- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #2.501
Canım benimmmmmmmm,daha iyiyim tşk ederim,sizler nasılsınız.?
işte bizde onlardan olacaz heheho iş belli olmaz sonuçta bi defada olan bişi ....
ama sizde çok tembelsiniz yaaa
nuurr sana msj atmıştım msnden bak içine doğmuş demekbaharımmmm,ciddi bir karaciğer problemim var kuzum kolay kolay geçmez,ilaç tedavisi dışında bol bol dinlenmem gerekiyor...
olsun tatlım zamanı varmış daha,Rabbim sağlık sıhhat versin bebişte gelir elbet,zamanını bekliyor
sonnurcum ateşin bugn düşmüş belki çatlama günündür yani bunu yarınnki ateşten anlarız ama sen yine de değerlendir bugünü dün yaptıysan değerlendirmesende olur.ama uykun az olduğu içinde düşük çıkmış olabilir.bakalım çizgi hangi güne çekilcek bi kaç gün sonra belli olur.
Canım benimmmmmmmm,daha iyiyim tşk ederim,sizler nasılsınız.?
nurr geçmiş olsun cnm bnm önce sağlık sonra bebiş... kendine çok dikkat et..baharımmmm,ciddi bir karaciğer problemim var kuzum kolay kolay geçmez,ilaç tedavisi dışında bol bol dinlenmem gerekiyor...
olsun tatlım zamanı varmış daha,Rabbim sağlık sıhhat versin bebişte gelir elbet,zamanını bekliyor
ben çatladı demiştim tutturamamışımmmsonnurcum ateşin bugn düşmüş belki çatlama günündür yani bunu yarınnki ateşten anlarız ama sen yine de değerlendir bugünü dün yaptıysan değerlendirmesende olur.ama uykun az olduğu içinde düşük çıkmış olabilir.bakalım çizgi hangi güne çekilcek bi kaç gün sonra belli olur.
aynen üşenmek yok bu konuda..işte bizde onlardan olacaz hehehüşenenin çocuğu olmazmış demeekkk
.
nurr geçmiş olsun cnm bnm önce sağlık sonra bebiş... kendine çok dikkat et..
ben çatladı demiştim tutturamamışımmm
aynen üşenmek yok bu konuda..
yeni nickimm nasıl kızlarrrr
ayyy bi baktım olimbera diye yeni biri gelmiş dedim ama sonra anladım senin bizim mahrumcuk olduğunu canım.nasıl değiştirdin hadi yeni nick yeni umut şans getirsin sana.
tşk ederim cnm ..baya bi nick seçenekleri yolladım en sonunda bunu kabul etmişler...artık mahrum değilim anlıycan
evetttt gitti mahrum geldi olimberaama şimdi merak ettim anlamı ne bunun.
selam güzellerr
güzel hamişler ve adaylarıı
24 yaşımdayım 4 yıllık evliyim 1 yıldırda çocuk istiyorum.
maceram 1 yıl önce kimyasal gebelik geçirmemle başladı.
ama sonra malesef olmadı. en son 7 8 gün önce test mest kullanmadan göz kararı yumurtlamam
yakındır diyip çalışmaları hızlandırdım. 4 günüm kaldı. hayırlısı inşallahhhhhhh.
hepimiz için.
batım 30 kasım. listeye eklerseniz sevinirim.
hoşgeldin aramıza umarım tekrardan bat yazdırmadan meleğin gelir annesine..selam güzellerr
güzel hamişler ve adaylarıı
24 yaşımdayım 4 yıllık evliyim 1 yıldırda çocuk istiyorum.
maceram 1 yıl önce kimyasal gebelik geçirmemle başladı.
ama sonra malesef olmadı. en son 7 8 gün önce test mest kullanmadan göz kararı yumurtlamam
yakındır diyip çalışmaları hızlandırdım. 4 günüm kaldı. hayırlısı inşallahhhhhhh.
hepimiz için.
batım 30 kasım. listeye eklerseniz sevinirim.
hımmmm güzelmişşş uşağumm.beğendimmmmm
hoşgeldin canım aramıza.topik sahibi arkadaş listeyi düzenliyor gelince senide ekler.
inşallah gebe kalmışsındır.
hoşgeldin aramıza umarım tekrardan bat yazdırmadan meleğin gelir annesine..
saolun arkadaşlar... Allah o yüce duyguyu herkese tattırsın inaşallahhhhh
bir an önce test yapmak istiyorum ama eşim engel oluyo erkenden hayal kırıklığı yaşamayalım diyee:18:
saolun arkadaşlar... Allah o yüce duyguyu herkese tattırsın inaşallahhhhh
bir an önce test yapmak istiyorum ama eşim engel oluyo erkenden hayal kırıklığı yaşamayalım diyee:18:
hayall naptı acaba kızlarrr dün akşam ki testi negatifti kan sonucunu almıştır bugün.inşallah kanda çıkmıştır bebişşş.
hiiç görmedim bugün...
nerde bu kızlarr bugün işimde yok eşimde ama kızlarda yok...
aynen canım ama herkes yoğun sanırım.neyse gelirler elbet.sen ateş ölçmeye devam ediyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?