- 26 Mayıs 2018
- 8.212
- 38.817
- 548
- 51
Valla şimdiden küçülmüş bile24 24 24 kilooo yav emin misinnnnn beyni bile küçülür insanın
yaş 16İdeal kilon 51. Yaşın kaç? 24te ciddiysen kekleniyorux sanırım.
kaç kiloyu hedefledin tekrar yazar mısın lütfenevet biliyorum normal degil ama hemen zayıflamak istiyorum
kızım 7.5 yaşında 24 kılo ve sınıfının en zayıflarından24 kilo ne hanımefendi ilkokul cocugu olur o kiloda. Diyetisyene gidin imkânınız yoksa iyice araştırın internetten diyetleri. Sonra vücudunuzda geri donusj olmayan hasarlar olur
He bu yaşta normal 24 kilo olmayı istemek malum daha beynin çıkmamışyaş 16
Yaşın 16 yaşına veriyorum artık bu düşünceleri. Ben de o yaşlarda hafif kiloluydum sonra sadece bisküvi ve pekmezle bayaa zayıflamıştım.şimdi 29 yaşındayım ama oldum olası balık etli kadınları çok çekici bulsam da kilo konusunda takıntılı olduğum için iki kilo alsam geri veriyorum . Oysa balık etli ve minyon kadınlar harika duruyor. Boşuna 24 olcam saçmalıklarına girme yüzüne bakılacak halin kalmaz ideal kilona kavuş yeteryok degil
daha banın yeni açıldı sakinnn sakinnnHe bu yaşta normal 24 kilo olmayı istemek malum daha beynin çıkmamıştövbe tövbe kızım git bir diyetisyene 16 yaşında büyüme çağındasın ona göre diyet versin
gitmiyorum kardeşim 24 kilo olucam herkez kıskançlıktan catlıcakHe bu yaşta normal 24 kilo olmayı istemek malum daha beynin çıkmamıştövbe tövbe kızım git bir diyetisyene 16 yaşında büyüme çağındasın ona göre diyet versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?