.. Bizim getirdiğimiz kağıtları kendi evraklarında kullanırlarsa biz yine sınav parası veririz tabi.. Üstelik birşey sorucam öğretmenlerime.. Sene başında sizlerin kırtarsiiye malzemeleri kalem vs. Bunlar için ödeme yapılmıyor mu ?? Ben yapılıyor diye biliyorum.
Hanımefendi o ödeme sizin fotokopi parasını ödeyelim diye verilmiyor bize,öğretmenin tutması gereken dosya çıkarması gereken planlar hazırlaması geren sınavlar vs var bunları yıl bazında düşündüğünüzde devletin verdigi 575 tl kırtasiye ucreti bizim harcadığımızın yanında ne kalıyor..ben evimde yazıcı kullanmak zorundayım ki cocuklara sınav çıkarayım derse hazırlık materyal hazırlayım toneri kagidi yıl boyunca ne kadar kullanıyoruz biliormusunuz siz? Okulda fotokopi icin kendi cebimizden veriyoruz parayı..neden ? Devlet benden evrak istiyor ama fotokopisini çekecek parayı sen ode diyor..
Süt istemiyoruz,devlet okuluysa devletin ilgisini alakasını istiyoruz ,temizlik,bakım ve bilumum giderlerinin karşılanmasını istiyoruz
Bir arkadaşımın 8.sınıfta çocuğu var,dersleride pek parlak değil geçen sene sonunda sınıf öğretmeni çocuğunuzun zayıfı çok,ikinci dönemin aidatını da ödememişsiniz,öderseniz hiç değilse kurula girer bir şeyler yapılırdı demiş.Arkadaşımda ödedi aidatı ve çocuk kurul kararıyla geçti sınıfı.Acaba ödemeseydi sınıfta mı bırakılacaktı?Acaba bir yerlerden öğretmenler baskı mı görüyor ve buna itiliyorlar?
Süt istemiyoruz,devlet okuluysa devletin ilgisini alakasını istiyoruz ,temizlik,bakım ve bilumum giderlerinin karşılanmasını istiyoruz
Bir arkadaşımın 8.sınıfta çocuğu var,dersleride pek parlak değil geçen sene sonunda sınıf öğretmeni çocuğunuzun zayıfı çok,ikinci dönemin aidatını da ödememişsiniz,öderseniz hiç değilse kurula girer bir şeyler yapılırdı demiş.Arkadaşımda ödedi aidatı ve çocuk kurul kararıyla geçti sınıfı.Acaba ödemeseydi sınıfta mı bırakılacaktı?Acaba bir yerlerden öğretmenler baskı mı görüyor ve buna itiliyorlar?
Uygulamalar okuldan okula değişiyor sanırım. 2 çocuğumuda devlet okulunda okutuyorum. Kayıt da dahil olmak üzere tek kuruş vermedim. Zaten okuldan da istemediler. Hatta oğlumu okula yazdırırken müdür beyle cebelleşip zorla 20 TL vermiştim. Adam almam diye diretmişti.
Ne eğitime katkı payı, ne temizlik parası nede fotokopi parası veriyorum.
Ama 23 nisan için folklora yazılmıştık. Bu kendi isteğimizdi ve parasını tabiki ödedim. Öğretmen toplantı yapıp akıllı tahta alıp almama konusunu sormuştu. Bu bir mecburiyet değildi ama tüm veliler kabul ettik ve parasını verdik. Akıllı tahta kalemini ise veliler gönüllü alıyoruz. Zaten herkes 1 tane alsa uzunca bir süre gidiyor.
Bunların dışında tek kuruş talep etmedi okulumuz. Okulumuz büyük bir okul, kantin kirası, servis ücreti falan derken en son duvara astıkları işletme defteri fotokopisinde okulun hala yüklü bir parasının olduğunu gördüm. Çalışan hizmetli sayımız ise neredeyse 10 kişiyi buluyor.
Ödemeyin arkadaşım,yapmayın..bırakın mağdur olunsun bir olur iki olur ses çıkar ve siz de bu eziyetten kurtulursunuz.
Ödemeyin arkadaşım,yapmayın..bırakın mağdur olunsun bir olur iki olur ses çıkar ve siz de bu eziyetten kurtulursunuz.
Nasil ödemeyelim madamiks,
Müfettiş geliyor nerde bu evrak nerde materyal nerde su bu..yok derste görsel materyal kullanın yok sunu yapın daha neler neler..sıkiysa yapma yersin soruşturmayı..biara demişlerse kağıt israfı oluyor yıllık planları flashdiske kaydedin yazicidan çıkarmayın..cikarmadim müfettiş bana kızdı olur mü öyle diye:))