bu prenseslik değil mi

Kendisi kaza yapmış yıllar evvel artık araba kullanmıyor
Ben de yedim bence parası yetmiyor ya da benzin parasına kıyamıyor. Kaza yaptım diye araba kullanmayı bırakan adam hiç görmedim.

Ben bıraktım ama kadrolu makam şoförüm olduğu için. Olmasa kaza maza takamazsın, yok öyle bir lüks

Konuda tezatlıklar var .daha geçen taksici 5 dk lık yol için benden 100 Tl aldı .
Her yere taksiyle gidip gelen 20 bin lira cüzdana veren adam sizin arabanıza mı kalacak .hemen altına araba çeksin yani .sizi niye kullanıyor
Kaza olayı da yalan .benim arkadaşım kaza yaptı 1 ay yoğun bakımda kaldı ona rağmen vazgeçmedi

Kendisi kaza yapmış yıllar evvel artık araba kullanmıyor
bu kafadaki insanlar bana samimi gelmiyor. benim tanıştığım biri de doğaya zarar veriyor egzoz o yüzden araba kullanmaya karşıyım deyip benim arabama biniyordu. seninkide kaza yaptı diye kullanmıyorsa senin arabana bindiğindede kaza olabilir. senin alman işine ve rahatına geliyor besbelli.

kac kurtar kendini bu heriften baciiiiiim

Ben de söylenmeyi kes falan dedim böyle diyince çok kızdı konuşmayı kestik.

Ya arabayla almadın diye demiyor ama arabayla alakası olmasa arabasiz gelmeme bu kadar kızması saçma olurdu.
evet ona ne ki? istersen servisle istersen otobüsle ister arabanla ister taksiyle gidersin işe. ona ne? bunun neresi sorumsuzlukmuş? arabayla işe gitmek mi sorumlulukmuş?

Engelleyin gitsin ya. Karşınıza çıkıp ya da bir şekilde ulaşıp sorarsa "Aaaa hiç farketmemişim, kaldırırım engeli adın neydi?" deyip geçin.

Şiddete karşıyım ama bu herif dövülür gerçi önce kadını bir sarsmak lazım

Bu prensesliktende öte..

ben zaten arabayla alaka kuramadım bu yüzden ilk başta.

ama ne biliyim arabayla gelmediğimi duyunca birden gerildi ve buluşmayı iptal etmek istedi benim arabama kalmamıştır ama neden böyle yaptı.

ben zaten arabayla alaka kuramadım bu yüzden ilk başta.

ama ne biliyim arabayla gelmediğimi duyunca birden gerildi ve buluşmayı iptal etmek istedi benim arabama kalmamıştır ama neden böyle yaptı.
Ben bile kondurmak istemedim ama arabana kadar kalmış gibi duruyor. Randevuya geç kalmadıysan plansızlıkla suçlanmanı gerektirecek bir durum görünmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…