- 19 Temmuz 2011
- 897
- 75
- 68
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #4.341
merhabalar,
nazcım geldım ben sozumu tutıyım dedım ugradım benımde 25 subat beklenmeyen tarıhım bakalım hayırlısı olsun herkez ıcın dıyorum ..
canım benim hoşgeldin..
öncelikle söyliyim bu topik çok uğurludur.gelen hamile kalıo..baksana 1. sayfada listemiz var çok az kişi kladık..
kızlar BBAL benim kk ye ilk üye olduğum dönemde girdigim topikten bi arkadaşım..bizim sayfamızı önerdim. o da sağolsun geldi..inşallah sana da uğurlu gelir burası
bu arada benıde lıstenıze eklersenız sevınırım sat 29 ocak bat 25 subat ...
merhaba kızlar.dün akşam saat 10 gibi iki damla kadar kahverengi akıntım geldi peçeteye silince görüdm.o zamandan beri gelen giden yok.karnım da adet olacakmışım gibi ağrıyor.çok da şiddetli ağrımıyor.eğer bugün adet olmazsam yarın test yapsammı diyorum.sizce yapsam çıkar mı?bugün 32. günüm
merhaba kızlar.dün akşam saat 10 gibi iki damla kadar kahverengi akıntım geldi peçeteye silince görüdm.o zamandan beri gelen giden yok.karnım da adet olacakmışım gibi ağrıyor.çok da şiddetli ağrımıyor.eğer bugün adet olmazsam yarın test yapsammı diyorum.sizce yapsam çıkar mı?bugün 32. günüm
umarım yoktur cnm bence yok
bebek miii hani nerde acaba bir yerlerde saklanıyor olabilir mi
sonnurcum geçmiş olsun bak sen soğanı dene eşinede keçiboynuzu kürü uygula...
soğannnn
keçiboynuzu pekmezii yemeye başladı,bide evicap tb içiriyorum.
ferdacım saol canım bizleri hatırlayıp düşünüp geldiğin için evet ara sıra bende takip ediyorum burayı
bak canım bende hep özel doktorlara gittim ailem benden daha çok telaşlı aman git şurda iyi bi dr.var hani özelya
ama bence alakası yok hepsi aynı işi yapıyor ama bazıları kendi çıkarları için oyalıyor diye düşünüyorum.
umzrım sen güzel sonuç alırsın ve kesinlikle eşinin spermmiogramını yaptırın.
Gamze gözün aydın cnm,doktorun çok güzel anlatmış bravo ona sende aynen dediklerini uygula cnm ok
canım benim aynen öyle çok güzel anlattı içimiz artık çok daha rahat öpüyorum seni çok dualarımdasınız sakın unutmayın...hep sizleyim...
gunaydin kizlar doktor randevumu ayin 14une cekti sevgililer gunu hediyem olucak insallah bebisimm......
merhabalar,
nazcım geldım ben sozumu tutıyım dedım ugradım benımde 25 subat beklenmeyen tarıhım bakalım hayırlısı olsun herkez ıcın dıyorum ..
umarım yoktur cnm bence yok
bebek miii hani nerde acaba bir yerlerde saklanıyor olabilir mi
canım benim aynen öyle çok güzel anlattı içimiz artık çok daha rahat öpüyorum seni çok dualarımdasınız sakın unutmayın...hep sizleyim...
ALLAH razı olsun cnm
Bahaarrrr
bu arada benıde lıstenıze eklersenız sevınırım sat 29 ocak bat 25 subat ...
canlarım selam;
doktorada gittim dünn minnacık 1 cm bile daha olmayan kesemizi gördük şükürler olsun...muhteşemdi... tam 5 haftalıkmş bebişim hesabım tam çıktı yani doktorum çok rahatlattı beni övülecek kadar bilgili ve deneyimli bir adam birde ne dedi biliyomusunuz sakın dedi bunu bir rahatsızlık olarak görmeyin bu vücudunuzun size bir hediyesi en güzel şekilde tadını çıkarark gecirin hiçbirşeyin aşırısına kaçmayın gerek fazla yemek yemek gerek aç kalmak gerek çok ağar iş yapmak gerek hiç yapmamak adam hayatına olduğu gibi devam et dedi acıkcası ve kasma kendini dedi bir risk yok şükür tüm tahlillerimide fazla fazla daha ekim ayında yaptırmştım baktıda onlarada çok ii dedi en riskli ay ilk üç aydır dedi ama eğer o bebek orada yaşamak istiyorsa ve sağlıklıysa sen ne yaparsan yap düşüremezsin eğer düşürebilseydin kimse bize gerek kalmadan istenmeyen gebeliğini kendi kendine sonlandırırdı değilmi dedi ama düşeceği varsada sağlıksızsa emin olun yataktan kalkmasanızda o bebek gider sizden ayrılır dedi tabi ben düşük riskini sorunca bunuda söyledi doktor sizler aynı günde hamile kalan 100 kişisiniz sadece 85 iniz bu yola sonuna kadar devam edeceksiniz 15 i bebeğin sizin sucunuzdan değil sağlıksız olduğu için devam edemeyecek dedi kızlar sanırım bunlar hepimizin korkuları ve merak ettiği sorulardı hamile kalmadan bile endişe etmeye gerek yok anlayacağınız bize rahat olmak rabbime bol bol dua edip sağlıklı yaşamak kalıyor ben bunu sizlerlede paylaşmak istedim çok kafama yattı çünkü doktorumun söyledikleri inanaın eşimide benide çok rahatlattı bööle işte kızlar hepimiz anne adayıyız ayrıntılı anlattımki sizde bilesiniz rabbim bi an önce anne yapsın herkesi çok az kaldı burda arkadaşlarımız dualarım sizinle....
gunaydin kizlar doktor randevumu ayin 14une cekti sevgililer gunu hediyem olucak insallah bebisimm......
Gunaydın herkezee.. guzel bır gun olması dılegımle .. bebısımolsun cok tesekkur ederım lıste ıcınde guzel dıleklerın ıcınde arkadaslıgın ıcınde.. ınsallah hepımız en kısa zamanda bebıs sahıbı olup guzel haberler verırız ..
bu arada ateşim düşük çıktı bugün kızlar...acep kırmızılar mı gelio?
386464 Ovulation charts on FertilityFriend.com
nazcım dur daha bunu demek için erken.
zaten geç yumurtladın sen daha çok senin adete.
gecmiş aylardaki tabloma baktım da dpo 12-13 de adet olmuşum..hiç 14 sürmemiş...benim bat 15 şubat.16 a kalmaz gibi gelio.zamanı var diyosun yine de öle mi?her ay aynı terane yaaa..valla bıktım bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?