Cok saol canımda ben bile iyi yanını göremiyorum gercekten dün boşanmayı bile düşündüm artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok saol canımda ben bile iyi yanını göremiyorum gercekten dün boşanmayı bile düşündüm artık
Aynısını düşünüyorum birebir hemde.O kadın resimlerle falan hazırlıklı gelmiş bence. Şak diye çıkarıp verdiğine göre. Belki eşinizin de haberi vardır. Bankaya kredi almaya giden adam kimliğine bakmayı akıl etmez mi hiç.
ne münasebet canım..eltimin kocası aldığı dükkanıda eltimin üstüne yaptı..allah korusun herşey olabilir..onlar sizi devre dışı bırakmaya çalışıyorlar..görüşmemek lazım böyle insanlarla..Dün eşimin kızkardeşiylede tartıstık hanımefendi cok büyüttümü söylüyo bu konuyu neymiş küm gelinin üstüne ev yaparmıs ben cocugumdan kendimden kısıcam kredi ödiycem ama mal anasının olcak benden başka o ailede herkez memnun durumdan
;Tabi ki memnun yarın bir gün kv ölünce o ev kız kardeşine de kalıyor çünkü canımcım.Dün eşimin kızkardeşiylede tartıstık hanımefendi cok büyüttümü söylüyo bu konuyu neymiş küm gelinin üstüne ev yaparmıs ben cocugumdan kendimden kısıcam kredi ödiycem ama mal anasının olcak benden başka o ailede herkez memnun durumdan
al konu sahibi sana örnek
bunca yıllık evladını eşini madur eden baba
sizinki kv kp sizi mağdur etmez mi
bu işin orta yolu malın kocasının üstüne yada konu sahibinin üstüne geçmesiyle olur maalesef böyle üstüne su içecek hali yok..kredi ödeyen biri olarak o kredinin ne zorlukla ödendiğini biliyorum..dış kapının dış mandaalı birinin üzerine olan kredinin sıkıntısını niye çekeyim yada evladıma çektireyimki..
dansçım yeni evlendiğimde sadece arabamız vardı bizim çocuğumuz olmadığından eşimin aileside ortak olur diye eşim benim üstüme yapmıştı hemde kendisi teklif etmişti bana..Esine ya da kvye bir sey olsa ortada kalicaksiniz farkinda mi o mal kocan?
Dün eşimin kızkardeşiylede tartıstık hanımefendi cok büyüttümü söylüyo bu konuyu neymiş küm gelinin üstüne ev yaparmıs ben cocugumdan kendimden kısıcam kredi ödiycem ama mal anasının olcak benden başka o ailede herkez memnun durumdan
İnsanların eşleri hakkında canının istediği konuşmasan kadın burda derdini anlattı diye canının her istediğini söyleme hakkına sahip olduğunu düşündün heralde ?İnsanların yarısına tuz basmakta üzerinize yok gerçekten.Esine ya da kvye bir sey olsa ortada kalicaksiniz farkinda mi o mal kocan?
Ahanda şuraya yazıyorum planlı yapılmış bir şey.Bütün bunlar olurken eşin ne yaptı neden konuşmuyor tepki koymuyor bu erkekler hayır karımın üzerine olacak diyemedi mi?
Suan onu affedemiyorum onu affetmem belki aylar alıcak cünkü gururumu kırdı beni evladını düşünmedi ben bunu ondan hiç beklemezdim ailesi paragözün teki biz bosansak ev annesinin üstüneyken bir kurus vermezler bana o yüzden bende karar verdim o tapu eşimin veya benim üstüme gecene kadar bir kurus yardımda bulunmıycam artı hiç bişeyimden kısmıycam ödedinler paşa paşa inanın kendimi yiyorum ama suan dünyayı yıksam o evi daha kümsenin üstüne gecirmezler bür kurusun hesabını yapıyolar anca 6 ay sonra tapular cıktıktan sonra görücez neler olcak ozaman eger böyle bişey olursa ona söyledim kesin ve kesin boşanıcam.Olanolmus, sizde demissiniz esinize soyleyeceklerinizi.
6 ay sonra icin soz verdiyse guvenin eşinize. Konusun, ona cok kirildiginizi ve verdigi sozu tutacagina inandiginizi soyleyin. Ayrica Kv.nizle yasadiginizda ayni kararsizlikla davranmasin bir daha bunu belirtin. Dag gibi gormek istediginizi anlatin onure ederek.
Bundan sonra bu konuyu uzatmak tamamiyle sizin zarariniza olur.
zaman birakacaksiniz, konuyu tartismaya acmayin her zaman, degeri kalmaz.