bu sana olmaz

Genç arkadaşım psikolojik bir sorununuz var.
Muhtemelen beden algınız bozuk,anoreksiya nevrozanın sınırlarında geziyorsunuz.
Bu düşünce sistemi ile devam ederseniz evet zayıflarsınız,erir biter ölümün kıyısına bile gelirsiniz.
Hem beden hem de ruh sağlığınız tamamen bozulur.
Şu kitabı alıp okuyun ve en kısa zamanda psikolojik destek alın.

Eklentiler

• IMG_0792.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 64
Şok diyet yaparak, hiçbir şey yemeyerek kilo verirsiniz elbet. Ama hedefe ulaştıktan sonra oh diyet bitti diye yarın yokmuş gibi yemeye başlar verdiğiniz kiloları ziyadesiyle alırsınız. Bu en iyi ihtimal. Sarkma ve çatlaklarla uğraşırsınız, takıntı haline getirirseniz anoreksiya olma riskiniz var. Hormon dengesiyle oynarsınız bu da adet düzensizliği demek. Daha bu liste uzar gider. En sağlıkli olanı ayda 4-5 kilo vermek ve diyetisyen yardımı almak. Dengeli beslenme ve spor desteği. Ben diyetisyene gitmeden beslenme şeklimi düzenleyip egzersiz yaparak rahat 10 kilo verdim. 3 ayımı aldı acelem yoktu. Hala daha yediğime dikkat eder aşırıya kacmamaya çalışırım. Alışkanlık oldu bende. Kendimi kasmadim yormadim sadece planlı yiyip içtim.

36 beden pantolon beğeniyorsun ama 24 kilo mu olmak istiyorsun. 1.59a 71 kilo çok ama 36 beden olmak icin 24 kilo (yanlış yazdın umarim) olman gerekmiyor. Biseyinde suyunu çıkarmadan yapın. Sonra zayıflama diye yataklar dusuyorsunuz.

24 kilo ne hanımefendi ilkokul cocugu olur o kiloda. Diyetisyene gidin imkânınız yoksa iyice araştırın internetten diyetleri. Sonra vücudunuzda geri donusj olmayan hasarlar olur

Yanlış yoldasın profesyonel destek almalısın.

24 kilo 36 beden giyemez seni kandırmışlar 34 bile büyük gelir.

24 kilo mu en ideal kilonuz 50-59 kilo olabilir. 24 kilo nedir?sadece kemikleriniz görünüz iskelet gibi olursunuz.sağlıklı beslenerek de kilo verebilirsiniz.

Yaşın 16 yaşına veriyorum artık bu düşünceleri. Ben de o yaşlarda hafif kiloluydum sonra sadece bisküvi ve pekmezle bayaa zayıflamıştım.şimdi 29 yaşındayım ama oldum olası balık etli kadınları çok çekici bulsam da kilo konusunda takıntılı olduğum için iki kilo alsam geri veriyorum . Oysa balık etli ve minyon kadınlar harika duruyor. Boşuna 24 olcam saçmalıklarına girme yüzüne bakılacak halin kalmaz ideal kilona kavuş yeter

Benim kızım ilkokul 2. sınıf ve 24 kilo. Ama sınıfının en minnaklarından.
Normal değil yani,bir çocuk için bile.

He bu yaşta normal 24 kilo olmayı istemek malum daha beynin çıkmamış tövbe tövbe kızım git bir diyetisyene 16 yaşında büyüme çağındasın ona göre diyet versin
gitmiyorum kardeşim 24 kilo olucam herkez kıskançlıktan catlıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…