- 8 Mart 2019
- 858
- 826
- 18
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Şuan en son derdim o zaten oğlu bişey düşündürmeye fırsat vermiyor saolsun:) tek derdinz kaynana olsun caninizdan kiymetli mi takmayin
:)alip veremedigi ne pekiŞuan en son derdim o zaten oğlu bişey düşündürmeye fırsat vermiyor saolsun
Anlamadim ki bu aralar şeytan fazla dolanıyor evimde:)alip veremedigi ne peki
Cok tatlisin:)Anlamadim ki bu aralar şeytan fazla dolanıyor evimde
cidden bu saatte ne aranıyor sokaklardaEşin demiyor mu aneyy bu saatte sokakta isin nesaat 9 da lambalari sondur kapiyisa kilitlr uyuyo numarai yap
Konuyu bırakıp nedense anlatış tarzınıza gulessim geldikaynanasız bi gelin olarak valideme allahtan bir kere daha rahmet eylesin demek geldi icimden( zira büyük gelinlerin ömurlerini yemekle kalmamiş cok dayakli bol aksiyonlu yıllara atmiş imzasini. eltim antresine gazino diyordukaynana zalimin kizi, oglunu merdivende bekler doldururmuş adam eve girer girmez antrede dalarmis kafa göz topragi bol olsun. beterin beteri var
Konuyu bırakıp nedense anlatış tarzınıza gulessim gelditobe yarabbim
Saat 23 11 . Kaynanam yine cat kapı geldi . Ben de haber verseydin keske dedim . Dolmuşla geri giderdim diyor hala . Allah ım ya iyice sinirlerimi zıplamaya bsladi sinirden ellerim titriyor . Bi de çay getir dedi eşim sinirden kuduruyorum şuan mutfakta
Gerçekten düşünmüyor değildim zaten
23.18 de açtı, ne 22 siŞimdi ben birşey anlamadım 23 18 de geldiyse kv siz 22 de konuyu nasıl açtınız ben mı anlayamıyorum kafam karıştı
Konu SahibiTurkuazmavi90 Başlangıç TarihiDün 22:18
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?