Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

merhabalar,
nazcım geldım ben sozumu tutıyım dedım ugradım benımde 25 subat beklenmeyen tarıhım bakalım hayırlısı olsun herkez ıcın dıyorum ..

merhabalar,
nazcım geldım ben sozumu tutıyım dedım ugradım benımde 25 subat beklenmeyen tarıhım bakalım hayırlısı olsun herkez ıcın dıyorum ..

canım benim hoşgeldin..
öncelikle söyliyim bu topik çok uğurludur.gelen hamile kalıo..baksana 1. sayfada listemiz var çok az kişi kladık..
kızlar BBAL benim kk ye ilk üye olduğum dönemde girdigim topikten bi arkadaşım..bizim sayfamızı önerdim. o da sağolsun geldi..inşallah sana da uğurlu gelir burası

canım benım hosbuldum baktım ılk sayfanıza allahım hepınıze ve tabıkı banada hayırlı evlatlar nasıp etsın ınsallah bıran once.. ınsallah ugurlu gelır bu ay mutlu haberı verırım benım bu ay kalıp kalamıycagım cuma gunuku kontrolumde bellı olucak .. eger ılac sayesınde mınnoslarım buyumus veya catlamıssa sıkıntı yok bakalım hayırlısı olsun.. yazılarınızıda okudum az cok sıcak bır ortam varmıs cok sevdım ..

merhaba kızlar.dün akşam saat 10 gibi iki damla kadar kahverengi akıntım geldi peçeteye silince görüdm.o zamandan beri gelen giden yok.karnım da adet olacakmışım gibi ağrıyor.çok da şiddetli ağrımıyor.eğer bugün adet olmazsam yarın test yapsammı diyorum.sizce yapsam çıkar mı?bugün 32. günüm

bence yap bi tane..eczaneelrde ucuza satılan testlerden al iki tane.birini şimdi yap istersen..kaç günde bi adet oluyorsun bilmiyorum ama çıkar gibi gelio

merhabalar 32. gunun ıse teste buyuk ıhtımalle cıkar sılık falan cıkar ama cıkar ablamın 37 gunde net cıkmıstı ılk cızgı gıbı .. hayırlıs olur ınsallah hamılesındır..

gunaydin kizlar doktor randevumu ayin 14une cekti sevgililer gunu hediyem olucak insallah bebisimm......

Ayy cbn çok romantik olacak yaa süper süperr

merhabalar,

hoşgeldin cnm hayırlı olur senin için inş

bu arada benıde lıstenıze eklersenız sevınırım sat 29 ocak bat 25 subat ...

bal hoşgeldin canım tabiki ekliyorum hemen inşallah bu topik sanada uğurlu gelir..nazın arkadaşı bizimde arkadaşımızdır aramıza hoşgeldin..umarım güzel haberler verirsin...

canım keseyi görmüşsün gözünaydın çok sevindim..doktorun gerçekten çok güzel anlatmış..saol canım dualarını eksik etme...

gunaydin kizlar doktor randevumu ayin 14une cekti sevgililer gunu hediyem olucak insallah bebisimm......

ohhh en güzel sevgililer hediyesi vercen demek eşine süperrrrr hadi bakalım canm dualarım seninle...

canım kaç günde bir adet olduğuna bağlı..ama yinede yarın sabah ilk idrarla yap...umarım gebesindir..

Gunaydın herkezee.. guzel bır gun olması dılegımle .. bebısımolsun cok tesekkur ederım lıste ıcınde guzel dıleklerın ıcınde arkadaslıgın ıcınde.. ınsallah hepımız en kısa zamanda bebıs sahıbı olup guzel haberler verırız ..

amin amin amin...canimcım sen yarın gidiyorsun doktora degil mi?
diğer hatunlar size de günaydınlar...

nazcım dur daha bunu demek için erken.
zaten geç yumurtladın sen daha çok senin adete.

gecmiş aylardaki tabloma baktım da dpo 12-13 de adet olmuşum..hiç 14 sürmemiş...benim bat 15 şubat.16 a kalmaz gibi gelio.zamanı var diyosun yine de öle mi?her ay aynı terane yaaa..valla bıktım bee

gecmiş aylardaki tabloma baktım da dpo 12-13 de adet olmuşum..hiç 14 sürmemiş...benim bat 15 şubat.16 a kalmaz gibi gelio.zamanı var diyosun yine de öle mi?her ay aynı terane yaaa..valla bıktım bee

tatlım ama sen daha dpo 6dasın.geç yumurtladın sen.yumurtlamadan sonraki zamanı saymalısın
buna göre eğer 12gün ise en az 6 günün var.şuan düşmesi bişey ifade etmezzzz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…