• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu saatten sonra yapabilirmiyim sizceb ?

nursehulya

68.5..68.1....60
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2013
2.642
605
113
aslında benimki dert değil şükürler olsun fikirlerinizi almak istiyorum...Biraz gaza ihtiyacım var :))Merhaba arkadaşlar 28 yaşındayım ve hemşireyim...Psikoloji bölümü okuyup psikolog olmak istiyorum..3 yıllık evliyim ve birde 17 aylı bebeğim var sizce çalışıp başarabilir miyim...

aslında benimki dert değil şükürler olsun fikirlerinizi almak istiyorum...Biraz gaza ihtiyacım var :))Merhaba arkadaşlar 28 yaşındayım ve hemşireyim...Psikoloji bölümü okuyup psikolog olmak istiyorum..3 yıllık evliyim ve birde 17 aylı bebeğim var sizce çalışıp başarabilir miyim...

psikoloji mezunlarının iş imkanlarını araştırdın mı??
yaşın çok değil dört yıl sonra 32 olacaksın geç bir yaş değil
hemşire olarak çalışıyor musun
hem çalışıp hem bebeğe bakıp hem üniversiteye gitmek seni çok yıpratabilir

psikoloji mezunlarının iş imkanlarını araştırdın mı??
yaşın çok değil dört yıl sonra 32 olacaksın geç bir yaş değil
hemşire olarak çalışıyor musun
hem çalışıp hem bebeğe bakıp hem üniversiteye gitmek seni çok yıpratabilir

Yaşadığım şehirde bu bölüm olan üniversite yok ama bikaç yıla burdan atama göreceğiz...Dolayısıylada uzun bir zaman dilimi var o sırada çocğum büyür diye düşündüm...Nöbetli çalıştığım için okumak sıkıntı olmaz ona göre ayarlatabilirim çalışma listemi...Ayrıca eğer okuyabilirsen sağlık bakanlığı ünvan değişikliği sınavı yapıyor o şekilde iş alabilirim...çünkü hemşirelik mesleği beni çok yıpratıyor hem fiziksel hem ruhsal açıdan...kaçış yolları arıyorum...

Yaşadığım şehirde bu bölüm olan üniversite yok ama bikaç yıla burdan atama göreceğiz...Dolayısıylada uzun bir zaman dilimi var o sırada çocğum büyür diye düşündüm...Nöbetli çalıştığım için okumak sıkıntı olmaz ona göre ayarlatabilirim çalışma listemi...Ayrıca eğer okuyabilirsen sağlık bakanlığı ünvan değişikliği sınavı yapıyor o şekilde iş alabilirim...çünkü hemşirelik mesleği beni çok yıpratıyor hem fiziksel hem ruhsal açıdan...kaçış yolları arıyorum...

yıpratmayan meslek yok ki
biz de öğretmeniz sor öğretmenler odasında çoğu yapmak istemiyorum çok zor falan filan diyor

yıpratmayan meslek yok ki
biz de öğretmeniz sor öğretmenler odasında çoğu yapmak istemiyorum çok zor falan filan diyor

Evet herkes şikaayetçi onlarda bizim yaptığımız işi görünce hayatta en son yapılacak meslek diyoorlar çünkü gerçekten çok özveri gerektiriyor...

biliyor musun bizim öğretmen arkadaşlar hemşirelere özeniyor

Ciddi olamazsın ...Yani şaşkınlık ifadesi olarak kullandım gelip bir gece nöbet tutsalar inan bana şükrederler...Nöbeti vat,yıllık izninin tamamını kullanamazsın yani o 20 günlük izin varya onu işte, sonra bayramın seyranın yoktur rahat rahat geçirebileceğn....

evet bencede hemşirelik çok zor bir meslek maaşı dolgun ama çok yorucu hastalarla uğraşmak onların hizmetlerini yapmak yerine getirmek bana görede olamazdı.hatta annem ameliyat oldu duramıyorum hastanede falan o derece
ama iş alımı çok olan bir meslek olması ve ücretlerinin de dolgun olması çoğu insanı cezbeder
bende üni mezunuyum acaba 2 yıllık att mi okusam diye ufacık aklımdan geçmişti ama yok yok =)

canım eğer istiyorsan yaşın geç değil ve evlenmişsin çocuk yapmışsın zaten planlarını erteleme gibi bir durumun da yokmuş yani evlenmeyi ya da çocuk yapmayı ertelemiş değilsin

bence yaparsın psikoloji bende isterdim ama çok yüksek :1:
bir de iş alanlarını kesinlkle araştır.

evet bencede hemşirelik çok zor bir meslek maaşı dolgun ama çok yorucu hastalarla uğraşmak onların hizmetlerini yapmak yerine getirmek bana görede olamazdı.hatta annem ameliyat oldu duramıyorum hastanede falan o derece
ama iş alımı çok olan bir meslek olması ve ücretlerinin de dolgun olması çoğu insanı cezbeder
bende üni mezunuyum acaba 2 yıllık att mi okusam diye ufacık aklımdan geçmişti ama yok yok =)

canım eğer istiyorsan yaşın geç değil ve evlenmişsin çocuk yapmışsın zaten planlarını erteleme gibi bir durumun da yokmuş yani evlenmeyi ya da çocuk yapmayı ertelemiş değilsin

bence yaparsın psikoloji bende isterdim ama çok yüksek :1:
bir de iş alanlarını kesinlkle araştır.

Teşekkür ederim canım yorumun içimi açtı...İş alaanı olarak zaten memurum ünvan değişikşliği sınavıyla halledebilirim diye düşünüyorum...yeterki kazanayımda :D

Lise öğrencisiyim okulda öğretmenlerimizin özellikle rehber öğretmenimizin önerdiği bir dal.
Çünkü geleceği parlak bir bölüm.Muhtemelen 10 15 sene içerisinde popüler mesleklerden olacak.
Ama her şeyden önce siz yapabilir misiniz,gerçekten istiyor musunuz bundan emin olmalısınız.

Neden başaramayasın istedikten sonra her şey yapılabilir bence sorun başarıp başaramayacağın değil emeklerinin karşılığını alıp alamayacağın.Bence bunu düşün.

Okumasina okursunuz zaten calisma saatleriniz de uygun ama ben gerek varmi bilemedim..yani bu bolumu bitirince rahatca atanabilecek misiniz ya da maasiniz yeterli olacak mi..

Ben olsam kendi meslegimde yuksek lisans sertifika vs. Bunlara harcardim enerjimi..

Ama bu sizin hayalinizse basarabilirsiniz tabii

Tabi ki, neden olmasın, hayallerinizden vazgeçmeyin.

ben de hemşireyim ve devlette (anestesi yoğun bakımda) çalışıyorum. bu günlerde ben de ne okuyabilirim diye düşünüyordum ve eşim psikolojiyi önerdi, benim de aklıma yattı doğrusu. (üniv.den bir arkadaşım da okudu) yaşım otuz. yeni evliyim ve çocuğumuz henüz yok. yapabilirim diye düşünüyorum. insanın istedikten sonra yapamayacağı hiçbir şey yok.

Back
X