- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #4.561
tamam canım gideceğim zaten bi tuhaf bu ay adetim.
çok az geliyor çamur gibi geliyor ve 4.gün tık kesildi.
gitmezsem 1 ay boyunca kistmi bilmem nemi diye düşünüp dururum.
canım kist falan yoktur bu ay ne çok kist dedin sen öyle
olsa bile adetle atılmıştır zaten takma onu kafana
ama bence de yarın git yaptır bakalım hormon tahlillerini
inşallah tertemiz sorunsuz çıkar
evet yaa bu ay ne çok kistten bahsettim
biri beni tokatlasın
gitmem lazım ferdacım bu ay adet olmama rağmen göğüs acısı geçmedi
şimdi aklıma bi sürü soru takılıyor acaba kistmi acaba prolaktin mi.......?
ama 4.gün tahlil yaparmı doktor o konuda tereddütlüyüm.
yapar tabi canım
önemli olan adetliyken gitmen
en iyisi 3 derler ama 4-5 hepsinde yapılıyor
göğüs acısı prolaktin de olabilir
ama hiç önemli değil öyleyse de
bak benim 1 ayda düzene girdi
git gel yazarsın sonuçları
tamam canım yarın yazarım sonuçları inşallah.
oyy canım ya ne desem bilmiyorum.inşallah yakın zamanda adet olursun.
ama sen sanırım hiç iğne tedavisi denemedin bence bi kez de onu dene.
bende güya bugün doktora gidecektim klomen isteyecektim hormon tahlili yaptırcaktım ama yalan oldu.
sabah kalkıp gidemedim bugün 3.günümdü.yarın 4 acaba gitsem olur mu?
ayy tatlım bilmiyormusun beni pimpirikim yeni yeni seneryolar buluyorum kendim için.bahar eger prolaktınse tek tahlılın onun zamanı yok adetten sonrada yapılıyor...ama bence kıstın yok olmaz olsada adetle gecer emın ol buna kıstler genelde yapısal oluyor hep oluyor sonradan olusma ıhtımalı cok düşük. pimpiriklilik etme yine
bu yazı tipi nerden değişioooo
nolyo orda bebişşşş
sonnur o karadenize özgü bi durum cnm burdakiler tatlıya bayılıyorrrrrr
erkenmi yumurtladın ozman :26:
Valla canım aynı benim belirtiler ... Annende de varsa mutlaka bı baktir derim ben. Yumurtluyor olabilirim eğer kur ise yaradıysa en son 10.6 ydi cuma gunu yumurta boyutum kur ise yaradiysa bElki De yumurtam büyümüş catliyordur :)) kendimi olumlu düşünmemden alamıyorum :))
oyy canım ya ne desem bilmiyorum.inşallah yakın zamanda adet olursun.
ama sen sanırım hiç iğne tedavisi denemedin bence bi kez de onu dene.
bende güya bugün doktora gidecektim klomen isteyecektim hormon tahlili yaptırcaktım ama yalan oldu.
sabah kalkıp gidemedim bugün 3.günümdü.yarın 4 acaba gitsem olur mu?
kızlarrrr nasılsınız yaaaa ben sizi çokk özledimmm herkes iidir umarımm :26: 2 gün önce hepinize yasin okudum canlarım herşey çokk güzel olucak inanın bana....
merhaba tanısmamıstık sanırım.. oncelıkle memnun oldum 6 haftalık hamılesınız galıba allah kucagınaza almayı nasıp etsın ınsallah.. yasın ıcınde her ne kadar ıcıne dahıl olmasamda agzınıza saglık hamılelerın duaları kabul olurmus en kısa zamanda bu forumdakı herkes hamıle kalır hamılelerde saglıkla bebıslerı kucagın aalır ınsallah ...
çok teşekkür ederim canım memnun oldum bende evet bugün tam 6 haftamız doluyo rabbim hepinize bir an önce yaşatacak inşallah ayrıca olurmu ööle şey ben bu forumdaki diğer forumdaki bebek isteyen herkese dua ediyorum ismi aklıma gelen gelmeyen tanımadık tanımadık diyorum duamda hepçünkü biçok insan evlat hasreti çekiyo rabbim kimseyi bununla sınamasın....kendinize ii bakın...
selam arkadaşlarım size hiç iyi haberim yok malesef
doktora gittim sabah iyiki de gitmişim.
çünkü kocaman bir kistim olmuşş
vücudumuzu ne kadar iyi tanıdığımızı bi kez daha öğrendim.
doğum kontrol ilacı verdi doktor.1ay korunucam yani bu benim için 2 ay daha bebek yok demek.
şu an nötrüm bişey hissetmiyorum üzülmedimde ama sonradan koyarsa bilmiyorum
belkide bu benim için iyi oldu dyorum biraz bebek düşüncesinden uzak kalırım.
hormon tahlili yapmadı zaten gerekte yok bunu öğrendikten sonra.
soğan kürü yapacaktım ama bu benim için zararlı olabilir belki kistim patlar falan.
neyse durum böyle hepinizi seviyorum
doğum kontrol ilacı verdi doktor.1ay korunucam yani bu benim için 2 ay daha bebek yok demek.
soğan kürü yapacaktım ama bu benim için zararlı olabilir belki kistim patlar falan.
bahar kendi vücudunu bu kadar tanımak bazende işe yarıyormuş iyikide gitmişsin arkadaşım ...ama başka bişey yokmu doğum kontrol hapı veriyor gebe kalmak isteyen birine ...yanlış yönlendrmek istemem ama soğan pcoda kist patlaması fln yapmıyor diğer yumurtalık kistlerinde ve çikolata kistinde uygulanmıyor diye biliyorum ...
belki bebek düşünmeden geçecek 2 ay sana iyi gelecektir ...bende bi dönem bebek isterken 3 ay kullanmıştım insan nasılsa bişey olmuycak diye rahat oluyr kafası dağılıyor...sende gez toz kafanı dağıt ...
canım ne diyim ki..öncelikle çok gecmiş olsun.iyi ki gitmişsin doktora..senin kahverengi kanaman olmuştu demi?şimdi aynı durum bende var.iki gündür kahverengi leke geliyor benden..çok degil ama günlük pedi bile doldurmuyo.normalde bat yarın.adetin başlangıcı mı başka bişey mi kistmi mesela bilemedim.ateşime göre adet olacam orası kesin de..yani diyecegim o ki herşeyde bi hayır vardır.hıı unutmadan ben de seni seviom..
bu arada ateşimi de ekliyim
386464 Ovulation charts on FertilityFriend.com
burcucum sen nasılsın canım?senle de konuşamadık...iyisin umarım.benim de karın ağrılarım başladı..bu kahverengiler kırmızıya çevirir.eğer kahverengi olarak kalırsa bende tez vakit gidicem doktora..
ya bu bebek fikrine çok takıldım galiba...kendimi başka şeylere yönlendirmek istiyorum.biraz kilo fazlam var.boy 176 kilo 77 aslında bi 70 kiloya inip öle hamiş olsam daha iyi gibi.kendime pilates seti alıyım diyorum.işten eve gelince 1 saat pilates yapıyım diyorum.haftada 3 gün olsa yeterliymiş.sizce yapabilirmiyim???yoksa sıkılıp bırakırmıyım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?