Bu saldırı sonrası kendime gelemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Avukat tutsan iyi olur böyle tek basina altindan kalkman cok zor kadin bi avukat sana psikolojik destek de verir ayni zamanda yani dolayli olarak. Misal, alkollu olduğunu kabul etmesi onun lehine ama sen farkinda degilsin. Hafifletici bi suc unsuru alkol aslinda. Bunu bilincli yaptigini söylemen daha buyuk bir suc oldugu kanaatine vardirir isi. Yani yanlış anlama ama yazdiklarindan ben bile basta rizan vardi da sonra tecavuz olduğuna kanaat getirmişsin izlenimi edindim. Delil yoksa isin zor olur tabi her ne kadar kadinin beyani esas olsa da.

O bahsettiginiz avukat arkasinda mafyanin oldugu avukat. Farkindaysaniz ondan sonra minguzzi ailesine gelen tehditler son buldu. Ondan önce de münevver karabulut cinayetinin avukatı savunuyordu o aileyi ustelik hitabet yetenegi cok güçlü milyonda bir gelen uluslararasi duzeyde adami ipe gonderip alan avukatlar. Bu kizcagiz onlara nasil ulaşsın. Daha ailesine bile soyleyemezken ustelik.

Siz değilseniz belli olur birazdan çünkü adminler araştırıp buluyor 2. üyelikleri.
Karşı taraf ifadesi çelişkilerle dolu aslında direk beni itibarsizlastirma küçümseme olayı hafifletme
Neden böyle bir fikre kapildiniz bilmiyorum olay tamamen rizasizdi . Şüpheli müdafisiyle savunma yapmış.

İstersem ulaşırım bir ihtimal ama ücret konusu büyük sorun benim için. Gönüllü sadece dernekler çalışır biriyle iletişim kurdum sonra dönüş olmadı.

Bana geçmedi konu
Konu sahibinin sorulan bazı sorulara cevap vermemesi yada kaçamak cevap vermesi
Konu inandırıcı değil diyenlere kılıç kuşanıp saldırması vs.
Eksik bişeyler var.
Evet istismara uğradınız aile bilmiyor yardım yada fikir almak için buraya yazdınız ama seffaf olmazsanız doğru fikir veremeyiz

Her detayı paylaşamıyorum lütfen kusura bakmayın.

Birebir onlara ulassin anlaminda soylemedim bu gucte avukatlara ihtiyaci var demek istedim. Daha kolay ulasilabilir olup, boyle sosyal dayanisma icerikli davalari kendi rizalariyla ustlenen birkac guclu avukat var ama onlarda sanirim su an tutuklu.

Ozetle anlatmaya calistigim kadina siddet vb konularda tecrubeli, sosyal medyayi parmaginda oynatabilen, yeri geldiginde pislesebilen bir avukat bulmasi gerektigiydi, ayrica bu bahsettigimiz avukatlar yeri geliyor 5 kurusu olmayan insanlarada destek veriyorlar, cunku olaydan kazanacaklari para, faili mahkum edeceklerinde kazanacaklari itibar kadar onemli olmayabiliyor.

Her detayı paylaşamıyorum lütfen kusura bakmayın.
Basına verirken bütün detayları paylasmak zorundasın ama biliyorsun degil mi? Sesini duyururken didik didik sorulan bütün soruları yanıtlaman gerek ki inandırıcı olsun. Bu gidisle kimse inanmaz.

Ha icim rahatlasın, gecmis olsun dileklerinizi bekliyorum diyosan o baska.

Evet çok baskıcı
Baskıcı mı aileniz?
Sevgilimiydiniz nasıl oldu?
Sevgilim değildi sevgilim olmak istedi red ettim şimdi de iftira peşinde diyor şüpheli basit bir dateydi ama sonucunun tecavüz olacağını düşünmemiştim

Evet çok baskıcı

Sevgilim değildi sevgilim olmak istedi red ettim şimdi de iftira peşinde diyor şüpheli basit bir dateydi ama sonucunun tecavüz olacağını düşünmemiştim
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun
Tabiki ben tecavüz ettim demeyecek sonuna kadar inkar edecek pislik

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun
Tabiki ben tecavüz ettim demeyecek sonuna kadar inkar edecek pislik
Sağ olun . Umarım iyilesirim stres sonucu hiçbir günüm rahat geçmedi

Yormayın o zaman yeter ama artık . Bu kadar sorgu sual . Dilerseniz tüm dosyayı buradan göndereyim sizin de merakınız giderilmiş olur.
Konu sahibi isine geldigi soruları cevaplıyor isine gelmedigi soruları es geciyor. Kimse kendini yormasın.

Yormayın o zaman yeter ama artık . Bu kadar sorgu sual . Dilerseniz tüm dosyayı buradan göndereyim sizin de merakınız giderilmiş olur.
İnsanlar burada size yardımcı olmaya çalışıyor. Çok ağır bir konu. Konuyu açmanızın amacı ne tam olarak? Yüregime su serpilsin, icim rahatlasın mı? Tam olarak nedir?

Basına duyurmaya calısırken burada sorulan soruların x2 katı ile karsı karsıya kalacaksın farkında mısın? Ayrıca merak etmiyorum sadece sorulara neden cevap vermediginize dair yorumda bulundum.

Geçmiş olsun .Madur edilmiş birine hangi akla hizmet kötü yorum yapalım? Bunu aileniz bilmek zorunda isterlerse kilitlesinler sizi ama bilsinler.Onlara duyurmadan kaçak göçek mücadele edemezsiniz çünkü. Twitterdan sesinizi duyurun önce muhakkak bir avukat cıkacaktır size ulaşan.Twitterdaki linkinizi burdan duyurun bizde yardımcı olalım olayın duyulmasına.O duymasın bu bilmesin avukatsız tek başınıza adamın yanına kar kalır yaptıkları siz de çaresizlikten kafayı yersiniz.Daha cesur savaşmak zorundasınız.

Ilerde basina aciklayacagim diyorsunuz ama onlar daha fazla soru soracak ve siz bunlari aciklamak istemiyorum derseniz inandiriciliginizi yitirirsiniz karsi tarafin ekmegine yag surmus olursunuz bilesiniz.

Mahkeme surecinde, sorusturma asamasinda, basina aciklanmasi surecinde cok daha agir sorulara ve hatta suclamalara maruz kalacaksiniz aklinizda olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…