- 25 Aralık 2014
- 8.205
- 27.803
- 748
Ortak bi kız arkadaşınız filan yok mu? Ona diyebilirdi ben ulaşamıyorum merak ediyorum onu bana haber verebilir misin filan diye.
Kötü olmuş gerçekten. Bence babanıza da ağır gelmiştir onlarla karşılaşmak ama ileri gitmiş. Bi tanıdığım lisede evden kaçmıştı başka birisine farklı bir şehire yolda polisler yakaladı geldi liseye geri döndü ailesiyle sorunlar yaşadı tabi ama hepsi unutuldu şimdi evlendi barklandı.. Zamanla unutulur ama erkek arkadaşınız da peşine düşebilirdi ssnşm seninneler yaşadığını bilmiyor olabilir de fazla mı rahat sanki. Düşün taşın bundan sonrasında onunla devam edebilir misin nasıl olur ona göre imkanın varsa konuş derim.
Canım şu an herşey taze.En önce bir sakin ol.Evlatlar ne yaparsa yapsın,anne babanın cani , ciğer i inan bana.Heme kendine hem onlara zaman ver Hayatı akışına bırak.Unutmaya çalış.Pisman olacağın bir şeyide yapma Çünkü sonunda sen üzülürsün.Babanda yaptığına pişman olucak merak etme.Sadece sabret tamam mıyız.Gececek merak etme.Bir de bence arkadaşın sana senin verdiğin değeri vermemiş.Sen o mesajı atınca bu r şekilde ortak bir arkadaş vesilesiyle irtibata geçebilirdi.Haber yollayabilir,durumunuzu sorabilir di.Tamam ölmesin,surunmesinde sevgilisinin başina ne geldiğini de bilmeden havuz keyfi yapmasın bir zahmet.Birak aciyi maciyi .En önce bu kişiyi çıkar hayatında n.Arkana bile bakmaHiçbir şey yoluna girecek gibi değil ki. Ailede kimse yüzüme bile bakmıyor, konuşmuyor benimle. Şu saatten sonra naparsam yapayım affetmeyecekler beni
Cehennemin dibine ..Tek isteğim o zaten bir an önce unutulsun bu yaşananlar. Benim zoruma giden de o, insan merak eder naptı bu kız diye. Ulaşmak isteyen her türlü ulaşırdı.
Hic umursamamis sanki :/
Sende neden günlük tutarsin
Gizli olan şeyler yazilmamali
Soz uçar yazi kalır birdaha tutma
Canım şu an herşey taze.En önce bir sakin ol.Evlatlar ne yaparsa yapsın,anne babanın cani , ciğer i inan bana.Heme kendine hem onlara zaman ver Hayatı akışına bırak.Unutmaya çalış.Pisman olacağın bir şeyide yapma Çünkü sonunda sen üzülürsün.Babanda yaptığına pişman olucak merak etme.Sadece sabret tamam mıyız.Gececek merak etme.Bir de bence arkadaşın sana senin verdiğin değeri vermemiş.Sen o mesajı atınca bu r şekilde ortak bir arkadaş vesilesiyle irtibata geçebilirdi.Haber yollayabilir,durumunuzu sorabilir di.Tamam ölmesin,surunmesinde sevgilisinin başina ne geldiğini de bilmeden havuz keyfi yapmasın bir zahmet.Birak aciyi maciyi .En önce bu kişiyi çıkar hayatında n.Arkana bile bakma
Cehennemin dibine ..
Bırak boşver senin böyle zor bir döneminde bu kadar da keyif yapılmaz ki ..
Her serde bir hayır vardır bak gerçek yüzünü görmüş oldun böylelikle.
Yaw daha ne yapsın adam yeni kızlarla resim atmadığı kalmış bı ayrıl gitsin ne ask acısı aşk varmiki acısı olsun kaç yaşındasin bu arada ?
Baban bu yaşta seni dövme hakkını nereden buluyo acaba seni karşısına alıp konusabilirdi yemin ediyorum bu insanları anlamak mümkün değil ya 20 yaşında bı genç kızı dövmek ne demek lanet olsun vallahi aile kavramından soguyo insan20 yaşıma dün girdim.
En güzeliAynen sade kahve benim buyuk özel bi anı defterim var oda hafizam. :)
Kendini suçlama canım her yaşadığın sana bir dogruyu öğretecek .Nasıl inandım, güvendim ben bu çocuğa. Niye böyle saçma sapan hatalar yapıyorum ben? Çok kızıyorum kendime.
Bu kiz ogrenci, ogrenciyken nereye defolup gidecek? Beş parasiz meslek yok, gidecek yer yok ya basina kotu seyler gelir ya da ailesine tipis tipis geri doner sonrasinda. Kolay degil oyle ogrenciyken aileyi silip tek basina oku calis hayat kur.
Ben serbest buyudum cogu konuda, ailemle inatlastigim da oldu bazi seyler icin ama benim ailem bana dayak atan, elimden telefon alan bir aile olmadi zaten hicbir zaman. Siz de boyle seyler yasamamissiniz belli ki ama oyle defolur giderimle olmuyor.
Ben defolup gitseydim ailem arkamdan gelirdi mesela ki oyle de olmustu ergenken :) ama kimisi de ne hali varsa gorsun der. Ailenizin size sundugu ozgurluk, sizin basariniz degil calisip ayri hayat kurmadikca.
Baban bu yaşta seni dövme hakkını nereden buluyo acaba seni karşısına alıp konusabilirdi yemin ediyorum bu insanları anlamak mümkün değil ya 20 yaşında bı genç kızı dövmek ne demek lanet olsun vallahi aile kavramından soguyo insan
Aynen herkesin bunu görmezden gelip günlüğe takilmasida ayrı bı olay yazık vallahi kadın olmak ne zor su dünyada bekarken abinden babandan şiddet gör evlen eşinden şiddet gör ve herkes sanki sen bunu yaşamaya mecburmussun gibi bu çok normalmiş gibi umursamasin valla lanet olsun ne diyim içim parçalandı kızın halineGelen cevapları okudukça deliriyorum. Sanki kız dayak yememiş gibi cevaplar geliyor. Ayy söz uçar yazı kalır caanııım, günlük tutulur mu kuzuuum, kıyamam babana üzülmüüüş... Ya herkes kafayı yemiş ya da bende bir sorun var. Bu yorumunuzu görünce kızın dayak yediği kısmı sadece ben görmüyorum demek ki dedim.
hem de bilmemesi gereken bi şeyi saygısızca okuyarak öğrendiği halde dövmüş kızcağızı. hem suçlu hem güçlü olmak tam olarak bu galiba.Gelen cevapları okudukça deliriyorum. Sanki kız dayak yememiş gibi cevaplar geliyor. Ayy söz uçar yazı kalır caanııım, günlük tutulur mu kuzuuum, kıyamam babana üzülmüüüş... Ya herkes kafayı yemiş ya da bende bir sorun var. Bu yorumunuzu görünce kızın dayak yediği kısmı sadece ben görmüyorum demek ki dedim.
Tek isteğim o zaten bir an önce unutulsun bu yaşananlar. Benim zoruma giden de o, insan merak eder naptı bu kız diye. Ulaşmak isteyen her türlü ulaşırdı.
Hakikaten ya. Aman baban iyiliğini düşünüyordur baba yüreği işte napsın tadında yorumlar gelmiş. Ya kocaman adam başka işi gücü yok gençlik çağındaki kızının günlüğünü hangi amaçla ve ne görmeyi umut ederek okur ki? Babalar şey sanıyor sanırım benim kızımın hormonları yoktur,evlenmeden evvel kimseye aşık olamaz sevemez,cinsellik nedir asla bilmez hayatında duymamıştır. Evden okula okuldan eve gelen bir robottur. Onun dışında herhangi bir şey yaparsa bu benim emeklerime hakarettir kutsal baba yüreğim asla bunlara dayanamaz ve kızımı dilediğimce dövebilir ve ona psikolojik baskılar uygulayabilirim. Bu gibi hastalıklı düşünceleri normalleştiren zihniyetleri görünce şok oluyorum. Ya belli değil mi o günlüğü okuyunca nelerle karşılaşacağın? Merhaba sevgili günlük bugün okula gittim güzelce derslerimi dinledim şimdi eve geldim sofra hazırlamaya yardım ettim yemeğimi yedim biraz ders çalıştım şimdi uyuyacağım falan mı yazacak.Gelen cevapları okudukça deliriyorum. Sanki kız dayak yememiş gibi cevaplar geliyor. Ayy söz uçar yazı kalır caanııım, günlük tutulur mu kuzuuum, kıyamam babana üzülmüüüş... Ya herkes kafayı yemiş ya da bende bir sorun var. Bu yorumunuzu görünce kızın dayak yediği kısmı sadece ben görmüyorum demek ki dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?