Bu olaya ne diyorsunuz?

beautiful_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
25
6
0
35
Diğer
Merhaba kizlar herkese mutlu haftalar. Benim kafama takilan bisey var hemen anlatiyim. Facede biri durmadan mesaj atiyordu ilk zamanlar tersledim cevap vermedim ama o atmaya devam etti. Sonra konusmaya basladik bir kac aydir konusuyorduk cok iyi arkadas olduk bircok ortak ozelligimiz vardi mutlu oluyordum onla konusunca. Sonra 2 hafta once yine konusurken bana evli oldugunu soyledi. Sevmiyormus esini mutsuzmus. Ben cok sasirdim tabi. Ama kendimi kaptirmadan ogrendigim iyi oldu. Sonra bir kac gun gecti bana birine asik oldugunu soyledi tarif ediyor bana tarif ettigi kisi de benim. Bosanmayi dusundugunu soyluyordu. Ben tepki gosterdim evliyken boyle seyler dusunmen yanlis sacmalama falan dedim bozuldu. Ama hala erkek arkadaslarima falan karisiyor, kiskanclik yapiyordu ve bunun uzerine ben araya mesafe koydum. Siradan bir arkadas gibi davranmaya basladim. Zamanla da uzaklasacaktim. Hatta iliski durumu falan yaptim. Bunun icin tavir yapti soguk konustu hatta. Dun bana mesaj atmis mesajlari herkese kapatabilir miyim kimse mesaj atmasin istiyorum diye. Bende uzerime alindim kapatamazsin ama ben anladim ben yazmam bundan sonra sende yazma dedim. Afalladi senin icin soylemedim falan dedi yanlis anladin sen benim en iyi arkadasimsin dedi. Ben cevap vermedim. Sonra gurur yapti senin istedigin beni hayatindan cikarmak bunu da bahane ettin dedi bir anda o kadar sitem edip sildi. Hatta mesajlarimi da silmis. Kendimi kotu hissettim ya acaba bana karsi cidden biseyler hissediyordu da canini mi yaktim diye dusundum. Ya da karaktersizce nabiz yoklayip gitti belkide bosuna kafama takiyorum. Hatta aslinda bu arkadaslik evli oldugunu ogrendigim andan itibaren bitmeliydi ama ona karsi bisey hissetmedigimden, sadece arkadas olarak gordugumden dolayi sorun yapmadim. Ben sevgi anlaminda bisey hissetmiyorum kizlar uzgun falan degilim sadece bi bosluga dustum sanirim cok alistim. Kendimi mi suclasam onu mu suclasam anlayamadim. Tavirlarini anlayamadim. Ilk zamanlar tersledigimde git dedigimde gitmeyen insan simdi sacma bi sebepten aninda gitti. Siz nasil yorumluyorsunuz bu olayi? Herkese simdiden tesekkurler.

Adam evliymiş ötesi yok bence

Yok mutsuzmuş, boşanacakmış falan bunlar klasik yalanlar. Eminim bu mutsuzluktan ve boşanacaklarından karısının haberi yoktur.

Yahu adam evli... birak gitmis iste hayatından. Kendi yoluna bak... isstersen burda aldatilan ablalarin sana eslerinin ne b*ktan olduklarini anlatsin. O sana melek olan adamin evindeki teerminator hallerini duy.

Adamın evli olduğunu öğrendiğiniz anda engellemeliydiniz . Sanırım sizi silmesi gururunuzu incitti. Sizin gibi kaç kız daha vardır kim bilir konuştuğu, kandırmaya çalıştığı hiç üzülmeyin yani canı falan yanmamıştır.

sizde çok kabahat var. neden devam ediyorsunuz adam evliyim dediği an direkt engelleyecektiniz. iletişimi kesecektiniz..
çünkü adam size asılıyormuş. hoş asılmasa bile ne gerek var evli adamla muhabbete.

Facebook üzerinden sohbet ettiğiniz birinin nesinden vazgeçemiyorsunuz Allah aşkına ? O kadar mı yalnızsınız. Arkadaşınız hiç mi yok ?
Sevmiyorum o anlamda demişsiniz de adama trip atmaktan da geri kalmamışsınız.
Adam görmeden aşık oluyor facebook üstünden de karısıyla nasıl ilişkisini yürütememiş hayretttt !

Evli adam faceden size mesaj atıp duruyor. Kesin boşanır canım, karısını hiç sevmez böyleleri ondan evlenmiştir.
Araya mesafe değil direkt duvar koymalısınız.

Evli erkeklerin klasik yalanları bunlar. Kuzenimin başına geldi aynısı seneler geçti halaà mutsuz ve sevmediği eşinden boşanacak Sizin yerinizde ben olsam evli olduğunu duyduğum anda iletişimi keserdim,korkarım ben öyle şeylerden.Hiç yüz vermeyin derim ben,nabız yokladığı belli

yahu sızın ne ısınız var,elalemın evlı barklı adamıyla faceden görüşmekle..

gerçek hayattakı arkadaşlarınızla görussenız ya! saçma bır arkadaş ılıskısıymıs,bıtmesı hayırlı olmuş..

yoksa b*ka sararmış bence..

Evli oldugunu yeni ogrendim diyorum daha once bilmiyordum.
Ha ogrendigim anda iletisimimi kesmeliydim orasi ayri.

niye empati yapmıyorsunuz sizin ciddi düşünmemiş olmanız sizi haklı çıkarmaz eşiniz birisiyle bu şekilde sohbet etse ne hissedersiniz kadın size gelip ben ciddi düşünmüyorum zaten masumca konuşuyordum eşinle dese bile tatmin olurmusunuz yapmayın böyle şeyler ya mutsuzum boşanacağım yalanlarına inanmayın artık hiçmi çevrenizde arkadaşınız yok derdinizi dinleyecek vakit geçirebileceğiniz birileri yok niye böyle sanal arkadaşlardan medet umuyorsunuz bırakın gitsin yoluna siz ben masumum desenizde belliki ilgisi hoşunuza gitmiş hiç etik değil yaptığınız

Şu Sosyal Medya Üzerinden Gözünüzü Seviyim Mesajları Kaale Almayın Yazışmayın Yaaa

Adam Evli Aranıyor Düzgün Biri Olsa Karısını Sevmiyorken Bile Boşanmadan Yazışmaz Kimseyle Hatta Efendi Gibi Reel Hayattan Bulur Bitane

Ne Bekliyordunuz ki Konu Sahibi Adamlar Bıkmadan Mesaj Atınca Gerçekten Aşık mı Oldu Sanıyorsunuz Görmedikleri Kişilere Yada Sadece Fotoğraftan Bu Kadar Çok Aşık Olucağını mı Sandınız Adam Gönül Eğlendiriyo Heyecan Arıyor Kendine Lütfen Ama Kendinize Gelin Kapılmayın Nolduğunu Bilmediğiniz Birilerine

Evli barklı adam,giderse gitsin.
Yok mutsuz muş muş,yok boşanacak mış mış,hala bu yalanlara inanan hemcinslerim olduğunu görmek üzdü beni.

Evli adam aynı bahane; eşimi sevmiyorum ben.
Siz öğrendiğiniz an konuşmayı kesmeliydiniz.Arkadaşça kısmı bana inandırıcı gelmiyor.Arkadaşlar birbirini kıskanmaz karşı cinsten.Sizde saf değilsiniz.Anladınız.Ama hala benim ona ilgim yoktu da devam ettim diyorsunuz.Kabul edin bal gibi de onun ilgisi hoşunuza gidiyordu.

Evli olduğunu bile bile size ilgi duymasına ve göstermesine engel olmadınız.En azından şimdi bunu yapın hatanızdan dönün.

Basima ilk defa boyle bisey geldi evet mantikli dusunemedim hataliyim ama ben evli bi adami ayartmak niyetinde degildim onun soylediklerini de kaale almadim ciddi bisey de dusunmedim ama dogru bisey yapmadim biliyorum ogrendigim an iletisimimi kesmem gerekiyordu emin olun ben hatamin farkindayim ve bidaha boyle bi hata yapmayacagim.

Ya evli bir adamla konuşurken utanma, vicdanen ezilme gibi duygular yaşıyor musunuz? Yok arkadaş gibiymişmişmiş, duygusal bişi yokmuş sadece alışmışmışmış... Neden silmiş acaba, yoksa vaz mı geçti senden kııız?

Klasik hikaye. Evli bir adam aranır. Kendine bir av bulur. Karımla boşanacağım hikayesi yutturulur. Sonra kaçan kovalanır misali karşı tarafla oyun oynanmaya devam edilir. Üçüncü kişi de bu gelgitleri anlamadığı için hiç görmediği, doğru dürüst tanımadığı adama bağlanır, onu düşünmeye harcar mesaisini, ne oldu neden yazmıyor acaba diye.
Ne deyim insan çekeceği çileye aşık olurmuş . Yaptığının yanlış olduğunu bile bile devam ediyorsan diyecek hiç birşey bulamıyorum. İnsan yaşattığını yaşarmış, devam et. Devam et ki bir gün sende aldatılasın.

Son düzenleme:
Evli oldugunu yeni ogrendim diyorum daha once bilmiyordum.
Ha ogrendigim anda iletisimimi kesmeliydim orasi ayri.

ah yavrum beniiim

bıraz prensıp sahıbı olsanız facede tanımadıgınız erkekle gorusmezsınız hem kendınızı basıtleştırıp tanımadıgınız adamın cerezı oluyosunuz, hemde evde hıcbırseyden haberı olmayan sadık kadına kotuluk edılmesıne canak tutuyosunuz. hadı erkekler artık zıvanadan cıkmıslar barı sızın gıbı saflar agına dusmesenız ne guzel olacak burdakı konulara bı goz atın emınım sende cok sasırırsın kadınlar eslerıyle ılgılı nette aldatıldıklarından , uzuntulerınden yuvasını dagıtmasından ne cok yakınan var hep sızın gıbı sazanların yuzunden oluyo ıste kusura bakma cok sınırlendım su yazdıklarımın hıc bır tanesıne de karsı cıkamaz benı elestıremezsın cunkı ben gerceklerı yazdım sende sahte yasadıgından bahsetmıssın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…