Bu Olaydan Sonra, Siz Olsanız Ayrılır mıydınız?

Sizin gibi olmak istemiyorum yazmissinizda ben tam da şuan dedğiniz yerdeyim .
Ailemle bütün cinsel sosyal dini fikirlerim yaşayış tarzım farkl ve bunu çok net biliyorlar saklamıyorum da .
Işte bunu yapabilmemin tek nedeni o kapıyı çarpıp çıkabileceğini bilmeleridir . Bu tüm ilişkilerde böyledir .

Ben o kapıyı çarpıp çıkarsam ailemi tamamen silmem gerekir. O yüzden diyorum.

Ben o kapıyı çarpıp çıkarsam ailemi tamamen silmem gerekir. O yüzden diyorum.
Ben de onu diyorum .
Ben bunu yapardım . Size yapın demiyorum lakin keşke kimsenin size böyle davranmasına izin vermeseniz .
Kim olursa olsun , karşıdaki insan zarar görmedikçe sizin yasadiklariniz sizi baglar

Ben de onu diyorum .
Ben bunu yapardım . Size yapın demiyorum lakin keşke kimsenin size böyle davranmasına izin vermeseniz .
Kim olursa olsun , karşıdaki insan zarar görmedikçe sizin yasadiklariniz sizi baglar

Elbette öyle ama bir yandan da diyorum ki babam benim için çok çabaladı. Klasik edebiyat yapmak istemiyorum ama yemediler yedirdiler tabiri caizse. Öyle ya da böyle bu yaşıma kadar getirdiler. Şimdi sırf bazı konularda anlaşamıyoruz diye rest çekip çıkıp gitsem haksızlık olmayacak mı onlara?

Elbette öyle ama bir yandan da diyorum ki babam benim için çok çabaladı. Klasik edebiyat yapmak istemiyorum ama yemediler yedirdiler tabiri caizse. Öyle ya da böyle bu yaşıma kadar getirdiler. Şimdi sırf bazı konularda anlaşamıyoruz diye rest çekip çıkıp gitsem haksızlık olmayacak mı onlara?
Ben çekin gidin demiyorum . Sadece ben öyle yapardım dedim.
Yemeyip yedirmeleri kendi tercihleri . Sizin tercihiniz ya da isteğiniz degil .ki zaten sizi bu dünyaya getirende onlar . Size bi yere kadar bakmak zorundalar ama bu hayatinizin kurallarini belirleme şansı sunmamalı onlara .

AŞk acısı çekmekten korkmak ne ya! Ayrıl tabi değer mi ya değer mi böyle elin adamı için

Var ortak arkadaşımız. Ona sormuş zaten nasıl ulaşabilirim senin haberin var mı diye.

Bi çabası olduysa nasıl olduğunuzu öğrenmek için o zaman çok problem yok bence. Bu kadar ağır şeyler yaşadığınızı bilmiyordur belki sadece oda hapsi filan gibi düşündüyse ama dövüldüğünüzü bilip havuzlu foto paylaşıyosa hoş değil.

Babanın aklı var fikri var sonuçta değil mi? Kocaman kızın günlüğünü didiklerken ne bulmayı bekliyordu? Günlük olduğunu fark edince bırakır insan okumaz.

Babam telefonumu ben ortalarda yokken karıştırıp sevgilimle bütün mesajlaşmalarımı okumuştu. Yüzlerce mesaj vardı hepsini okumuş tüm akşam boyunca. Sonra şiddet uygulamadı tabi ama kızıp yargıladı mesajlar üstünden. Onları sen oku diye yazmadım benim özelim. Bunu diyebilmeliyiz. Babamızsa ne olmuş? Neden yaşadıkların yüzünden babanın yüzüne bakamıyorsun? Özelini böyle didiklediği için o senin yüzüne bakamamalı.

Sevgilinin yaptığı yanlış ama içinde bulunduğun durumun kötülüğünün farkında olmayabilir. Ne kadar anlatıyorsan o kadar biliyordur. O yüzden ayrılmak yerine duygularını söyle. Verdiği tepkiye göre ayrılırsın. Bana kalırsa durumun böyle kötü olduğunu anlayamamış.

Küçük çocukların arada sosyal medyasını, mesajlaşmasını, günlüğünü kontrol etmek normaldir. Ama küçük çocukların. Kocaman kızın günlüğünü almışsın baştan sona okumuşsun işsiz gibi. Hayır ne bulmayı umuyordun? Babamı çok seviyorum o benim tek aşkım kalp kalp kalp mi yazacak?

Ben çekin gidin demiyorum . Sadece ben öyle yapardım dedim.
Yemeyip yedirmeleri kendi tercihleri . Sizin tercihiniz ya da isteğiniz degil .ki zaten sizi bu dünyaya getirende onlar . Size bi yere kadar bakmak zorundalar ama bu hayatinizin kurallarini belirleme şansı sunmamalı onlara .

Kendi tercihleri de karşılığının bütün bağları koparıp ilişkimi kesmek olacağını bilselerdi eminim ki tercih etmezlerdi. Teşekkür ederim tüm yorumlarınız için.

Kendi tercihleri de karşılığının bütün bağları koparıp ilişkimi kesmek olacağını bilselerdi eminim ki tercih etmezlerdi. Teşekkür ederim tüm yorumlarınız için.
Kendinize çok yükleniyorsunuz. Hayatın sonu değil ya.Her şey yoluna girer. Kendinize de haksızlık etmeyin bu kadar. Babanız da çok masum değil.

Ayrılacak bir sey göremedim.

Biri bana arama mesaj atma benden haber bekle dese onu tehlikeye atmamak icin araram yazmam.

Bu esnada ne yapayim? Havuza da sinemaya da gezmeye de giderim. Ölelim mi?

Kendinize çok yükleniyorsunuz. Hayatın sonu değil ya.Her şey yoluna girer. Kendinize de haksızlık etmeyin bu kadar. Babanız da çok masum değil.

Hiçbir şey yoluna girecek gibi değil ki. Ailede kimse yüzüme bile bakmıyor, konuşmuyor benimle. Şu saatten sonra naparsam yapayım affetmeyecekler beni

Arama diyeni aramam bende ama hiç mi ortak bir arkadaşınız yoktu size bir şekilde ulaşabileceği? Ayrıl tabii ki de.
Baba konuşuna da hiç girmek istemiyorum.

Dayak olayına cok üzüldüm gencecik kızsın cok dokunmuştur. Bır dahada gunluk tutma bekarken bende tutardım benimde basım yanmıstı dahada tovbe dedım. O cocuktan da adam olmaz ayrıl gitsin

O günlükler illa yakalaniyor 😐

Sevgilin o pozlari atmasaydi iyidi tabi de,adama ulaşma bana demişsin...günlük hayatina devam etmiş içini bilemezsin

Adam ne yapabilir ki hayati devam ediyor ? Tarzı yorumlari hayretle okudum ya siz ciddi misiniz ? Kizin zor durumda oldugu belli telefonumu elimden alabilirler yazmis. Gezip tozup yakinlasmis kizla ama adam olamamis havuzlara gitmis karaktersiz. Insan kendini paralar ulasmak icin normal bi durum mu sizce. Bas totosuna tekmeyi pe...ngin. !

Hiçbir şey yoluna girecek gibi değil ki. Ailede kimse yüzüme bile bakmıyor, konuşmuyor benimle. Şu saatten sonra naparsam yapayım affetmeyecekler beni
Kıyamam sana ya zamanla duzelir merak etme.
Ama kotu olmus gercekten olmadi bir sure evden uzaklas.
Ne bileyim okudugun sehire git part time filan bir seyler mi yapsan?

Back
X