24 kilo musonunda üye oldum hemen konuya giriyorum ben gecenlerde pazara gitmiştim ben 24 kilo olmak istiyorum oyuzden alişveriş yaparken en küçük bedenden aliyorum suan 71 kiloyum sadece elma kahve içiyorum neyse 36 beden bir pantolon begendim ordan bir kız bu sana olmaz dedi bende sanane dedim ama moralim çok bozuldu şimdi hiç bir şey yemiyorum kafami zayıflamakla bozdum sizce beslenme şeklim normalmi
sadece kahve ve elma24 kilo ne ya sadece çay mı içiyorsun bir de normal mi diye soruyorsun
Ölmezsen ömür boyu sürünürsün sağlıkla zayıflamazsan
Kaslarınız gidecek güçsüz düşeceksiniz. Boyunuz kaç? Sizi motive edebilirim. Ben de diyetteyimsonunda üye oldum hemen konuya giriyorum ben gecenlerde pazara gitmiştim ben 24 kilo olmak istiyorum oyuzden alişveriş yaparken en küçük bedenden aliyorum suan 71 kiloyum sadece elma kahve içiyorum neyse 36 beden bir pantolon begendim ordan bir kız bu sana olmaz dedi bende sanane dedim ama moralim çok bozuldu şimdi hiç bir şey yemiyorum kafami zayıflamakla bozdum sizce beslenme şeklim normalmi
evet biliyorum normal degil ama hemen zayıflamak istiyorum
boyum kısa 159Sadece elma ve kilo ile zayıflayamazsın. Ancak sağlığından olursun. Boyun kaç bilmiyorum ama 71 kilo fazla bir kilo değil. Burada bir sürü diyet grupları var. Diyet listesi bul uygula. Baktın olmuyor dahiliye git kan değerlerine baktır. Tiroid, insülin direnci, vitamin eksikliği kilo vermeyi kötü etkileyebiliyor. Satıcıya da iyi demişsin ne diyeyim.
Zayıflayamadan ölürsünsadece kahve ve elma
öyle umuyoruz yoksa durum çok vahim24 kg yazım yanlışı değil mi?
54 falan olsa gerek?
yok degil24 kg yazım yanlışı değil mi?
54 falan olsa gerek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?