eşimle benim şarkım bu :))) Bu şarkıyla beni tavlamıştı, hatta ben bilmiyordum. bana bunun sözlerini yazmıştı tanıştığımız gün. vayy çocuğa bak demiştim. İki gün sonra şarkı olduğunu öğrenmiştim. Ay şimdi çoook geçmişten şarkı atınca, siz de bunu yollayınca bu bi mesaj mı dedim.Şarkılar isimleri ile değil yaşattıkları ile hatırlanır derler hepimizin bizi anlattığını düşündüğmüz şarkılar vardır ya da üzüldüğümüz.. Şarkılar zaten dışarı vuramadıklarımızı vuran güzel eserler.
Hahahah bende sözlümle bu şarkıyla romantik yemeğimizi yemiştikeşimle benim şarkım bu :))) Bu şarkıyla beni tavlamıştı, hatta ben bilmiyordum. bana bunun sözlerini yazmıştı tanıştığımız gün. vayy çocuğa bak demiştim. İki gün sonra şarkı olduğunu öğrenmiştim. Ay şimdi çoook geçmişten şarkı atınca, siz de bunu yollayınca bu bi mesaj mı dedim.
Ali Lidar dinlermisiniz
ortada kavga yok bişi yok. Sapıklık mı neyse bilmiyorum bazen ayrılırsam şu şarkıyla ayrılırım diye hayal kuruyorum. Tam terk etmelik şarkı, değeri bilinmedi bence. Size de oluyor mu? Tek manyak ben olmayayım, hatta bazen öldüğümü falan düşünüp nasıl üzülürler acaba diye ağlıyorum
Hhahaa banada oluyor o ayrılırsam bunu söyler dinlerim vs
Tarz olarak Ah Muhsin Ünlü'ye benzetiyorum, denk geldikçe okurum ama sürekli değil :)Ali Lidar dinlermisiniz
ortada kavga yok bişi yok. Sapıklık mı neyse bilmiyorum bazen ayrılırsam şu şarkıyla ayrılırım diye hayal kuruyorum. Tam terk etmelik şarkı, değeri bilinmedi bence. Size de oluyor mu? Tek manyak ben olmayayım, hatta bazen öldüğümü falan düşünüp nasıl üzülürler acaba diye ağlıyorum
Bu şarkıyı ne zaman dinlesem, iç organlarımı çekiçle eziyorlar sanki.
Hayata dair bir pişmanlığım yok, çünkü yaşadıklarım benim yüzümden olmadı hiç. Hep başkaları yüzünden.
Hep iyisini diledim, iyisine dua ettim.
sizin var mı böyle, dinleyince sadece sizi anlatan. Sadece sizin anlayacağınız şarkılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?