- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #2.121
bahar eğrelti otunu full yaptım iki günde yine kesinleştirmedi bu neden emin değil halaaaa anlamadım ...yoksa çatlamadımmı ben ya kafam karıştı ...:26:
yok tatlım çatlamışsın.eğer çatlamasan bu kadar yükselmezdi ateşin.ya fertility bazen çekmiyor çizgi benimde ilk ay çizgi kesikti ben kendim çektim emin olduğum güne.
doğru diyosun kesin çizgimi rabbim çeksin inş...
evet tatlım başladık ama benimki daha çok keyfiiyada merak diyelim stres yapma günleride sayma ama bak görürüsün daha kolay olacak herşey
sanada o zaman en hayırlısı ne olacaksa o nasip olsun inşallah
neverlandvoyager@gmail.com[/email] burdan bana mail atabilirsen sana yazayım detaylı. istersen burdanda yazabilirim.
canım burdanda yazabilirsin özelden neden atamadınki mesaj
kızlar selam...kaçınılmaz son...adet oldum...yeni bat 12 aralık.ama bu batı kesin görecem.eşimle bu ay görüşme imkanmız pek olmıcak.acaba direk ocak bat ını mı yazsam?
Selamlar cepten girdim bi bakayim dedim
a.selamm canım bak bakalımmm ne görceksinnn
canım önemli günlerde eşin olmayacak mı yanında
hani olma imkanı olursa yine de kaçırma sen.
aralığı yazdır belli olmaz belki tek atışla falan vurursun.
tabi canım iyi yaptın bizde seni gördük mutlu olduk.Kizlar sizi gordum iste daha ne olsun
yumurtlama günleri ne yazık kki il dışında olacam...ben 15 inde oldum.yumurtlama günüm muhtemelen 29 kasım...ben 26 kasımda antalyadayım..pek nokta olmuyor.benimki ünlem)))
Baharcim naz beni tanimadi mi dersin tickerim degisti avatarim degisti
Bizde yarin sabah yola cikiyoruz yatariz birazdan
Naz'cim bosver takma kafana bir sure de boyle olsun napalim kismet boyleymis kafani bosaltirsin sende bu arada iyi olur kanimca
tanımamış olabilir canım.kara kız olmuşsun.
leylek getire getire seni mi getirdi.
ama hoşmuş avatarın.beğendim.
Baharcim naz beni tanimadi mi dersin tickerim degisti avatarim degisti
Bizde yarin sabah yola cikiyoruz yatariz birazdan
Naz'cim bosver takma kafana bir sure de boyle olsun napalim kismet boyleymis kafani bosaltirsin sende bu arada iyi olur kanimca
Leylek getirmedi istedigimi bende tamamen degistirdim avatarimi falan degisiklik iyidir kizda guzel hani benden guzel olmasin da
Kizlar ben yatar hepinizi cok kocaman opuyorum Allaha emanet olun
gurban olurum sana...tanımam mı tanıdım tabi..gerci önce bu kim die uzun uzun baktım
sana faceden msj attım ama görmedin galiba.neyse iyi yolculuklar sana iyi tatiller güzelim.sende kafanı boşalt...herşey olacagına varıyo...
Yok tatlim gormedim
Cep telimi kapadim yarin bakarim artik bu esimin ki yaticaz zaten sabah yola cikicaz seni de kocaman operim canim arkadasim uzme tatli canini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?