- 19 Temmuz 2011
- 897
- 75
- 68
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #4.541
hayalll nerdesinnnn batın geçmişşşş gebemisinnnnn yoksaaaa
yok be canım ne hamılelıği yumurtlamadım kı bu ay adette olamadım daha bu yuzden.olmadığım ıcınde bunalım takılıyorumkendı kendıme aglayıp duruyorum.sanırsam kafayı yıyorum ben:44::44::44:
bunalım takılma .. ben cuma gunu doktora gıttım klomen kullanmama ragmen yumurtlarım 10.8 mm deydı yanı buyumemıs ve yumurtlıyamıycam .. doktor soyleyınce otomatık olarak sok oldum kadıncagız anlamıs olucak kı bana soyle dedı burcu boyle moralsız bunalım takılırsan eger negatıf olarak yumurtalarını etkılersın stresınle. dusunme demıyorum dusun ama olumlu dusun bu ay olmassa onuımuzdekı ay rahmın kalınlasmıs bu cok ıyı bısey hem bellı olmaz belkı bı anda buyur ve catlarlar 23. gun progesteron testı ıstıyorum dedı. tabı can sıkıldı duzelırmı ondan sora eve geldım agla agla canım cıktı ondan sonra havuc ıncır kuru yapmaya karar verdım ne olursa olsun umudum tukenmedı.. olumlu olcak ınsallah bu ay olmassada onumuzdekı ay umutluyum. lutfen umudunu kaybetme ıncır havuc kurunu oku bı ıstersende yap ben faydalı olduguna ınanıyorum cunku once buyutuyor sorada catlatıyor hadı bakalım takma kafaya guzel bı gun havanın tadının guzellıgını cıkar. ınsallah bebısın en kısa zamanda bulur senı ..
canım cok teşekkur ederim moral verdiğin için guzel dıleklerın ıcınde cok tesekkur umarım senınde bebgın hemen gelır. uyusuk yumurtalarımızda buyurben 3 yıldır tedavı goruyorum en baslarda yumurtalarım buyuyordu ama artık yok buyumuyor.kıstım vardı amelıyat oldum.sonrakı 3 ay buyuduler bu ay yoooooooooooooooooooook.ınsallah bıdaha kı aysanırım benım kı adet olamamaın verdıgı bır durum olamayınca kendımı tuhaf hıssedıyorum ıyı dusunmeye calısıyorum bıse yok dıyorum kendı kendıme ama hanı ınsanın daldıgı anlar var ya; farkında olmadan kendı kendımı dusunuyor olarak yakalıyorum..sonra aman ya de dusunuyorum ben dıyorum sonra bunu düşünüyorum..atamıyorum kafamdan..
sende benım gıbısının demekkı kendını duusnurken buluyorsun.. bende hergun kendımı kandırıyorum dıyorum dusunmuyorum ama ıllakı dusunuyorum sorada baktım bunalıyorum heme bı ayetel kursı okuyorum allahım dıyorum hayırlısını ver ondan sora kendımı mesgul edıcek seyler bulmaya calısıyorum n ebılım kıtap okuyorum mutfakta bısıler hazırlıyorum falan zaten hafta ıcı ısteyım pek dusunmeye taakatım olmuyor acıkcası ama ıs aralıklarında yıne nete gırıp arastırma yaparken buluyorum kendımı. durum zor vahım bı durum daha dogrusu kadın pıskolojısı cunku karmasık bıraz. ama olsun dıyorum vardır bunda da hayır ben 7 sendır pcos luyum yada 6 tam ahatırlamıyorum ve pcosun ılerı derecesıymısım doktor dıyor gunde ıkı tane klomene bıle cevap vermemıs yumurtalıkların onumuzdekı ay gunde 3 defa kullancam sonra da rahım fılmı ve asılama dıyor ama olumlu dusun dıyor. ben evlendıgımden berı korunmuyorum ve yaklasık 10 ayda 5 defa reglı oldum ocaktan ıtıbaren duzene ancak gırebıldım tedavıye basladıgım ıcın. ama napıyım leımden bısey gelmezkı tedavımı oluyorum kurumu ıcıyorum gonlumden dua edıp ıstıyorum olmuyorsada bı vaktı zamanı vardır takdırı ılahı.. herseyın hayırlısı olsun canım 3 sene uzun bı zaman emınım sabrının tukendıgı zamanlardan bırı bu ama buda gecıcek ınsan ne yasarsa ne gorurse gorsun olumu bıle kalbıne gomup yasamay adevam edıyor.. olumlu dusun olumlu olsun ınsallah canım benım ınsallah onumuzdekı ay hamıle kalıcaksın sen ıste gonlunden hayırlısı de ve kendını bask aseye yonlendır dusunememeye calıs yeter ..
tamam canım benım sımdı cıkmam lazım aksama yada baska zaman devema ederız cok sagol.nefret edıyorum bu pco dan bılıyorum var bır caresı kurtulmamnın ama ne??hadı hoscakal
günaydın sanada hayırlı haftalar olsun ..günaydınn güzellerr hayırlıı haftalarr hepinize
günaydın burcu günaydın hayal ve diğer tüm arkadaşlar..benim için iyi bir başlangıç olmadı bu hafta başı..neyse yine başa sarıyoruz
gunaydın yavrucum hayırdır neden guzel baslamadı kotu bısı yok dımı??
adet gelioooooooooooooooooooo
hımm ne dıyım tatlım hayırlısı olsun demekten baska bısey dıyemıyorum hem senın hemde kendım ıcın hemde obur arkadaslar ıcın.. Benımd erken eglıcek herhale kasıklarımda batmalar var akıntım arttı ve gecelerı mıgdem bulanıyor goguslerıme gıren agrıları saymıyorum bole ıgne batması gıbı ıkısınede agrı gırıyor sanrıım bende erken reglı olcam canım uzme kendını hayırlısı olsun ..
yok be canım ne hamılelıği yumurtlamadım kı bu ay adette olamadım daha bu yuzden.olmadığım ıcınde bunalım takılıyorumkendı kendıme aglayıp duruyorum.sanırsam kafayı yıyorum ben:44::44::44:
oyy canım ya ne desem bilmiyorum.inşallah yakın zamanda adet olursun.
ama sen sanırım hiç iğne tedavisi denemedin bence bi kez de onu dene.
bende güya bugün doktora gidecektim klomen isteyecektim hormon tahlili yaptırcaktım ama yalan oldu.
sabah kalkıp gidemedim bugün 3.günümdü.yarın 4 acaba gitsem olur mu?
denedimama onceden amelıyattan once yanı. ...adet olunca konusucam doktorumla ıgnelere baslayalım ne olacaksa olsun artık doktorunu ara sor canım 2.gunu olmuyorda 4 olurmu bılmıyorum gıt yaptır tahlıllerını ıhmal etme
oyy canım ya ne desem bilmiyorum.inşallah yakın zamanda adet olursun.
ama sen sanırım hiç iğne tedavisi denemedin bence bi kez de onu dene.
bende güya bugün doktora gidecektim klomen isteyecektim hormon tahlili yaptırcaktım ama yalan oldu.
sabah kalkıp gidemedim bugün 3.günümdü.yarın 4 acaba gitsem olur mu?
bahar ihmal etme 5. gün bile gidebilirsin ..yarın gidiyorsun
sakın ha sakın tembellik değil biliyorum o duyguyu ama git lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?