Bu red flag mi?

Nkrcklr

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.375
Puanlar
333
Arkadaşlar bir date e çıkıcam. Meslektaşız instadan yazdı. Evlenip boşanmış biri çocuğu yokmuş. 3-4 gün oldu yazalı. Ama yazışı nasıl desem soğuk görev gibi emoji yok bişey yok. Bugün görüşelim dedik bu saat oldu hala yazmadı. Görüşünce anlarım diyorum ama böyle olunca da gidesim yok valla.

Tabi ki red flag.
Ben birkaç defa bu hataya düştüm. Görüşmeye hevesi olmayan tiplerle buluştum. Tamamen vakit kaybı diyorum. Saat 1 olmuş ses yok diyorsun, hevesi yok işte dümdüz.
Kimsenin 2 saniye mesaj atamayacak kadar meşguliyeti yok bence.

Tabi ki red flag.
Ben birkaç defa bu hataya düştüm. Görüşmeye hevesi olmayan tiplerle buluştum. Tamamen vakit kaybı diyorum. Saat 1 olmuş ses yok diyorsun, hevesi yok işte dümdüz.
Kimsenin 2 saniye mesaj atamayacak kadar meşguliyeti yok bence.
Aynen bence de görüşmesem mi sence vaktime mi yazık

Salla şunu ya sanki çöpsüz üzüm de haspam. Nazlar niyazlar; sanki elimin altında senden çok var havaları filan. Kendini sana sen gibi yansıtarak algı yaratıyor. Hiç girme o toplara. Normal ve içten şekilde davranışlı bir erkeğin böyle zamanlarda kendine ekstra güveni geliyor ve bu güveni her şekilde show gibi gösteriyor.

Olabilir ben ekicem bugün hastayım diyip bakalım

Bunun yerine bugün için bir dönüş alamadım. O yüzden plan yapmadım, başka zaman konuşuruz diyin. Tabi dönüş yapınca. Bu cevap hem sitem etmediğiniz hemde dürüst olduğunuzu gösterir.

Aynen bence de görüşmesem mi sence vaktime mi yazık
Hic gitme bence. Daha işin başında Lütfedip mesaj atmayan adamdan bir halt olmaz.

Hastayım falan da deme üstteki arkadaşın yazdigini yaz

Ama sana biraz ara ver bu işlere demiştim bacım hic dinlemiyosun... Biraz kendinle kal kafanı dinle

insanların maksimum ilgisi flörtün en yada sevgililiğin ilk başlarındaki halidir. maksimum ilgisi bu yani, ona göre karar verin.

Yani karşı tarafa hitap etme derinliğini tam göstermeyip sonradan gösterenler de çok fazla. Sonradan doğru hareket etmekte çok önemli.

Yani karşı tarafa hitap etme derinliğini tam göstermeyip sonradan gösterenler de çok fazla. Sonradan doğru hareket etmekte çok önemli.
Şans verilir diyorsun en azından bir kez görüşürüm gibi geliyoe ama bugün gitmiycem bir gıcık oldum

kaç yaşında kadınsın. uğraştığın işlere bak. liseli gibi internetten tanış tanış buluş. sence akıl var mantık var düzgün bir adam internette ona buna yazar mı. sana yazdığı kadar daha kaç kadına yazdı. insan bunu düşünür. tek sen misin o mecradaki kadın. yemliyorlar her gördüklerini. bunu akıl edin ya.

Back
X