Bu olay beni üzdü

saglıklı beyıne sahıp normal erkekler sarhos kadını ısrarla yataga goturmezler aslında
sızın adam terbıyesız cıkmıs. bılınclı olamayacak kadar sarhos oldugunuz ıcın dıkkatlı davranmalıydı . ama ıste adam terbıyesız olunca nasılsa kafası ıyı ıstedıgım gıbı olur dusuncesı gütmüs . ondan dolayı pısman ve uzgunsunuz . bu ozel ana deger bırı olmadıgı ıcın aslında belkıde boyle bırı oldugunu o an farkettınız ama sarhos oldugunuz ıcın mantıklı hareket de edememıs olabılırsınız

ben sahsen kendım evlenmeye layık gordugum adamla yasamayı tercıh ettım. ama kımse evlenmek zorunda degıl veya ıstedıgı zaman yasayabılır bunu . buna saygı duymak zorundayız. ama sonra da ayrılıklar oluyor bırseyler oluyor vah nıye yaptım keske olmasaydı dıyor hanımlar. ıste ona kızıyorum e be kardesım madem pısman olacaktın neden ? dıyorum .

oyuzden kendınızle alakalı konularda emın olmadan adım atmamak lazım. sız kendınız adama karsı hıslerınızde emın degıl mıssınız kı benı rahatsız eden o oldu. hanı desenız kı sevıyordum cok hoslanıyordum cok ıstedım desenız anlarım oyle bır durumda yokmus hatta adam ısrar etmıs sarhoslugunuzdan faydalanmıs sızde ona zemın hazırlamıssınız tek can sıkıcı kısım bu

yoksa sevişgenlik guzeldır :) sevgıden kımseye kotu bırsey olmaz. sadece bundan sonra önunu arkasını ıyı dusunursunuz artık .

İçki sağlıklı kararlar vermenize engel oluyorsa bence bu konuda bişey yapın. Gerekirse kesin . Ya da sadece yalnızken evde falan kullanın.
Hayatta herşey insanlar için. Kendinizi böyle hissedeceğiniz bir durumda kalmasaydınız keşke ama olan olmuş.
Siz fazla anlam yüklemeyin bu duruma. Kafanızda sorun yapmayın. Ama bundan sonra daha doğru kararlar almaya çalışın bu konuyla ilgili. Doğru zamanda doğru kişi olduğunu düşünmeden tekrar denemeyin derim ben. Pişmanlığınız artmasın.

Şimdi öncelikle kızlık kadınlık mevzularına asla takılan biri değilim. Ama an itibari ile biriyle bir ilişki yaşadım, ilk oldu. Hatta ilişki denmez, aşırı acı çektiğim için direk bıraktım. Burada sorun yok da . Bu kişi benim daha yeni tanışıp ilk kez görüştüğüm biri, üstelik hoşlanmadığım biri 😞
Neden yaptın o zaman derseniz eğer birincisi sarhoştum ve o an istemekle istememek arasında kaldım. Bir yanım istiyordu bir şeyler yaşamak, bir yanım emin değildi. Çocuk ısrar etti ( biraz sa sarhoş olduğum için tamam dedim) ve bir anda oldu.
şu an aşırı üzgünüm bunu çok sevdiğim ya da hoşlandığım biriyle yaşamak isterdim. En azımdam tip olarak beğendiğim, ve bir anda olduğu için hazır bile değildim ne olduğunu anlamadım. Zaten sonra direk bıraktım, beni sarsan ikinci olayda, benim çok hoşlandığım bir süredir flört ettiğim biri vardı. ( bir ay önce bitti)ilk kez onunla denemiştim ve aramızda sorunlar olmuştu ona karşı baya kızgındım vs. Ama onunla denediğimizde çok istemesine ve ben ısrar etmeme rağmen canım acıdığı için yapamamıştı, hatta bırakıp bana sarılmıştı. Şu an onun değerini o kadar iyi anladım ki. Keşke onunla olsaydı ya da sevdiğim biriyle. Ben bu olayı nasıl atıcam kafamdan.
Söylediğim gibi sorun artık bakire olmamam değil bu umrumda değil, ama bunu bu şekilde yaşamak aşırı üzdü beni.
Öncelikle bu tip birçok konu açılıyor ve ilk defa bir tanesi çiğ gelmedi, ilk defa bir tanesi avam gelmedi anlatımınız için teşekkür ederim.

Yaşadığınız hep aklınızda kalacak minvalinde yorumlara bakmayın..

Hata olarak gördüğünüz bu durumu hepimiz yaşayabiliriz.
Kimse hata yapmam diye bakmasın.

Öncelikle kendinize, isteğiniz dışında olmadığı için telkinde bulunun..Zamanla aklınızdan elbette çıkacak belkide her şey çok yeni olduğu için daha fazla üzülüyorsunuz..

Belli ki böyle özel anlar sizin için özel ve değerli olmalı.. O zaman gerçekten böyle güzel duyguları sevdiğiniz, istediğiniz insanla yaşayın o zaman sizin için daha anlamlı olacaktır .

İçmek size iyi gelmiyor.
İçkiyi bırakın bence.

Burda seni yargilayacak degilim haddimde degil zaten ama guzelim soylemeden gecemeyecegim icki kötülüğün anasıdır uzak dur duygusal boşluk içki birleşince bu tür şeyler cok olur silahlı kavgalar mesela bar gece klubu yerlerin önünde cok olur onun gibi düşün senin durumun öyle olmuş sebepsiz amaçsızca olsun diye olmuş sonuç pişmanlık zararın neresinden dönersen kardır umutsuz olma önüne bak şimdi olay yeni olduğun için kendini cok suçlarsın zamanla azalır bu tür şeyleri bırakınca iyiki dönmüşüm o zarardan dersin kendini alkışlarsın

Burda seni yargilayacak degilim haddimde degil zaten ama guzelim soylemeden gecemeyecegim icki kötülüğün anasıdır uzak dur duygusal boşluk içki birleşince bu tür şeyler cok olur silahlı kavgalar mesela bar gece klubu yerlerin önünde cok olur onun gibi düşün senin durumun öyle olmuş sebepsiz amaçsızca olsun diye olmuş sonuç pişmanlık zararın neresinden dönersen kardır umutsuz olma önüne bak şimdi olay yeni olduğun için kendini cok suçlarsın zamanla azalır bu tür şeyleri bırakınca iyiki dönmüşüm o zarardan dersin kendini alkışlarsın

şarhoşken verdiğiniz izin aslında izin sayılmaz.o sırada düşünecek ve karar verecek bir halde değilsiniz.karşı taraf sizin kadar sarhoş muydu?eğer değilse o adam zaten pisliğin tekidir.onunla görüşmeyi kesin.sürekli hayatınızda gözünüzün önünde olursa asla unutmazsınız.bir süre sonra unutulacaktır herkesin keşke böyle olmasaydı dediği bir sürü anı var.ilklere bu kadar fazla anlam yüklemeyin.benim tonla var bu şekilde ilk defa yaşayıpda yaşamasaydım bu insanla keşke dediğim.olmuşla ölmüşe çare yok.kendinizi meşgul edin bir süre sonra artık sizi rahatsız edecek kadar aklınıza gelmez.
Kendisi sarhoş sayılmazdı. Hayatımdan da çıkardım tamamen zaten hatırlayınca bile iğreniyorum ondan. Atlatırım umarım, birdaha kendime saygımı yitiricek birşey yapmayacağım

Olan olmus kendini hirpalamanin anlami yok. Ancak bundan dersler cikar ve önune bak. Ama en önemli dersin ya ickiyi birak yahut yaninda guvenilir insanlar olmadan icme lutfen. Belli ki duzgun icmeyi beceremiyorsin
Aslında içki konusunda çok güvenirdim kendime sanırım bu yüzden de rahat davrandım. Ama dün hiç içmediğim kadar içtim. Hatırlamıyorum bile ne ara eve geçtik ne ara o raddeye geldik. Ama kesinlikle birdaha tanımadığım insanlarla içmeyeceğim.

Böyle şeylerin yaşanmasının evlenmeden doğru olmadığını düşündüğüm halde, insan olanin başına herşey gelir demekten başka çaremiz yok. Eğer bu konularda hassas olan biri ile evlenme düşüncen olmaz ise sıkıntı yasamazsin, ama kendime acimayi bırak ayağa kalkıp kendini düzeltmeye bak. Hata hata doğurmuş... Rabbim içine ferahlık versin, tek üzüldüğün şey sevdiğin kişi ile yaşamamak, o yüzden atlatirsin bence
Teşekkür ederim. İnşallah ❤️

Cünkü benzer seylere tecrübeliyim cok aynı değil ama bi tık daha iyisini yasadığım halde geçmiyor gçmedi neden yalandan teselli vereyim ? Böyle yasantılar kalıcı hasarlıdır malesef

Üzgün birine teselli veremeyecekseniz neden yazıyorsunuz ahlak bekçiliği yapmak için mi? Kadın nedenden değil sonuçtan bahsediyor.

saglıklı beyıne sahıp normal erkekler sarhos kadını ısrarla yataga goturmezler aslında
sızın adam terbıyesız cıkmıs. bılınclı olamayacak kadar sarhos oldugunuz ıcın dıkkatlı davranmalıydı . ama ıste adam terbıyesız olunca nasılsa kafası ıyı ıstedıgım gıbı olur dusuncesı gütmüs . ondan dolayı pısman ve uzgunsunuz . bu ozel ana deger bırı olmadıgı ıcın aslında belkıde boyle bırı oldugunu o an farkettınız ama sarhos oldugunuz ıcın mantıklı hareket de edememıs olabılırsınız

ben sahsen kendım evlenmeye layık gordugum adamla yasamayı tercıh ettım. ama kımse evlenmek zorunda degıl veya ıstedıgı zaman yasayabılır bunu . buna saygı duymak zorundayız. ama sonra da ayrılıklar oluyor bırseyler oluyor vah nıye yaptım keske olmasaydı dıyor hanımlar. ıste ona kızıyorum e be kardesım madem pısman olacaktın neden ? dıyorum .

oyuzden kendınızle alakalı konularda emın olmadan adım atmamak lazım. sız kendınız adama karsı hıslerınızde emın degıl mıssınız kı benı rahatsız eden o oldu. hanı desenız kı sevıyordum cok hoslanıyordum cok ıstedım desenız anlarım oyle bır durumda yokmus hatta adam ısrar etmıs sarhoslugunuzdan faydalanmıs sızde ona zemın hazırlamıssınız tek can sıkıcı kısım bu

yoksa sevişgenlik guzeldır :) sevgıden kımseye kotu bırsey olmaz. sadece bundan sonra önunu arkasını ıyı dusunursunuz artık .
İşte benimde kendime sorup cevap bulamadığım soru bu. Hoşlandığım ya da sevdiğim biriyle olsaydı ayrılsak da pişman olmazdım. Ama neden buna izin verdim neden böyle biriyle eve gittim cevap veremiyorum. O an mantıklı düşünmek aklıma gelmedi.
Ben kendimi suçluyordum onun suçu yokmuş gibi ama düşününce onun da suçu olduğunu fark ettim. Ve daha iyi hatırlamaya başladım. İstemedim hayır dedim bir kere daha deneyelim diye ısrar etti. Düşünmedn etmeden iyi tamam dedim. Ve resmen zorladı o kadar kan geldi ki. Bu şekilde olmamalıydı ya. Uff ama atlatıcam yavaş yavaş atlatıyorum.

Öncelikle bu tip birçok konu açılıyor ve ilk defa bir tanesi çiğ gelmedi, ilk defa bir tanesi avam gelmedi anlatımınız için teşekkür ederim.

Yaşadığınız hep aklınızda kalacak minvalinde yorumlara bakmayın..

Hata olarak gördüğünüz bu durumu hepimiz yaşayabiliriz.
Kimse hata yapmam diye bakmasın.

Öncelikle kendinize, isteğiniz dışında olmadığı için telkinde bulunun..Zamanla aklınızdan elbette çıkacak belkide her şey çok yeni olduğu için daha fazla üzülüyorsunuz..

Belli ki böyle özel anlar sizin için özel ve değerli olmalı.. O zaman gerçekten böyle güzel duyguları sevdiğiniz, istediğiniz insanla yaşayın o zaman sizin için daha anlamlı olacaktır .
Asıl ben size teşekkür ederim yorumunuz için :)
En azından bir daha yaşayacak olursam bunu özel biriyle yaşarım, bir hataydı ve istemeden oldu diyerek kendimi affetmeye çalışıyorum. Atlatıyorum yavaş yavaş

Tatlım istersen bu olayla ilgili terapi alabilirsin? İyi gelir diye düşünüyorum. Kötü bir olay ama oldu ve bitti. Hala hayattasın güzelim. Hala yaşıyorsun. O an iğrenç hissetmeni anlayabiliyorum. İstersen kendine dönük bir mektup yaz. Sonra bu olaydan uzaklaşabilirsin mesela, kafanı yoracak başka şeylerle uğraşabilirsin.

Kendini hatalarınla sevmelisin.

Kimse kusura bakmasın lincleyen linclesin . Alkol alip sarhos olup basina birsey gelen bu tarz seyler yasayan hic bir kadına zerre uzulmuyorum. Yani sarhos kafayla neyinize güveniyorsunuz. adam kafani kesse organini alsa tecavuz edip koseye atsa kılınız kıpırdayamayacak.
Sarhos olup beraber oluyor millet ertesi gün ", beni zorladı, ben aslinda sevmiyorum istemiyordum ama sarhoştum ". Bla bla.
Onem vermedigin bir olay madem,ikincisini sevdiginle yaşarsın olur biter.. ayik ol kafi

Tatlım istersen bu olayla ilgili terapi alabilirsin? İyi gelir diye düşünüyorum. Kötü bir olay ama oldu ve bitti. Hala hayattasın güzelim. Hala yaşıyorsun. O an iğrenç hissetmeni anlayabiliyorum. İstersen kendine dönük bir mektup yaz. Sonra bu olaydan uzaklaşabilirsin mesela, kafanı yoracak başka şeylerle uğraşabilirsin.

Kendini hatalarınla sevmelisin.
Eğer atlatamazsam terapi almaya karar verdim. Şimdiden azıcık atmaya başladım kafamdan. Mektubu da yazacağım teşekkür ederim:)

Yapa yapa alışırsın boşver, en doğal hakkın vs diyenlere kesinlikle katılmıyorum, hatta bu düşünceler beni üzüyor.
Lütfen biraz netten araştırın, nikahsız birlikteliklerin bedeli ne kadar ağır. Meşru olmayan ilişki, cinayet, kul hakkı, inkar... bunların sonucu çok ağır.
Şimdi kızanlar, şikayet edenler başlayacaktır. Kimse saldırıya geçmesin! Bir ateşin içinde olup çıkamayan birini görseniz sessiz mi kalırsınız? İçiniz acır. Eleştirmiyorum aksine belki bir faydası olur diye yazıyorum. Hepimiz birbirimize iyi ve kötü olanı hatırlatmakla sorumluyuz

Nikahsız birlikteliklerin bedeli, cinayet, kul hakkı derken? :KK70: pardon da kimi öldürüp, kimin hakkına giriyoruz 😂😂

Kimse kusura bakmasın lincleyen linclesin . Alkol alip sarhos olup basina birsey gelen bu tarz seyler yasayan hic bir kadına zerre uzulmuyorum. Yani sarhos kafayla neyinize güveniyorsunuz. adam kafani kesse organini alsa tecavuz edip koseye atsa kılınız kıpırdayamayacak.
Sarhos olup beraber oluyor millet ertesi gün ", beni zorladı, ben aslinda sevmiyorum istemiyordum ama sarhoştum ". Bla bla.
Onem vermedigin bir olay madem,ikincisini sevdiginle yaşarsın olur biter.. ayik ol kafi
Evet sevmiyordum ve istemiyordum bunu kendimden emin bir şekilde söyleyebilirim. Eğer istemiş olsaydım şu an bir pişmanlık yaşamazdım. Eğer az da olsa beğendiğim içime sinen bir adam olsaydı ve beni buna zorlamayan bir insan olsaydı ilk günde olsa böyle pişman olmazdım.
Ama gerçekten yorumunuz kırıcı, ben zaten yeterince kendimi sorguluyorum. Emin olun kimse böyle bir şey yaşamayı hak etmez

Back
X