- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #2.161
aynen bende duramamooo daha varmış şimdiden belli olmaz gibi geliyor ama evde mevcut test varken ben de duramam millet 10 gün geçince yapıyor nasıl sabrediyorlarsa şaşıyorum valla
...
bende iyiym çok şükür canım sağol..aynen halvete devamyaa test için erkennnnnnnnnnnnn
B]
görüşürüz cnm kolay gelsin...unutmayız gadasını aldığımyok şikayet anlamında söylemediğini biliyorum canım anlıyorum endişeni istersen bi serum falan taktır iyi geliyomuş inşallh düzelirsin canım
ayy kızlar veli toplantısı yapıcam ben gidiyorum beni özleyinnnnnnnnnnn byeeee
unutmayız gadasını aldığımyok şikayet anlamında söylemediğini biliyorum canım anlıyorum endişeni istersen bi serum falan taktır iyi geliyomuş inşallh düzelirsin canım
ayy kızlar veli toplantısı yapıcam ben gidiyorum beni özleyinnnnnnnnnnn byeeee
klomenle hamile kalanlar baya çoğunlukta topiklerde ,spermlere mi etki ediyor yumurtaya mı,şu bal-tarçın-çörekotunu denesen bi baharcım eşzamanlı
aynen canım dediğinden yapıcam,hadi kolay gelsin sana öğretmenlerin yaptığında ne var deniyor ama en zor iş insanla uğraşmak
görüşürüz cnm kolay gelsin...
imrendim sana ne güzell bizde evde müge izleyelimm
ya baharım ben bu siteye giremedim bile aradım şifremide bulamadım maillden.ben ateşimi siteye değilde bi kağıda not alsam?ovulasyon testinde pozitif gördüğünü işaretleyebilisrsin o güne tests böümnden o zaman belki netleşir.
neyse netleşmese de sen biliyorsun kesin zamanı canım çokta sorun değil.sadece görsellik açısından.
demek sende ikisini birlikte kullandın tamam ozaman bende doktora sorup isteyeceğim.
inşallah kist yapmaz yaparsa da bir ay daha beklerim artık.
keşke herkes senin gibi düşünse ferdatcım.ama destek olanlar bize yeter.bizde sana sonuna kadar duacıyız.inşallah buradan doğum haberini de alırız.
evet canım bu aralar normal seyreder ama sonra birden düşüp tekrar yükselme olur.düşüşün olduğu günlerde özellikle çalışmalısın.
çünkü ateş düşüp yükseldiği gün iş işte geçmiş olur.bak bu ateş olayını çok seveceksin hem adetin ne zaman gelecek kesin bilirsin hem yumurtan çatladımı çatlamadımı kesinleşir.kafanda soru işareti kalmaz.ayrıca akıntını da not almayı unutma.
Hale'cim orası kesin zaten :))doğru diyosun kesin çizgimi rabbim çeksin inş...
canım keşke sen önce bi deneseydin sonra bize katışsaydın şimdi sen bizi göre göre olacağı varsada olmaz :))) tövbee yarabbim yaa :)))ahhhh canım inşallah yapmamamya çalışıyom ama içim içimi yiyo ne değişik bişeymiş:26lsun keyfi olması daha güzel stressiz iştee hayırlısıyla bu ara güzel haberler alsak yaaa inşallahhhh
sen ne yazarsan yaz,kısmetinde varsa belkide tek seferde olacaktır arkadaşımkızlar selam...kaçınılmaz son...adet oldum...yeni bat 12 aralık.ama bu batı kesin görecem.eşimle bu ay görüşme imkanmız pek olmıcak.acaba direk ocak bat ını mı yazsam?
çok teşekkür ederim hocam :)))günaydın kızlarrrr nerdesiniz yaa
pasicim deniz oğlanın pıt pıt atıyomuş maşallahh Rabbim sizi korusun...
sarecim geçmiş olsun tatlım bol bol dinlen sakın iş yapma ve stresten uzak dur canım güzel düşün dualarım seninle...
mahrum ve baharımmmm ateşinizzzzz yüksellsin ve düşmesin inşallahhh...
nazcım ekledim canım hayırlısı olsun dinlenmiş olursun boşver keyfine bak bence...
masumiyet sana da iyi tatiller tatlım gez dinlen stres at ve bomba gibi dönüş yaparsın umarım...
sevinç bugün batın inşallah güzel haberler verirsin bize canım...
sonnur ilk ateşin hayırlı olsun tatlım hep yükselerek gitsin ve bebişin gelsin inşallah...
kızlar unuttuğum varsa kusura bakmayın okuldayım geçmişi fazla okuyamadım hepinizi öpüyorummm
kzı sen ne araştırıyon bu kadar yaa meraklı şeyy bırak ya oluruna bırak .. bu arada evdede test bulundurma bence sen :)kırmızılarla beraber tedavinde başlıcak sanırım şimdiden hayırlı olsun güzel sonuç getirsin inş....
bende test yaptımkabak gibin tek çizgi ...erken biliom ama bir hafta içinde silikte olsa çizgi görenler çok onun gazıyla yaptım....
beni unutmayın sakın ben bu topiğin yirlisiyim(arkadaşlar anlamazlar ama kayseride yerli-köylü muhabbetinden) olsun canım valla işte değmezmi bebiş için tabikide değer şikayet babında yazmıyorumki zaten düşündüğüm tek şey bebeği besleyemiyorum diye korkuyorum
hayırlı cumalar arkadaşlar geç olsadaalt katta komşum kuran okutuyor kadın ne güzelde okuyor sesi çok güzell maşallah
tatlım yumurta geliştirmek için klomen ama ben daha hiç kullanmadım pek bilgim yok ama öğrenicez bu ay inşallah.
sonnurrrrsanada hayırlı cumalar...sen tek ölçte kağıdada yazsan olur
ne şanslısın kulakların bayram ediyordur...
canım keşke sen önce bi deneseydin sonra bize katışsaydın şimdi sen bizi göre göre olacağı varsada olmaz :))) tövbee yarabbim yaa :))
aşkolsun canım yaaa olurmu ööle şeyben sizle beraber yaşıyorum heyecanımı hem illa ben sizemi benzicem belki tutar sizi peşime alırım demi yani inşallahhhhhhhhhh hepimizinkini görecez sonnurcum birlikte
bunlar tüm arkadaşlar
benimde,4 yıl 4 ay 18 gün olacak :)) olsun be güzelim ne güzel zaman geçtikçe şarap gibi güzelleşiyoruz işteyarın evleneli 3yıl 3 ay 3 hafta 3 gün olacak.....
zaman ne çabuk geçiyorrr
canım keşke sen önce bi deneseydin sonra bize katışsaydın şimdi sen bizi göre göre olacağı varsada olmaz :))) tövbee yarabbim yaa :))
aşkolsun canım yaaa olurmu ööle şeyben sizle beraber yaşıyorum heyecanımı hem illa ben sizemi benzicem belki tutar sizi peşime alırım demi yani inşallahhhhhhhhhh hepimizinkini görecez sonnurcum birlikte
bunlar tüm arkadaşlar
ayy canım yaa benim demek istediğim stres işte stres yapmadığın sürece olur Alllahın izniyle tabi.
inşallahhh sorunsuz tertemiz bi şekilde olur bizde aynen peşinden devam ederiz
16 kişi miyiz ki biz :)
selam hanımcıklar nasılsınız benim bugün BAT tı ve geldi . Hayırlısı dedim bende bakalım önümüzdeki ay neler olacak..listeyi güncellerseniz 16 aralık bat
11 kişi kalmışız
seviiinnnççççççççç ??
ben iyiyim canım ALLAH oğluşunuzu size bağışlasın inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?