bi de geçen hafta şöyle bişey de oldu;Ben bile kondurmak istemedim ama arabana kadar kalmış gibi duruyor. Randevuya geç kalmadıysan plansızlıkla suçlanmanı gerektirecek bir durum görünmüyor.
O zaman bu adamın her yere taksiyle gidip gelmesi yalan olmuş oluyorbi de geçen hafta şöyle bişey de oldu;
ben bunu alıp bana yakın bi yerde bi şeyler yapcaktık ben dedim ki ya ben hastayım bugün arabayla gelmedim sen taksiyle gelsene tamam gelirim ama hastaysan erteleyelim o zaman dedi ama zaten hasta olduğumu biliyordu önceden de iptal olayı taksiyle gel diyince oldu. Ben yok falan desem de ikna olmadı.
her buluşmanızda kendisini sana mı aldırıp bıraktırıyor?bi de geçen hafta şöyle bişey de oldu;
ben bunu alıp bana yakın bi yerde bi şeyler yapcaktık ben dedim ki ya ben hastayım bugün arabayla gelmedim sen taksiyle gelsene tamam gelirim ama hastaysan erteleyelim o zaman dedi ama zaten hasta olduğumu biliyordu önceden de iptal olayı taksiyle gel diyince oldu. Ben yok falan desem de ikna olmadı.
Hiç sormadınız mı noldu? problem ne anlayamadım neden iptal ediyoruz diye? Yani en azından ağzından ne salakça bahane çıkacak görmek içinben zaten arabayla alaka kuramadım bu yüzden ilk başta.
ama ne biliyim arabayla gelmediğimi duyunca birden gerildi ve buluşmayı iptal etmek istedi benim arabama kalmamıştır ama neden böyle yaptı.
bu söylenince ben söylenmeyi kes gibi bişe dedim bu buna çok kızdı nası kes dermisim küstü öyle iptal olduHiç sormadınız mı noldu? problem ne anlayamadım neden iptal ediyoruz diye? Yani en azından ağzından ne salakça bahane çıkacak görmek için
biz bi kere ortak bi yerde buluştuk sonrasında da biri konuda olan biri aşağıda olan sebepelrle görüşemedikher buluşmanızda kendisini sana mı aldırıp bıraktırıyor?
bi de geçen hafta şöyle bişey de oldu;
Bilmem emin olamıyorum.konuşmayı bitirdik ya işte zaten.
Bir kere buluştunuz yani ikinci ve üçüncü görüşme arabasız geldiğin için iptal oldu. Bir sonrakine araba ile gidin evinden almayın, evine bırakmayın en yakın taksi durağına bırakın dönüşte bi de eve varınca haber ver diyin sonra oturun izleyin bakalım napıcakbiz bi kere ortak bi yerde buluştuk sonrasında da biri konuda olan biri aşağıda olan sebepelrle görüşemedik
ya açıkcası çok manipülatif bi insan olduğundan buraya konu açıp adamın garipliğini görmek bana iyi olur gibi geldi.Bilmem emin olamıyorum.
Madem bitirdim diyorsunuz dik durun bu adama geri dönmeyin
yok görüşmeyiz artık zaten:)Bir kere buluştunuz yani ikinci ve üçüncü görüşme arabasız geldiğin için iptal oldu. Bir sonrakine araba ile gidin evinden almayın, evine bırakmayın en yakın taksi durağına bırakın dönüşte bi de eve varınca haber ver diyin sonra oturun izleyin bakalım napıcak
Sevindim ne yalan söyleyeyimyok görüşmeyiz artık zaten:)
flörtüm benim onu arabayla almamı bekliyor galiba dün buluşacaktık ben yorgun olduğum için arabayla gitmek istemedim işe, buluşacağımız yer de bana yakın metro üstü dönüşte de dedim taksiyle dönerim nolcak onun evine de yakın bi yer zaten taksiyle 5 dk sürer maksimum. Benim metroyla geleceğimi öğrenince ne plansız ne üşengeç insansın gibisinden laf soktu bana özensizsin dedi görüşmeyi iptal etti gerildik biraz sizce bu prenseslik değil mi ?
Ayyy kahkaha attımBir kere buluştunuz yani ikinci ve üçüncü görüşme arabasız geldiğin için iptal oldu. Bir sonrakine araba ile gidin evinden almayın, evine bırakmayın en yakın taksi durağına bırakın dönüşte bi de eve varınca haber ver diyin sonra oturun izleyin bakalım napıcak
ÇekilmezBen de anlamadım ben sabah çok uykuluydum servisle gelmek pratik oluyor dedim bozuldu çok zor bi insansın falan dedi
Mesajı alırdı aslındaAyyy kahkaha attım
Taksinin plakasını da alsın canlı konum da atsın
Taksicilere de güvenilmez sonuçta ne olur ne olmaz
Normalde alio muydun evinden?Ben de söylenmeyi kes falan dedim böyle diyince çok kızdı konuşmayı kestik.
Ya arabayla almadın diye demiyor ama arabayla alakası olmasa arabasiz gelmeme bu kadar kızması saçma olurdu.
Normalde alio muydun evinden?
biz bi kere ortak bi yerde buluştuk sonrasında da biri konuda olan biri aşağıda olan sebepelrle görüşemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?