bu prenseslik değil mi

Yok benden para istemedi canım.

Araba mevzusu soyle ben çok büyük kaza yaptım Araba kullanmıyorum 5 yıldır dedi.

Yok benden para istemedi canım.

Araba mevzusu soyle ben çok büyük kaza yaptım Araba kullanmıyorum 5 yıldır dedi.

Arabayı binmek için kullanana birisi için bu sebepte hiç mantıklı gelmedi. Ayrıca nasıl bir kaza geçirmiş te araba kullanmayacak kadar travma yaratmış onda? Bu da ayrı konu.

Başka ihtimal bırakmıyor, mal bayağı meydanda, amacı kendini taşıtmakmış, makam aracı lazımmış beyimize

Ya lütfen tekrar görüşürseni, buluşmaya arabayla gidin. Ama onu almayın Buluşma yerini belirleyin, arabayla çıktığınızı da bilsin. Beni al falan derse canım oraya uzağım şimdi sen geliver deyin,

Prenses değil bildiğin halis meşe odunu ateşe at yansın... Kaşınmış ama

Aynı yalanı bundan 12 sene önce biride bana söylemişti. 20 bin cüzdan almasida yalan, sen gözünle görmedin dimi
Yaptığı iş dolayısıyla aslında parasının olması garip bi durum değil ondan yadırgamadım. Çok zengin değil ama böyle şeylere para harcıyor gibi düşündüm. İki cüzdan fiyatıydı.

Bunu da engelleyin, kıyamet alameti gibi adamlar sarmaya başladı ortalığı metroyla buluşmaya gidilmiyor mu? Her flört eden arabalı mı olmalı
Anneleri de yapmıyor bu tipleri. Oğlum zengin olacakmış ama ödev yapmak istemiyordu. Nasıl zengin olacaksın işsiz güçsüz zengin olunmaz dedim. Zengin kızla evlenirim anne, çalışmama gerek kalmaz dedi. Kaydım, sonra anlattım... Daha 7 yaşında. Aslında Uzay bilimci olmak istiyor, teleskop için para biriktiriyo

Neyse kaldırmayın şunların totolarını ya.. Çok çok yakışıklı bişi mi? Çok mu zengin -cimri ama-

Benim malımın hesabını yapan bir adamla direkt ayrılırdım.
Hatta az ye de kendine bir araba al benim arabamın peşine düşme yazıp engellerdim

Allah bilir arabada ne fantaziler hayal ediyordu sizin prenses. En masumu arabada oturup sohbet, ve Taksi parasından kurtulmak.. Cimrilikden de olabilir.

Ben de anlamadım ben sabah çok uykuluydum servisle gelmek pratik oluyor dedim bozuldu çok zor bi insansın falan dedi
Ay sabah kalkıp servise binmek, aksam taksiyle döneceğini düşünmek gayet planlı insan hareketleri. Takılma söyldiklerine ama tekrar görüşme de. Seni kullanmak istiyor belli ki.

ayrılmayacaksanız bundan sonraki bütün buluşmalara arabasız gidin.

hatta arabamı sattım diyin bakalım ne yapacak

Hayal kırıklığı olmuşsunuz çocuk için. Bi taksi yollayıp evinden aldıraydınız ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…