- 14 Şubat 2008
- 3.338
- 3.939
- 698
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Ben de de 22.18 yazıyor...Benim tel de mı bir sorun var acaba?
Benimkinde konu acilis tarihi 23.18 kv de 23.11 de gelmis.kv geldikten 7 dakika sonra konu acilmis.Ben de de 22.18 yazıyor...
Enteresan, benim telefonda mı sıkıntı var acaba saatim de doğru ama...Benimkinde konu acilis tarihi 23.18 kv de 23.11 de gelmis.kv geldikten 7 dakika sonra konu acilmis.
Gece gece gelmesine ve kalmasına hiç gerek yokmuş.Evet aynı ilçede.
kaynanasız bi gelin olarak valideme allahtan bir kere daha rahmet eylesin demek geldi icimden( zira büyük gelinlerin ömurlerini yemekle kalmamiş cok dayakli bol aksiyonlu yıllara atmiş imzasini. eltim antresine gazino diyordukaynana zalimin kizi, oglunu merdivende bekler doldururmuş adam eve girer girmez antrede dalarmis kafa göz topragi bol olsun. beterin beteri var
Oglanlarda saf mi deli mi isine mi oyle geliyor yeni nesil degisiyor cok sukurkaynanasız bi gelin olarak valideme allahtan bir kere daha rahmet eylesin demek geldi icimden( zira büyük gelinlerin ömurlerini yemekle kalmamiş cok dayakli bol aksiyonlu yıllara atmiş imzasini. eltim antresine gazino diyordukaynana zalimin kizi, oglunu merdivende bekler doldururmuş adam eve girer girmez antrede dalarmis kafa göz topragi bol olsun. beterin beteri var
Benim sen 22.18Bende de 22.18 ilginc .Sebebi merak etttim..
Eğer sürekliliği yoksa ekstrem bir durum vardır bu sorun değildir .eğer sürekli bunu yapıyorsa kesinlikle eşime söylerim annesiyle konuşsun ya da öyle gelirse anne ben biraz yorgunum der yatağa giderimSaat 23 11 . Kaynanam yine cat kapı geldi . Ben de haber verseydin keske dedim . Dolmuşla geri giderdim diyor hala . Allah ım ya iyice sinirlerimi zıplamaya bsladi sinirden ellerim titriyor . Bi de çay getir dedi eşim sinirden kuduruyorum şuan mutfakta
Saat uygulaması kaldirildiya telefon otomatikse yaz saatine gecmistirBende de 22.18 ilginc .Sebebi merak etttim..
Saat uygulaması kaldirildiya telefon otomatikse yaz saatine gecmistirEnteresan, benim telefonda mı sıkıntı var acaba saatim de doğru ama...
Saat uygulaması kaldirildiya telefon otomatikse yaz saatine gecmistirŞimdi ben birşey anlamadım 23 18 de geldiyse kv siz 22 de konuyu nasıl açtınız ben mı anlayamıyorum kafam karıştı
Gece o saatte gelinirmi yahu ohaa diyorum ve cikiyorumSaat 23 11 . Kaynanam yine cat kapı geldi . Ben de haber verseydin keske dedim . Dolmuşla geri giderdim diyor hala . Allah ım ya iyice sinirlerimi zıplamaya bsladi sinirden ellerim titriyor . Bi de çay getir dedi eşim sinirden kuduruyorum şuan mutfakta
Çok sınır bozucu olsa gerekYat kalk dua et kurban olayım ben bide aynı evde yasiyorum kendileriyle
Telefonun saati düzgün .Saat uygulaması kaldirildiya telefon otomatikse yaz saatine gecmistir
Valla ben konuyu açtığımda evdeki tüm saatler 23 10 filandı suanda da 13:02Telefonun saati düzgün .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?