- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Mutfakta isim var deyip gittim eşim gelip ben söyledim birdaha yapmiycak dediKonu sahibi şuan çay koyuyor galiba
Kendi eşimin annesi . O baska shirdeGenç olan mı bu?
Ahahahah oda olabilir bak :)Bence Hoşgeldin annneğciğiimm demeden çayı koymadan konuyu açtı
Kaç kaynanan var kiKendi eşimin annesi . O baska shirde
Ayy edepsizle baş etmek çok zor Allah yardim etsin.Mutfakta isim var deyip gittim eşim gelip ben söyledim birdaha yapmiycak dedi
sende eşinle konuş koyun cizginizi bu bir. Sürekli aynı konu üzerinden buraya konu açmanla kv gitmeyecek bu da iki. Üçüncüsü geçen sefer mutfağa giriyor diye şikayet ettin şimdide çay getir dedi diye şikayet ediyorsun ben anlamadım seni valla.Saat 23 11 . Kaynanam yine cat kapı geldi . Ben de haber verseydin keske dedim . Dolmuşla geri giderdim diyor hala . Allah ım ya iyice sinirlerimi zıplamaya bsladi sinirden ellerim titriyor . Bi de çay getir dedi eşim sinirden kuduruyorum şuan mutfakta
Gerçekten çok sinir bozucu :) ama napıcaksın. Kovamazsın ki. En fazla surat asabilirsin.Öylesine gelmis yatıya gelmis
Asiyorum en alasindanGerçekten çok sinir bozucu :) ama napıcaksın. Kovamazsın ki. En fazla surat asabilirsin.
Aynı şehirde mı yaşıyorsunuz?Saat 23 11 . Kaynanam yine cat kapı geldi . Ben de haber verseydin keske dedim . Dolmuşla geri giderdim diyor hala . Allah ım ya iyice sinirlerimi zıplamaya bsladi sinirden ellerim titriyor . Bi de çay getir dedi eşim sinirden kuduruyorum şuan mutfakta
O da şaşırdı.Eşin çağırmış olmasın. Gece gece nasıl geziyor öyle.
Yok herkes başka âlemde takılıyor evdeB Baharyagmuru35 yatak seriyon herhalde cevap vermediğine göre :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?