- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #2.101
baharım olmadı olmadı napalım sen bence gelecek ay agnucastona başla faydasını görürsün inş...canımız sağolsun napalım bende bu ay ateşime göre pek heyecan hissetmiyorum hamile tablolarına baktım benmkine benzeyen yok ama bekliyorum yinede bakalım...mahrumcum umut kesmek yok ama bazı şeylerde belli olunca mecburen kesiyoruz.hayırlısı olsun ne yapalım.kısmet değilmiş.
sen 10.gün çatladığına eminmisin canım eğer eminsen 10.gün olan akıntına eggwhite de ki çizgi netleşsin.ateşi iyi gidiyor.zaten bundan sonraki günler önemli yumurtlamadan sonra ilk haftada çok bariz yükselme olmayabiliyor.
senin bat 21i değilmi 3 gün kala hemen umudunu kesme canım heran herşey olabilir benim başıma gelen durumda olduğu gibi mutlaka belli bir zamanı var tıbben hiçbir probleminiz engeliniz yok maşallah yani olmaması için bir neden yok dua edelim ve bekleyelim
baharım olmadı olmadı napalım sen bence gelecek ay agnucastona başla faydasını görürsün inş...canımız sağolsun napalım bende bu ay ateşime göre pek heyecan hissetmiyorum hamile tablolarına baktım benmkine benzeyen yok ama bekliyorum yinede bakalım...
benim o gün çok akıntım oldu kıvam olarak yumurta akı ama renk olarak hafif sarımtrak olduğu için ben cremy girdim ....
10 .gün çatladığımıı düşünüyorum çünkü ovulasyon mikroskobundada bol miktarda eğrelti vardı ..haktan hayırlısı ortalama 36 aydır bekliyorum bir ay daha beklerimm kısmet...
selamlar kızlar
baharcım nasılsın
kaç gün kaldı bata?
var mı değişiklik
ateşin nasıl?
bakale sen nasılsın canım
nasıl gidiyor hamilelik?
bulantıların falan var mı
bebişi gördün mü nasılmış
bu arada yeni haberler varmı
canımbenim inşallah daha fazla beklemiycez.ben bu ay klomen isteyim diyorum doktordan ikisi bir arada olurmu bilmiyorum.aslında diğer aya isteyecektim ama bu ay da böyle deneyeyim.daha fazla beklemek istemiyorum.adet gelene kadar rahatım sorun yok diğer ay olur diyorum ama adet günü yaklaşınca insan ne yapacağını şaşırıyor.
sen ozaman 10.gün akıntını değiştir de canım şu çizgi netleşsin.senin için ateşe yorum yapmaya erken son günler artıyor zaten.inşallah bu ay olmuştur canım.
Bende biraz internete takılayım dedim bavul hazırlayacam yarın kısmetse yola çıkıcaz bir taraftan kendi kendime kişisel bakım yapıyorum süsleneyim kayınvalideme
ferdatcım sağol canım gerçekten çok vefalı kızsın.gelip hatrımızı soruyorsun hep
benim ateş düştü bugün canım.bat cumartesi ama belrtilerim de başladı.
ne yapalım kısmet.sen nasılsın canım bir sorun yok dimi.
ne demek canım
merak ediyorum sizleri
sizler benim yanımda bana destek olmuştunuz
hamile olunca çekip gitmek olur mu hiç
belirtilere takılma da belki ateş de yükselir canım
gelmezler inşallah pis kırmızılar
ama gelirse de adet biter bitmez başla agnucastona
inşallah iyi olur
ben iyiyim canım çok şükür
neverlandvoyager@gmail.com[/email] burdan bana mail atabilirsen sana yazayım detaylı. istersen burdanda yazabilirim.
maşallah anne adayı cinsiyet ne zaman belli olcak kız
blmiyorum canım
daha erken zaten 9 haftalığız
belki ikili test zamanı söyler bişeyler 12. haftada
ohh çok güzel maşallah diyelim. rastgele :)
selam saree çok geçmiş olsun,rabbim sağlıklı hamilelik nasip etsin cnm.
hem dinlenmişte olursun yat yat
doğrudur canım tam olarak bende kaç hafta olduğunu bilmediğim için.
var mı aklında gönlünde erkek yada kız
evet tatlım başladık ama benimki daha çok keyfiiinşallah btanem bakalım meraktayım hala devam çalışmalara 17 si bugün 20 sine kadar yoğun çalışcaz:)sende başlamşsın ateş ölçmeye hayırlı ve uğurlu olsun inşallahhhh canımmm
inan hiç farketmez canım
içimden de hiçbişey geçmiyor
eşim kız diyor kız istiyor
bakalım kısmet
evet tatlım başladık ama benimki daha çok keyfiiyada merak diyelim stres yapma günleride sayma ama bak görürüsün daha kolay olacak herşey
sanada o zaman en hayırlısı ne olacaksa o nasip olsun inşallah
sağol canım
Allah sizlere de nasip edecek inşallah
ovulasyon testinde pozitif gördüğünü işaretleyebilisrsin o güne tests böümnden o zaman belki netleşir.değiştirdim ama yinede net çizgi çekmedi
ben klomenle beraber kullandım ve şükür kist oluşmadı belkide agnucstondan kaynaklandı diye düşünmüştüm ..çünkü diğer kloemn tedavimi bıraktığımda 15 gün adet gecikmesi yaşamış ve kist oluşmuştu...pkolularda genelde kist yapıyo....inşallah sende oluşmaz..
keşke herkes senin gibi düşünse ferdatcım.ama destek olanlar bize yeter.bizde sana sonuna kadar duacıyız.inşallah buradan doğum haberini de alırız.ne demek canım
merak ediyorum sizleri
sizler benim yanımda bana destek olmuştunuz
hamile olunca çekip gitmek olur mu hiç
belirtilere takılma da belki ateş de yükselir canım
gelmezler inşallah pis kırmızılar
ama gelirse de adet biter bitmez başla agnucastona
inşallah iyi olur
ben iyiyim canım çok şükür
baharr ateş en düşük seviyede olunca mı çatlamış oluyorsun :26:
ovulasyon testinde pozitif gördüğünü işaretleyebilisrsin o güne tests böümnden o zaman belki netleşir.
neyse netleşmese de sen biliyorsun kesin zamanı canım çokta sorun değil.sadece görsellik açısından.
demek sende ikisini birlikte kullandın tamam ozaman bende doktora sorup isteyeceğim.
inşallah kist yapmaz yaparsa da bir ay daha beklerim artık.
bahar eğrelti otunu full yaptım iki günde yine kesinleştirmedi bu neden emin değil halaaaa anlamadım ...yoksa çatlamadımmı ben ya kafam karıştı ...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?