Bu saatte yine cat kapi gelen kv

kaynanasız bi gelin olarak valideme allahtan bir kere daha rahmet eylesin demek geldi icimden( zira büyük gelinlerin ömurlerini yemekle kalmamiş cok dayakli bol aksiyonlu yıllara atmiş imzasini. eltim antresine gazino diyordukaynana zalimin kizi, oglunu merdivende bekler doldururmuş adam eve girer girmez antrede dalarmis kafa göz topragi bol olsun. beterin beteri var

Konuyu bırakıp nedense anlatış tarzınıza gulessim geldi tobe yarabbim

Konuyu bırakıp nedense anlatış tarzınıza gulessim geldi tobe yarabbim

napim anacim kaynanalarla alakali birsey görünce ürperiyorum tutamiyorum kendimi oyle hikayelerini anlattilarki toprak haber goturmesin ben nisanliyken çimdikliyolar di beni psikolojisi bozuk eltilerim( biri hala tedavi goruyor) azabi biz sefayi sen cekeceksin diye. valideleriyle sorunlari olanlara haline şükret bak neleri gelmis gecmis dunyadan.teselli olsun dedim.

Zor bir durum tabi
Ama bardağın dolu kısmını görmeye çalışın bence.

Benim ailem Bizim evlenmemize onay vermedi, yani verdiler ama biz direttik onlar da mecbur kaldı. 2 yıl oldu babam hala eşimi arayıp telefonda konuşmaz. Annem ise sonuçta evladı babamdan korka korka arıyor ara sıra, bazen sözleri ile bana vicdan azabı çektiriyor. Evlenmişim 2 yıl olmuş hala bizi ezdin geçtin gibi kelimeler kullanabiliyor, ki biz de çok mutluyuz hiçbir problemimiz yok eşimle Allah'a şükür gerek maddi gerek manevi.

Eşimin ailesi benim anneme babama göre daha yaşlı, eşim son çocuk çünkü ben ise ilk ve tek çocuğum. Eşimin annesinde kemik erimesi var yoğun şekilde kadın yürüyemiyor sürekli yatıyor oturuyor aynı yatakta. 60 yaşında, yemesi içmesi hepsini kayınbabam sağlıyor sağ olsun. Çok afedersiniz banyo lavabo ihtiyaçlarında bile k.babam hep yanında kadının. Ayriyeten kayınvalidem de alzaymırda var seviyesi biraz yükselmiş, ve maalesef kayınbabam da da başlamış. Bazen eşim annesiyle telefonda görüşüyor, telefonda benim ismimi unutuyor söyleyemiyor. Düşünün kendi gelininin ismini unutuyor kadın bir de yani hadi diyelim unuttun bunu hissettirmezsin gelinim ne yapıyor dersin isim söylemeden, kadın direk gelinimin ismi neydi diyor

O yüzden eşim telefonda onlarla konuştuktan sonra kötü hissediyor durgunlaşıyor. çünkü bu hastalık ilerlediğinde insanlar kendi evlatlarını bile unutuyorlar isimlerini söyleyemiyorlar hafızaları yok oluyor. Eşimin abisi 35in üzerinde ama eşim henüz 24 yaşında bu durumu yaşıyor. Çok kötü bir psikoloji

Şimdi ben birşey anlamadım 23 18 de geldiyse kv siz 22 de konuyu nasıl açtınız ben mı anlayamıyorum kafam karıştı

Bir derdim var : ( Bu saatte yine cat kapi gelen kv Konu SahibiTurkuazmavi90 Başlangıç TarihiDün 22:18 Takibi Bırak ••• T Turkuazmavi90Popüler Üye Kayıtlı Üye Dün 22:18 Konu Sahibi: Turkuazmavi90Add bookmark#1 Saat 23 11 . Kaynanam yine cat kapı geldi . Ben de haber verseydin keske dedim . Dolmuşla geri giderdim diyor hala . Allah ım ya iyice sinirlerimi zıplamaya bsladi sinirden ellerim titriyor . Bi de çay getir dedi eşim sinirden kuduruyorum şuan mutfakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…