Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

günaydın kızlarrrr nerdesiniz yaa
pasicim deniz oğlanın pıt pıt atıyomuş maşallahh Rabbim sizi korusun...
sarecim geçmiş olsun tatlım bol bol dinlen sakın iş yapma ve stresten uzak dur canım güzel düşün dualarım seninle...
mahrum ve baharımmmm ateşinizzzzz yüksellsin ve düşmesin inşallahhh...
nazcım ekledim canım hayırlısı olsun dinlenmiş olursun boşver keyfine bak bence...
masumiyet sana da iyi tatiller tatlım gez dinlen stres at ve bomba gibi dönüş yaparsın umarım...
sevinç bugün batın inşallah güzel haberler verirsin bize canım...
sonnur ilk ateşin hayırlı olsun tatlım hep yükselerek gitsin ve bebişin gelsin inşallah...
kızlar unuttuğum varsa kusura bakmayın okuldayım geçmişi fazla okuyamadım hepinizi öpüyorummm

hımmm selam canım beni unuttun kızdım bak şimdisenden naber bakalım kızlarr size de merhaba geçmişi okumadım ama bebişim sayesinde özete ulaştım güzel haberler gelecek gibi hadi inşallahhhhh

iyiyiz şükürler olsun ...sen nasılsın meliscim durumlar nasıl ???

hepinize günaydın kızlarrrrrr

günaydın canım

baharcım ne tedavisi göreceksin sende bir sorun yoktuki:26:mahrumcum ilk sayfaya bakmadan cevapla dedim senin bat ne zamandıki insan test yapmadan duramıyorki bişeyler dürtüyor

günaydın canım

baharcım ne tedavisi göreceksin sende bir sorun yoktuki:26:mahrumcum ilk sayfaya bakmadan cevapla dedim senin bat ne zamandıki insan test yapmadan duramıyorki bişeyler dürtüyor

bat 1 aralık ama ateşime göre 25 kasım
duramadım valla evdede 2 tane vardıya tek olsa daha yapmıcaktım

biz iyiyiz sende bugün daha iyisindir umarım bulantın fln yoktur inş...

aman bulantı hiç durmuyor serum alıcam birkaç günlük idare ediyormuş yoksa hiçbirşey yiyesim gelmiyor

hımmm selam canım beni unuttun kızdım bak şimdisenden naber bakalım kızlarr size de merhaba geçmişi okumadım ama bebişim sayesinde özete ulaştım güzel haberler gelecek gibi hadi inşallahhhhh

ahh canım hemşerim unutmadım tatlımda ancak o kadar hatırlaybildim kusura bakma canım benim...bulantıların varmış galiba yeni okudum da geçer inşallh kuzum bebişimiz için değer dimi:)

bat 1 aralık ama ateşime göre 25 kasım
duramadım valla evdede 2 tane vardıya tek olsa daha yapmıcaktım

ooo daha varmış şimdiden belli olmaz gibi geliyor ama evde mevcut test varken ben de duramam millet 10 gün geçince yapıyor nasıl sabrediyorlarsa şaşıyorum valla

baharım sağlık olsun canım arkadaşım... doktora gitmeyi ihmal etme yeni ay sana bebeğini getirsin inşallah...

iyiyiz şükürler olsun ...sen nasılsın meliscim durumlar nasıl ???

bende iyiym çok şükür canım sağol..aynen halvete devam yaa test için erkennnnnnnnnnnnn

iyi gidiyo sanırım bebişbakalım canım en önemli günler asıl bugünden sonra pazar dahil çok yoğunum anlayacağınsende nasıl durumlar canımcım...

oo yoğun günler seni bekliyo desene bende de aynen devam canım yaa

tatlım bir sorun yok çok şükür ama ek tedaviye ihtiyacım var sanırım.klomen vercekti doktor aslında ben bir ay daha beklemek istiyordum ama olmayacak böyle beklemekle.bir ay da onu deneyeyim bakalım.

evet canım pazartesi doktora gidicem ve ne vercekse versin artık yeter bekle bekle sıkıldım.leylekler getirmiyor artık bebek falan.en iyisi gidip kendim alayım
bu arada çok ama çok erken yapmışsın tatlım testi dur bakalım daha 1 hafta var çıkmaz.inşallah sizler güzel haberler verirsiniz hadi bu ay bir tane de olsa çıksın gebeşimiz.

ahh canım hemşerim unutmadım tatlımda ancak o kadar hatırlaybildim kusura bakma canım benim...bulantıların varmış galiba yeni okudum da geçer inşallh kuzum bebişimiz için değer dimi:)

beni unutmayın sakın ben bu topiğin yirlisiyim(arkadaşlar anlamazlar ama kayseride yerli-köylü muhabbetinden) olsun canım valla işte değmezmi bebiş için tabikide değer şikayet babında yazmıyorumki zaten düşündüğüm tek şey bebeği besleyemiyorum diye korkuyorum

unutmayız gadasını aldığım yok şikayet anlamında söylemediğini biliyorum canım anlıyorum endişeni istersen bi serum falan taktır iyi geliyomuş inşallh düzelirsin canım
ayy kızlar veli toplantısı yapıcam ben gidiyorum beni özleyinnnnnnnnnnn byeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…