• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu olay beni cok kırdı.

Ya bi durun arkadaşlar kız da biliyor olayın yanlış ve hatalı olduğunu bunu tekrarlamanın bir mantığı yok, orta yolu bulalım ya da iyi tarafından bakalım bi sorun çıkmasın. Aklıma bir öneri gelirse paylaşırım canım üzme kendini bir yolu bulunur O okaNayla
Cok saol canımda ben bile iyi yanını göremiyorum gercekten dün boşanmayı bile düşündüm artık

Dün eşimin kızkardeşiylede tartıstık hanımefendi cok büyüttümü söylüyo bu konuyu neymiş küm gelinin üstüne ev yaparmıs ben cocugumdan kendimden kısıcam kredi ödiycem ama mal anasının olcak benden başka o ailede herkez memnun durumdan
ne münasebet canım..eltimin kocası aldığı dükkanıda eltimin üstüne yaptı..allah korusun herşey olabilir..onlar sizi devre dışı bırakmaya çalışıyorlar..görüşmemek lazım böyle insanlarla..

Dün eşimin kızkardeşiylede tartıstık hanımefendi cok büyüttümü söylüyo bu konuyu neymiş küm gelinin üstüne ev yaparmıs ben cocugumdan kendimden kısıcam kredi ödiycem ama mal anasının olcak benden başka o ailede herkez memnun durumdan
;Tabi ki memnun yarın bir gün kv ölünce o ev kız kardeşine de kalıyor çünkü canımcım.

al konu sahibi sana örnek
bunca yıllık evladını eşini madur eden baba
sizinki kv kp sizi mağdur etmez mi

Bak şimdi boşanıyorlar, çekişmeli, babamın bir kuruş veresi yok. Evin tamamını istiyor bizden, neymiş evlenirken bize verecekmiş, yersen...

Araba aldı babaannemin üzerine, arsa almışlar babaannemin üzerine. Yok böyle bir salaklık.
Annem olmasa, ne ev sahibi olabilirdi, ne de aile. Eliyle attı hepsini kenara.

O yüzden dünyanın en iyi insanı olsa güvenmem ben. Benim öz babam bunu yaptı, herkes her şeyi yapar o yüzden.

Kayınvalidenizin haberi yok sanırım ama evlendikten sonra edinilen mallar ortaktır
aynı apartmandan almanız kötü olmuş

Off çok zor bir durum, ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Ben olsam orda suskun kalamazdım gerekirse çocuğumun hakkını savunurdum. Resmen planlı gidilmiş,ne demek kimlik unutmak,eş dururken annenin üzerine yapmak. Benim eşim de araba almaya gitti bir kaç yıl evvel,annesinin üzerine yapıp geldiler,şok olmuştum gruruma dokunmuştu.Şuan umrumda değil gerçi,hatta kv arabamı eskitmeyin diye şaka yapar bazen.Bizim bir dönem ödemelerimiz aksamıştı,avukatlık olmuştuk. İyiki bizim üzerimizde değildi araba.Bir de biz Allah korusun boşansak ya da eşimin başına bişe gelse hak yiyecek insan asla değiller.Siz de böyle güveniyorsanız unutmaya çalışın ama güvenmiyorsanız(sizin durumda olsam güvenemezdim) ne yapın edin bu yanlışlığı düzeltin,sizin ya da eşinizin üzerine almadan kredi ödemeye katkı sağlamayın.

Ya aklıma takıldı konut kredisi çekildiği zaman kredi kimin üzerine ise onun üstüne oluyor ev. Eşin çektiyse krediyi eşinden başkasına olamaz. Nasıl oldu da sizi böyle bir taklaya getirdiler?

Ya bi durun arkadaşlar kız da biliyor olayın yanlış ve hatalı olduğunu bunu tekrarlamanın bir mantığı yok, orta yolu bulalım ya da iyi tarafından bakalım bi sorun çıkmasın. Aklıma bir öneri gelirse paylaşırım canım üzme kendini bir yolu bulunur O okaNayla
bu işin orta yolu malın kocasının üstüne yada konu sahibinin üstüne geçmesiyle olur maalesef böyle üstüne su içecek hali yok..kredi ödeyen biri olarak o kredinin ne zorlukla ödendiğini biliyorum..dış kapının dış mandaalı birinin üzerine olan kredinin sıkıntısını niye çekeyim yada evladıma çektireyimki..

Olanolmus, sizde demissiniz esinize soyleyeceklerinizi.
6 ay sonra icin soz verdiyse guvenin eşinize. Konusun, ona cok kirildiginizi ve verdigi sozu tutacagina inandiginizi soyleyin. Ayrica Kv.nizle yasadiginizda ayni kararsizlikla davranmasin bir daha bunu belirtin. Dag gibi gormek istediginizi anlatin onure ederek.

Bundan sonra bu konuyu uzatmak tamamiyle sizin zarariniza olur.

zaman birakacaksiniz, konuyu tartismaya acmayin her zaman, degeri kalmaz.

Esine ya da kvye bir sey olsa ortada kalicaksiniz farkinda mi o mal kocan?
dansçım yeni evlendiğimde sadece arabamız vardı bizim çocuğumuz olmadığından eşimin aileside ortak olur diye eşim benim üstüme yapmıştı hemde kendisi teklif etmişti bana..

kesinlikle esinin yada keni ustune yapmalisin.. tartistiniz diyelim kv cikin evimden diycek ne yapacaksiniz? ben olsam kabul etmezdim siz ayrim yapildigina takmissiniz ama ben olsam kendi uzerine ne sebebple gecirdi ona takarim.. ayrica notere kimliksiz gidilmez planli olmadiigna emin misiniz?

Bu nasıl bir laf Allah aşkına "kim gelinin üstüne ev yapar" sanki evi evi anasıyla babası almış size oturmanız için hediye ediyorlar. Krediyi ödeyecek olan sizsiniz bu durumda gelinin üstüne ev yapma gibi bir durumları yok. Biz de ev aldık 8 yıl önce eşim serbest çalıştığı için gelirini belgeleyemedi bende çalışıyorum. Eşim hiç tereddüt etmeden senin adına başvuralım krediye ne fark eder senin üstüne ya da benim üstüme dedi. Eşiniz ya gerçekten çok saf ailesine çok güveniyor ya da kimliğimi unuttum bahanesiydi daha önce aralarında böyle bir karar almışlardı bilemedim.

Bütün bunlar olurken eşin ne yaptı neden konuşmuyor tepki koymuyor bu erkekler hayır karımın üzerine olacak diyemedi mi?

Esine ya da kvye bir sey olsa ortada kalicaksiniz farkinda mi o mal kocan?
İnsanların eşleri hakkında canının istediği konuşmasan kadın burda derdini anlattı diye canının her istediğini söyleme hakkına sahip olduğunu düşündün heralde ?İnsanların yarısına tuz basmakta üzerinize yok gerçekten.

Bence bu kadar tasalanmayın. Boşverin. Zaten tapusu olmayan evi noterden alsanız ne almasanız ne. Noter satışının öyle aman aman bir önemi yok söyliyim dedim.

Olanolmus, sizde demissiniz esinize soyleyeceklerinizi.
6 ay sonra icin soz verdiyse guvenin eşinize. Konusun, ona cok kirildiginizi ve verdigi sozu tutacagina inandiginizi soyleyin. Ayrica Kv.nizle yasadiginizda ayni kararsizlikla davranmasin bir daha bunu belirtin. Dag gibi gormek istediginizi anlatin onure ederek.

Bundan sonra bu konuyu uzatmak tamamiyle sizin zarariniza olur.

zaman birakacaksiniz, konuyu tartismaya acmayin her zaman, degeri kalmaz.
Suan onu affedemiyorum onu affetmem belki aylar alıcak cünkü gururumu kırdı beni evladını düşünmedi ben bunu ondan hiç beklemezdim ailesi paragözün teki biz bosansak ev annesinin üstüneyken bir kurus vermezler bana o yüzden bende karar verdim o tapu eşimin veya benim üstüme gecene kadar bir kurus yardımda bulunmıycam artı hiç bişeyimden kısmıycam ödedinler paşa paşa inanın kendimi yiyorum ama suan dünyayı yıksam o evi daha kümsenin üstüne gecirmezler bür kurusun hesabını yapıyolar anca 6 ay sonra tapular cıktıktan sonra görücez neler olcak ozaman eger böyle bişey olursa ona söyledim kesin ve kesin boşanıcam.

Back
X