gayat gerçegimŞakasındır umarım.
Allah akıl fikir versin...yok degil
artık çatlarlar mı gülerler mi ti ye alıp orasını bilemedim bildim de aslında yazmayacağım.bildiğinizi yapın destekliyorum sizi 23 olun hatta 1 kılo da benim için veringitmiyorum kardeşim 24 kilo olucam herkez kıskançlıktan catlıcak
gitmiyorum kardeşim 24 kilo olucam herkez kıskançlıktan catlıcak
Bu cevabınızdan, konuyu, bizimle eğlenmek için açtığınızı anlıyorum.gitmiyorum kardeşim 24 kilo olucam herkez kıskançlıktan catlıcak
sen 2 katı kiloda olacaksın bu kızın 24 olursa.biraz zayıflasan mı ne gözüme tombiş geldin şimdiKonu dalga geciliyormus gibi de geldi ama böyle olaylar da yok değil. Kuzenimin sınıfında bi kız devamli bisküvi yemekten hastanelik olmuş olduğunu duymuştum.
avm de şu bilinen kozmetik markasının önünde var iskeletor kızım onun adını Kurubaş koydu.kieh.....markasıEmin ol 24 kilo olduğunu görürsek hepimiz çatlarız. İskeletor çok seksi bir karakterdi sen bilmezsin.
Kimse kıskanmaz acır sadece yavrucum çünkü dişlerin dökülecek saçların dökülecek hala 24 kilo diyorgitmiyorum kardeşim 24 kilo olucam herkez kıskançlıktan catlıcak
Aç kalarak zayıflanmaz..metabolizma bozulur. Saçlar dökülür vs vssonunda üye oldum hemen konuya giriyorum ben gecenlerde pazara gitmiştim ben 24 kilo olmak istiyorum oyuzden alişveriş yaparken en küçük bedenden aliyorum suan 71 kiloyum sadece elma kahve içiyorum neyse 36 beden bir pantolon begendim ordan bir kız bu sana olmaz dedi bende sanane dedim ama moralim çok bozuldu şimdi hiç bir şey yemiyorum kafami zayıflamakla bozdum sizce beslenme şeklim normalmi
gitmiyorum kardeşim 24 kilo olucam herkez kıskançlıktan catlıcak
Ben de 160 ım .nasıl besleniyosumboyum kısa 159
sen 2 katı kiloda olacaksın bu kızın 24 olursa.biraz zayıflasan mı ne gözüme tombiş geldin şimdi
sadece elma ve şekersiz kahveBen de 160 ım .nasıl besleniyosum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?