Yok benden para istemedi canım.Arabası olmadığı halde 20 bin TL cüzdan alması, taksiye binmek için 100 TL 'yi sizden istemesi, buluşmak için taksiye binmek istemeyip sizin onu evden almasını beklemesi adamın kendini olduğunda farklı bir kişi olarak tanıttığı gösteriyor. Adam bigin yalancı. 20 TL'ye cüzdan alacak ama araba almayacak buna biraz mantıklı düşünen hiç kimse inanmaz.
Yok benden para istemedi canım.
Araba mevzusu soyle ben çok büyük kaza yaptım Araba kullanmıyorum 5 yıldır dedi.
Başka ihtimal bırakmıyor, mal bayağı meydanda, amacı kendini taşıtmakmış, makam aracı lazımmış beyimizebi de geçen hafta şöyle bişey de oldu;
ben bunu alıp bana yakın bi yerde bi şeyler yapcaktık ben dedim ki ya ben hastayım bugün arabayla gelmedim sen taksiyle gelsene tamam gelirim ama hastaysan erteleyelim o zaman dedi ama zaten hasta olduğumu biliyordu önceden de iptal olayı taksiyle gel diyince oldu. Ben yok falan desem de ikna olmadı.
Kaç yaşında bu şahısAy begüm aynen bildin öyle vallahi beni heyecansız olmakla falan suçluyor ama elimden geleni yapıyorum aslında esprili biriyim falan espri yapıyorum sohbet acıyorum o devamını getiremiyor.
Aynı yalanı bundan 12 sene önce biride bana söylemişti. 20 bin cüzdan almasida yalan, sen gözünle görmedin dimiYok benden para istemedi canım.
Araba mevzusu soyle ben çok büyük kaza yaptım Araba kullanmıyorum 5 yıldır dedi.
Ehliyetine el konmuş olmasın. Alkollüyken kaza yaptıysa...Yok benden para istemedi canım.
Yaptığı iş dolayısıyla aslında parasının olması garip bi durum değil ondan yadırgamadım. Çok zengin değil ama böyle şeylere para harcıyor gibi düşündüm. İki cüzdan fiyatıydı.Aynı yalanı bundan 12 sene önce biride bana söylemişti. 20 bin cüzdan almasida yalan, sen gözünle görmedin dimi
Bence sizi manipüle ediyor. Kendi yaptığı şeyi size yıkmaya çalışıyor.İşte o da bana aynı şeyi söylüyor senin yeterince özenin heyecanın yok diyor hep bu yüzden sorun yaşadık
Anneleri de yapmıyor bu tipleri. Oğlum zengin olacakmış ama ödev yapmak istemiyordu. Nasıl zengin olacaksın işsiz güçsüz zengin olunmaz dedim. Zengin kızla evlenirim anne, çalışmama gerek kalmaz dediBunu da engelleyin, kıyamet alameti gibi adamlar sarmaya başladı ortalığımetroyla buluşmaya gidilmiyor mu? Her flört eden arabalı mı olmalı
Taksi tutamıyor, para varsa da cimri... O cüzdanı da alamaz.Yaptığı iş dolayısıyla aslında parasının olması garip bi durum değil ondan yadırgamadım. Çok zengin değil ama böyle şeylere para harcıyor gibi düşündüm. İki cüzdan fiyatıydı.
flörtüm benim onu arabayla almamı bekliyor galiba dün buluşacaktık ben yorgun olduğum için arabayla gitmek istemedim işe, buluşacağımız yer de bana yakın metro üstü dönüşte de dedim taksiyle dönerim nolcak onun evine de yakın bi yer zaten taksiyle 5 dk sürer maksimum. Benim metroyla geleceğimi öğrenince ne plansız ne üşengeç insansın gibisinden laf soktu bana özensizsin dedi görüşmeyi iptal etti gerildik biraz sizce bu prenseslik değil mi ?
hemen özür dileyin ve diyin ki "tamam canım haklısın merak etme erkeğin seni evden alacak, sen de en güzel elbiseni giy, saçlarını su dalgası yaptır, 8 gibi hazır ol ve gerisini bana bırak"
Ay sabah kalkıp servise binmek, aksam taksiyle döneceğini düşünmek gayet planlı insan hareketleri. Takılma söyldiklerine ama tekrar görüşme de. Seni kullanmak istiyor belli ki.Ben de anlamadım ben sabah çok uykuluydum servisle gelmek pratik oluyor dedim bozuldu çok zor bi insansın falan dedi
evet zaten bunu farkettim çünkü ben sıkıcı ve ruhsuz biri kesinlikle değilimmBence sizi manipüle ediyor. Kendi yaptığı şeyi size yıkmaya çalışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?