Bu olaya ne diyorsunuz?

ilgi eksikliğinin boşluğu var şimdi sende:34:sende unut gitsin onu adam evli boşanacağım diyip oyalamadan hayatından çıkmış oldu sevinmelisin sülük gibi yapışan tipler biliyorum ben...

Evli bir adam için, arkadaş olarak görmek diye bişey mi var Allah aşkına,
adam gitmiş işte ne güzel,keşke ilk giden siz olsaydınız.
madem ona karşı bişey hissetmiyorsunuz,arkadaş gibi görüyorsunuz
bunu düşünmeye, neden gitti diye kafa yormaya bile gerek yok bence.

Sonuna kadar haklisinizz inanin icimde ona karsi hicbisey yok evet hataliyim bosa kafa yoruyorum ama bidaha muhattap olmayacagim. Hatamin farkindayim suan bir kez daha kendime geldim bunlara kafa yordugum icin de suclu hissediyorum. Bu bana ders oldu ilk defa boyle bisey yasadigim icin hatali davrandim ama birdaha olmayacak. Lutfen beni anlayin benim kotu bi niyetim yoktu. Hata yaptim ve dersimi aldim.

Son düzenleme:
Birde 18 yaşında olduğunu yazmışsın.3 ay önce sevgilin varken başka birinden hoşlanmışsın.sanırım
o erkek arkadaşındanda ayrıldın.Elbet sevgilinizde olacak ama bu yaş için biraz fazla değil mi sence?
Erkekleri bu kadar hayatınızın merkezine otutturmayın bu da abla tavsiyesi size.

Her şeyin farkındasın aslında. Uzaklaşman îyi olmuş direk de koparabilirdin bağlantını. Daha kolay olurdu. Sakın kötü mü davrandım diye üzülme. Bütün hatalar onda.

Sız evlı olsaydınız ve esınız netten bır kadınla arkadasca (!) konussaydı "Aman canım ne olacak onlar arkadas " mı dıyecektınız ?
Beşer şaşar muhakkak ama ben bu tıp konuları gorunce cok ama cok sınırlenıyorum ...

karısı öğrenmiştir bi bahane bulup sizi şutladı işte aman nesini merak ediosun böyleleri çok sonra sıkılıncada başka birini bulur sonra yine karısıyla düzelince onuda bırakır çok saçma bunu düşünüp konu açmanız bile

Bekar erkek mi kalmadı ,onu merak ediyorsun , ne hali varsa görsün,onun hayatı yalan ,kızım,saftrik birini arıyor macera olsun

Evli olduğunu öğrendikten sonra arkadaşlığa devam etmen ayıp. Sana asılmış, silip atmaman büyük hata.
Etrafında bekar biri yok mu kendi dengin olan git onlarla arkadaş ol. Yapma gözünü seveyim, adamı internetten tanıyorsun. Neyine alışmışsınbu kadar... pöfff... Uzak durun şöyle evli adamlardan. Sebebi olmayın ya.

Hemenn uzaklaşmalısııııııııııııııın bir daha hiç konuşmamalısın

hala sorun neden bi anda sildiği mi yani?

lütfen oturun tüm şu yorumları okuyup mantıklıca düşünün

aynı şey kuzenimin de başına geldi sosyal medyada kendine bunu asli görev edinmiş bi kitle var malesef önce kız ekleniyor muhabet gırgır sonra aa o da ne adam evli %100 karısını sevmeyip boşanmak istiyor.İlk başta evli olduğunu söylemiyor çünkü söylerse onu tanımazmışsınız bik bik bik
ya hu ayrıca da işi gücü facebookta hatun düşürmeye çalışmak olan abazan bir herifle ne ortak nokta bulunuyor anlamıyorum inanın...

inşallah kafanızda iyi bir tecrube olarak kalır..

hem evli hem sanal hiç tutarı yok,bunlar klasik erkek yalanı karımla mutsuzum boşanıcam sevmiyorum ailemin zoruyla evlendim vs. emin ol sana bunları söyler akşam karısına çiçek alır gider.Herkese mavi boncuk dağıtır bu tipler hatta aynı anda 3. kişiyle bile yazışma görüşme potansiyeline sahiptir.Bu yüzden uzak dur iyiki silmiş,sende engelle onu bir daha dönüp gelmesin.

Back
X