- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #2.541
39143a Ovulation charts on FertilityFriend.com
Bereketli huzurlu kötülüklerden arındığınız kalbinizi
nurlandirdiginiz cömertliğiniz ve şefkatinizin bol oldugu bir gün olsun,arkadaşlar..
kızlar selamlar gerçi yoksunz şu an ama gelince bilginiz varsa bana bi ynt yazar mısınız? adetimin son günü bugün sğ kasığımda 2-3 güdür seğirme var neredeyse sürekli bi hal aldı sizce ne olabilir sebebi? Gaz sıkışması değil acısı yok çünü ama sürekli seğiriyor kist olunca böyle mi oluyor?
kızlar doktorumu aradım durumu anlattım yok ole olmaz pazartesı gel bakıcam dedı sasırdı adam ya
kayıp yumurtayımı arıycak
evet evet beraber el ele vercez bulcaz yumurtayı
boyle bırsey olabılımı?belki bi mercimek bulursunuz olurmu olur
selam kızlarr nasılsınız bakalım
ayy hayal nasıl yani nereye gitti bu yumurtaaaa?pazartesi git bakalım doktorun ne yorum yapacak valla ilginç bi durum inşallah ordan bi bebiş merhabaaa der sana
buna bence çok takılma cnm geçen ay bendede oldu yumurtlamadan 4 gün sonra 3-4 gün boyunca sürdü ..bildiğin gözdeki seğirmee
kasığımda oluyordu..erkenden adet oldum..
yine ateş topiğinde bi arkadaşta gebelik belirtilerinde yazmıştı..
umarım seninkide gebelik belirtisi olarak sayılır..
canım benim gebelik belirtisi olamaz çünkü adetim devam ediyor.hakkımızda hayırlısı ya kist olmasında Allah korusun
kızlarr slmmmmmmmmmm ne habersiniz
hosgeldın canım ıylık senden naber ne oldu?
bişi yok canm ama cnm sıkkın ya biras beklemekten sıkıldımbide kötü sonuç alacam die korkmaktan. sen ne yapıosun nasılsın
al bendende okadar benımde canım sıkkın bıran once gelse bebegımız.ınsallah guzel sonuclar alırsın
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:126::126:
yine ne arastırıyorsun atom karıncacok araştırma ne kadar ogrensekte hıc bır sey bılmıyoruz nasılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?