Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

evet cnm ediyorum malum bnm çatlama günü çok farklı oluyor..o yüzden gebe klana kadar bırakmam galiba..
henüz 4. gündeyim...

evet bende sırf bu yüzden seviyorum ateş ölçmeyi ne zaman çatladın kesinleşiyor.adet zamanında belli oluyor.gebelik için biraz umut verici ardından yıkıcı oluyor.benimde bugün 7.günüm ama bugüne kadar hiç aynı saatte ölçemedim hep geç ölçtüm gerçi önemli olan bundan sonrası.

lazca aşk demek cnm
kızmm sen tam laz olmuşsun yaa ben bilmiyordum valla

hoşgeldin az kalmış sabır et bekle cnm

ya bahar sanırım benim bu ay pek net değil bu tablom:26:
çünkü düzensiz oldu biraz.
bide sahur eklendi şimdi bugünde kalkıcam sahura,
e bu sefer uyumam gerek diyip namazı kılamıyorum saatinde:26:
şimdi bu ayı böle bitireyim mi?yoksa saati değiştirebilir miyim?

evet canım senin baya değişik oldu bu ay ama yapacak bişey yok.sen yine aynı saatte ölç
bu ay tablon bu şekilde olsun zaten 3 aşağı 5 yukarı belli olur.
diğer ay olmazsa daha geç saatte ölçersin yani 8 gibi falan oda yeterli olur.

kızlar slm size bi sorum olacak. klomen kullanıpta adeti geciken oldumu.bide yumurtanız çatladıktan kaç gün sonra adet olmamız gerek

olimbera yeni nickin sana şans ve bebiş getirsin canımm
kız hayall ömrümüzü yedin nerdesin yaaa nedir sonucun??

Son düzenleme:
:)) ben bilmiyodum o şarkıyı

hele bi sonuç gelsin hülüümm ona göre yorum yaparız ok hayırlısı ..

hayall naptı acaba kızlarrr dün akşam ki testi negatifti kan sonucunu almıştır bugün.inşallah kanda çıkmıştır bebişşş.

hiiç görmedim bugün...
nerde bu kızlarr bugün işimde yok eşimde ama kızlarda yok...

kızlar slm size bi sorum olacak. klomen kullanıpta adeti geciken oldumu.bide yumurtanız çatladıktan kaç gün sonra adet olmamız gerek

geldım kızlar bıraz gec oldu ama testı alıp kaynanama gıttım yazamadım kusura bakmayın.testte de bıse cıkmadı bebıs yok adette yok yumurta da yok:)artık bır daha kı aya nasılsa bır ay vaktımız var 2012 olmadan olucak allahın ıznı ıle:)bu arada efsanae arkadsımızda soruyu tam dogru yere sormus:)hemn cevaplıyorum:)klomen kullanıp yumurtam buyudu catladı normalde yumurta catladıktan 14 gun sonra adet olunur ama ben 21 gundur olmuyorum hamılede degılım..yanı olunmayabılıyor eger benım gıbı anormal ınatcı bır bunyeye sahıpsenhe bıde sanırım yumurta kucuk catladıysa gerceklesıyor bu durum eger 18 ve altıysa.benım yumurta 18 ı gecınce catlamasa bıle gununde adet oluyorum bu da sızı yenı bır tez olsun aklınızda tutun:))ınsallah yenı seyler ogretmem

kızmm sen tam laz olmuşsun yaa ben bilmiyordum valla

:

çok uyumluyumdur...

bebişimmmm seninde güzel güzel bebişlerin olsun inş....
benimde tabii

ya daha neler öğrenecezz biz bu bebek gelene kadar bilmemkii ..ben hep yumurta çatladıktan 13-14 gün sonra adet olurum ..kana geçerdi demi bu vakte kadar :44:

Son düzenleme:
günaydın kızlar hepimizee ben yoğun bir cumartesi yaşıyorum malum her zamanki gibi...bu ara konuşamadık hiç sizlerle ama muhabbete yetişemiyorum hızınıza çalışınca bööle oluyo sayfalar gecmiş gitmiş ne diim güzel haberler olsun da inşallah dolsun gecsin hepinizi öpüyorum...umarm karşılaşırız bir ara...takipteyim karşılaşamasakta

teşekkürler canm bilgilerin için bnm yumurtam kendiliğinden çatladı ve küçük çatladı sanırım onun için adet gününe kadar beklemm
gerek hatta geçmesi gerek 3-4 gün.gerçi hiç hamilelik belirtimde yok ama hayrlısı bakalım.bu ayda olmayacak die korkuyorum

öyle yapayım bari
diğer ay nasip olursa daha erkene alıcam inş..

bende klomenle düzenli adet gördüm güzel sonuç alırsın umarım.
yeter hüülü yeter sen araştırma artık bence off merak ettim yumurta nerde acaba
Gamze idi dimi canım gününe az kaldıı nasıl durumun??
kızlar selamlar
ben de gelip okuyorum sizi ama geldiğimde kimse olmuyor
neyse güzel haberlerinizi alalım yeter

selam ferdat teşekkürler sende iyisindir umarım.

evvetttt gamzee canım..ayıp ayıp ben öğrendim az sürede kızzzz...canm az kaldı ama bir belirti hisstmiyorum şuan çünkü dinlemiyorum kendimi bariz birşeyde olmayınca anlamadım açıkcası ama ilk ovulasyon sonrası demiştimya burdada sana hatrlarsın çok dinledim kendimi ve kızdım kendime test yaptım erken tarhte negatif çıktı ondan beri aklım başıma geldi gecince yaparım artıkın inşallahhhhsende nasıl tatlım ateş durumları yumurtlama oldu sanırım demi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…