bu prenseslik değil mi

Ben bile kondurmak istemedim ama arabana kadar kalmış gibi duruyor. Randevuya geç kalmadıysan plansızlıkla suçlanmanı gerektirecek bir durum görünmüyor.
bi de geçen hafta şöyle bişey de oldu;

ben bunu alıp bana yakın bi yerde bi şeyler yapcaktık ben dedim ki ya ben hastayım bugün arabayla gelmedim sen taksiyle gelsene tamam gelirim ama hastaysan erteleyelim o zaman dedi ama zaten hasta olduğumu biliyordu önceden de iptal olayı taksiyle gel diyince oldu. Ben yok falan desem de ikna olmadı.

O zaman bu adamın her yere taksiyle gidip gelmesi yalan olmuş oluyor

her buluşmanızda kendisini sana mı aldırıp bıraktırıyor?

ben zaten arabayla alaka kuramadım bu yüzden ilk başta.

ama ne biliyim arabayla gelmediğimi duyunca birden gerildi ve buluşmayı iptal etmek istedi benim arabama kalmamıştır ama neden böyle yaptı.
Hiç sormadınız mı noldu? problem ne anlayamadım neden iptal ediyoruz diye? Yani en azından ağzından ne salakça bahane çıkacak görmek için

her buluşmanızda kendisini sana mı aldırıp bıraktırıyor?
biz bi kere ortak bi yerde buluştuk sonrasında da biri konuda olan biri aşağıda olan sebepelrle görüşemedik

biz bi kere ortak bi yerde buluştuk sonrasında da biri konuda olan biri aşağıda olan sebepelrle görüşemedik
Bir kere buluştunuz yani ikinci ve üçüncü görüşme arabasız geldiğin için iptal oldu. Bir sonrakine araba ile gidin evinden almayın, evine bırakmayın en yakın taksi durağına bırakın dönüşte bi de eve varınca haber ver diyin sonra oturun izleyin bakalım napıcak

Bilmem emin olamıyorum.
Madem bitirdim diyorsunuz dik durun bu adama geri dönmeyin
ya açıkcası çok manipülatif bi insan olduğundan buraya konu açıp adamın garipliğini görmek bana iyi olur gibi geldi.

zaten içime sinmiyordu bu durum çünkü ben sürekli onu alıp bırakamam ki bu çok yorucu olup olmayacağı belirsiz iki günlük adam için enerji harcamak zor geliyor.

yok görüşmeyiz artık zaten:)

G*t ya gerçek bir g*t. Rezalet. Bu yiyicilik resmen. Hani böyle erkek adam hesap ödeyecek! tipteki kadınların erkek versiyonu, maalesef çoğu erkek böyle bir hale geldi.

Ayyy kahkaha attım
Taksinin plakasını da alsın canlı konum da atsın
Taksicilere de güvenilmez sonuçta ne olur ne olmaz

Arabası olmadığı halde 20 bin TL cüzdan alması, taksiye binmek için 100 TL 'yi sizden istemesi, buluşmak için taksiye binmek istemeyip sizin onu evden almasını beklemesi adamın kendini olduğunda farklı bir kişi olarak tanıttığı gösteriyor. Adam bigin yalancı. 20 TL'ye cüzdan alacak ama araba almayacak buna biraz mantıklı düşünen hiç kimse inanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…