Arkadaslar iyi aksamlar. Uzun suredir forumda yoktum bebegimden dolayi umarim herkes iyidir. Kisa tutmaya calisacagim ne anlatacagim zaman zaman cevap veremeyebilirim bebegim uyandiginda.
Simdi benim rahat dort yasindan beri tanistigim ailecek tanistigimiz cocukluk arkadasim var. Hollandada yasiyor ailesiyle oraya yerlestiler kiz 18 yasindayken. Dolayisiyla burda sadece bir abisi ve ablasi kaldi geri kalan herkes orda. Her sene gelir ama arkadaslariyla gorusur abisiyle gorusur ablasiyla pek arasi yok ama disarsa yer icerler. Biz hep goruntulu vs konusuruz. Oralardan hic istegim olmaz. Her sene gelirken iste laf olsun torba dolsun bu hindistan cevizli yuvarlak cikolatalardan bir paket getirir. 30 ml parfumden bir tane. Bir tanede kucuk boy yuz kremi.belki kendi eski giydigi iki uc tisort. İste sana bir suru seyy getirdim der gecer. Bu sene aradi estetik yaptrmaya geliyorum turkiye daha iyi bu konuda dr bul dedi. Bebegim var cok eski rahatligimiz olmaz dedim bastan. Sana hizmetkar davranamam sen misafir gibi olma dedim. Cocugum herseyden onemli dedim bastan. Ama bes gun falan kalacak saniyorum. Evimde kalabilir sorun yok. Biliyosunuz esimden ayrildim. Bugun tam 22. Gun. Ameliyatini oldu. Doktora goturdum. Avmlere gitmek istedi goturdum. Birde gorusmedigi ablasini yegenlerini bana sormadan cagirmis ben gorunce sok oldum. Ablasida kaldi 12 gun. Artik ben surat yapinca ablası döndü evine. Ama kizini birakti 20 yasinda. bunlar havluyu alir duşa girer. Cay demlerler. Kahvaltiyi hazirliyorlar iki saat toplamazlar. Saclarini tariyolar yerlerde saclar. Eski gunelrin hatrina sus sus. Birde milyonlar icinde yuzuyorlar. Para dolarlar hırla. Yurdisindakilere kuyumculardan hediye aliyor kendine bir suru altin aliyor indirimli diye. Ama benim bebegime bir grami birakin bir nazarlik takmadim diyeceksinizki ihtiyacinmi var asla yok. Babasi ve ailem kral gibi bakiyorlar. Ama bastan uc bes gunluge gelicekti ve ben ameliyat diye kabul ettim. O kadar yuzsuzluk yaptilar o kadar sogudumki. Simdi bileti erteliyorda erteliyo sonunda gidecekmis bir kac gune. Ama ben verdiklerini valizine koymayi dusunuyorum. Evde sadece ufak seylere yardim ediyor bulasik sofra toplama vs. Birde disarsa yemek yense bazen ismarliyir. Ama sonucta disarida onun isleri icin cikiyoruz. O olmasa ben zaten cocugumla ya parktayim ya evde. Simdi size soruyorum gittikten sonra zaten kesin kesin engelleyecegim ailesiyl beraber hepsini. Ama sizce direkmi engelleyyeim iki kelime laf edeyimmi. Ne yaparsiniz siz olsaniz. Ben habire evi topluyorum sofra hazirliyorim maddi olarakta manevi olarakta kullanilmis hissi icime oturdu. Yoksa gercekten altininda degilim. Baskasina yagdiririken benim evimi kullanipta gozumun onunde boyle yapmasi hosuma gitmedi. Sizce ne yapayim