- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Evet aynı ilçede.Aynı şehirde mı yaşıyorsunuz?
Kaynananız yarasa mı geceleri geziyor.?
İyide bi sorun problem yoksa niye gece gelmiş sabahı bekliyememiş miEvet aynı ilçede.
Nebiliyim ben . Arkadaşlarıyla dolaşıyormuş gece de eve gitmek yerine bize gelmiş haber vernedenİyide bi sorun problem yoksa niye gece gelmiş sabahı bekliyememiş mi
Hadi siz özel bi durumda olsaydınız ne olacaktı
Evlendirin madem :) Bende de bekar kv var. Ama görüşmüyoruzO da şaşırdı.
Keşke evlense kurtuluruzEvlendirin madem :) Bende de bekar kv var. Ama görüşmüyoruz
EE hani bize çay
Buyurun hemenEE hani bize çay
Tatlııım yalnız olmadığıma çok sevindin şuanSaat 23 11 . Kaynanam yine cat kapı geldi . Ben de haber verseydin keske dedim . Dolmuşla geri giderdim diyor hala . Allah ım ya iyice sinirlerimi zıplamaya bsladi sinirden ellerim titriyor . Bi de çay getir dedi eşim sinirden kuduruyorum şuan mutfakta
Basın belada dostumSaat 23 11 . Kaynanam yine cat kapı geldi . Ben de haber verseydin keske dedim . Dolmuşla geri giderdim diyor hala . Allah ım ya iyice sinirlerimi zıplamaya bsladi sinirden ellerim titriyor . Bi de çay getir dedi eşim sinirden kuduruyorum şuan mutfakta
Gunah kizÇayın içine tukurseydiniz bol köpüklü olurdu biraz içiniz soğurdu en azindan
Çayın içine tukurseydiniz bol köpüklü olurdu biraz içiniz soğurdu en azindan
Sanirim da kendimde kinlendigimden eşim ve annesine biraz fazla kaçmış olabilirG
Gunah kiz
:) tek derdinz kaynana olsun caninizdan kiymetli mi takmayinSanirim da kendimde kinlendigimden eşim ve annesine biraz fazla kaçmış olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?