Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

baharım olmadı olmadı napalım sen bence gelecek ay agnucastona başla faydasını görürsün inş...canımız sağolsun napalım bende bu ay ateşime göre pek heyecan hissetmiyorum hamile tablolarına baktım benmkine benzeyen yok ama bekliyorum yinede bakalım...
benim o gün çok akıntım oldu kıvam olarak yumurta akı ama renk olarak hafif sarımtrak olduğu için ben cremy girdim ....
10 .gün çatladığımıı düşünüyorum çünkü ovulasyon mikroskobundada bol miktarda eğrelti vardı ..haktan hayırlısı ortalama 36 aydır bekliyorum bir ay daha beklerimm kısmet...

selamlar kızlar
baharcım nasılsın
kaç gün kaldı bata?
var mı değişiklik
ateşin nasıl?

bakale sen nasılsın canım
nasıl gidiyor hamilelik?
bulantıların falan var mı
bebişi gördün mü nasılmış

bu arada yeni haberler varmı

yok bakalecim ben bu ay 15.gün çatlamışım ve ona göre bat 19 kasım oluyor.bugün 28.günüm yani 1 gün kaldı.ve benim hep böyle adet olcağım zaman ateş düşüyor.dediğin gibi çok şükür sorun yok ama oda benim kafamı kurcalıyor.sorun olmadığı halde neden olmuyor.her ay yumurtluyorum çatlıyorum ama bi türlü olmadı.aslında cevap belli kısmet ama işte hemen de olsun istiyoruz.beklemekten başka çaremiz yok.

canımbenim inşallah daha fazla beklemiycez.ben bu ay klomen isteyim diyorum doktordan ikisi bir arada olurmu bilmiyorum.aslında diğer aya isteyecektim ama bu ay da böyle deneyeyim.daha fazla beklemek istemiyorum.adet gelene kadar rahatım sorun yok diğer ay olur diyorum ama adet günü yaklaşınca insan ne yapacağını şaşırıyor.
sen ozaman 10.gün akıntını değiştir de canım şu çizgi netleşsin.senin için ateşe yorum yapmaya erken son günler artıyor zaten.inşallah bu ay olmuştur canım.

ferdatcım sağol canım gerçekten çok vefalı kızsın.gelip hatrımızı soruyorsun hep
benim ateş düştü bugün canım.bat cumartesi ama belrtilerim de başladı.
ne yapalım kısmet.sen nasılsın canım bir sorun yok dimi.

değiştirdim ama yinede net çizgi çekmedi
ben klomenle beraber kullandım ve şükür kist oluşmadı belkide agnucstondan kaynaklandı diye düşünmüştüm ..çünkü diğer kloemn tedavimi bıraktığımda 15 gün adet gecikmesi yaşamış ve kist oluşmuştu...pkolularda genelde kist yapıyo....inşallah sende oluşmaz..

ne demek canım
merak ediyorum sizleri
sizler benim yanımda bana destek olmuştunuz
hamile olunca çekip gitmek olur mu hiç

belirtilere takılma da belki ateş de yükselir canım
gelmezler inşallah pis kırmızılar
ama gelirse de adet biter bitmez başla agnucastona
inşallah iyi olur

ben iyiyim canım çok şükür

maşallah anne adayı cinsiyet ne zaman belli olcak kız

ohh çok güzel maşallah diyelim. rastgele :)

selam saree çok geçmiş olsun,rabbim sağlıklı hamilelik nasip etsin cnm.
hem dinlenmişte olursun yat yat

inşallah btanem bakalım meraktayım hala devam çalışmalara 17 si bugün 20 sine kadar yoğun çalışcaz:)sende başlamşsın ateş ölçmeye hayırlı ve uğurlu olsun inşallahhhh canımmm

inşallah btanem bakalım meraktayım hala devam çalışmalara 17 si bugün 20 sine kadar yoğun çalışcaz:)sende başlamşsın ateş ölçmeye hayırlı ve uğurlu olsun inşallahhhh canımmm
evet tatlım başladık ama benimki daha çok keyfii yada merak diyelim stres yapma günleride sayma ama bak görürüsün daha kolay olacak herşey
inan hiç farketmez canım
içimden de hiçbişey geçmiyor
eşim kız diyor kız istiyor
bakalım kısmet

sanada o zaman en hayırlısı ne olacaksa o nasip olsun inşallah

ovulasyon testinde pozitif gördüğünü işaretleyebilisrsin o güne tests böümnden o zaman belki netleşir.
neyse netleşmese de sen biliyorsun kesin zamanı canım çokta sorun değil.sadece görsellik açısından.
demek sende ikisini birlikte kullandın tamam ozaman bende doktora sorup isteyeceğim.
inşallah kist yapmaz yaparsa da bir ay daha beklerim artık.

keşke herkes senin gibi düşünse ferdatcım.ama destek olanlar bize yeter.bizde sana sonuna kadar duacıyız.inşallah buradan doğum haberini de alırız.

baharr ateş en düşük seviyede olunca mı çatlamış oluyorsun :26:

evet canım bu aralar normal seyreder ama sonra birden düşüp tekrar yükselme olur.düşüşün olduğu günlerde özellikle çalışmalısın.
çünkü ateş düşüp yükseldiği gün iş işte geçmiş olur.bak bu ateş olayını çok seveceksin hem adetin ne zaman gelecek kesin bilirsin hem yumurtan çatladımı çatlamadımı kesinleşir.kafanda soru işareti kalmaz.ayrıca akıntını da not almayı unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…