Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

tamam canım gideceğim zaten bi tuhaf bu ay adetim.
çok az geliyor çamur gibi geliyor ve 4.gün tık kesildi.
gitmezsem 1 ay boyunca kistmi bilmem nemi diye düşünüp dururum.

canım kist falan yoktur bu ay ne çok kist dedin sen öyle
olsa bile adetle atılmıştır zaten takma onu kafana
ama bence de yarın git yaptır bakalım hormon tahlillerini
inşallah tertemiz sorunsuz çıkar

canım kist falan yoktur bu ay ne çok kist dedin sen öyle
olsa bile adetle atılmıştır zaten takma onu kafana
ama bence de yarın git yaptır bakalım hormon tahlillerini
inşallah tertemiz sorunsuz çıkar

evet yaa bu ay ne çok kistten bahsettim
biri beni tokatlasın
gitmem lazım ferdacım bu ay adet olmama rağmen göğüs acısı geçmedi
şimdi aklıma bi sürü soru takılıyor acaba kistmi acaba prolaktin mi.......?
ama 4.gün tahlil yaparmı doktor o konuda tereddütlüyüm.

yapar tabi canım
önemli olan adetliyken gitmen
en iyisi 3 derler ama 4-5 hepsinde yapılıyor
göğüs acısı prolaktin de olabilir
ama hiç önemli değil öyleyse de
bak benim 1 ayda düzene girdi
git gel yazarsın sonuçları

tamam canım yarın yazarım sonuçları inşallah.

bahar eger prolaktınse tek tahlılın onun zamanı yok adetten sonrada yapılıyor...ama bence kıstın yok olmaz olsada adetle gecer emın ol buna kıstler genelde yapısal oluyor hep oluyor sonradan olusma ıhtımalı cok düşük. pimpiriklilik etme yine

ayy tatlım bilmiyormusun beni pimpirikim yeni yeni seneryolar buluyorum kendim için.
neyse bakalım yarın görücezz.

hemende kız minnacık çocuğa

bu yazı tipi nerden değişioooo

nolyo orda bebişşşş

sonnur o karadenize özgü bi durum cnm burdakiler tatlıya bayılıyorrrrrr

erkenmi yumurtladın ozman :26:

olabilir rahmetli Babama benzedim oda çok severdi

tabiki cnm bu evrede olumlu olmalısın

Banada doktor adetin 2. yada 3. günü gelip tahlillerini yaptır dedi.ama sen az adet gördüm diyosun iyisimi bi sor gitmeden doktora

kızlarrrr nasılsınız yaaaa ben sizi çokk özledimmm herkes iidir umarımm :26: 2 gün önce hepinize yasin okudum canlarım herşey çokk güzel olucak inanın bana....

gunaydın kızlarr sekerlerım napıyosunuz bakalım .. bugun sevgılıler gunu hepınızınkı kutlu olsun bakalım dıledıgınız gıbı bır gun geırmenızı dılıyorum ...

kızlarrrr nasılsınız yaaaa ben sizi çokk özledimmm herkes iidir umarımm :26: 2 gün önce hepinize yasin okudum canlarım herşey çokk güzel olucak inanın bana....

merhaba tanısmamıstık sanırım.. oncelıkle memnun oldum 6 haftalık hamılesınız galıba allah kucagınaza almayı nasıp etsın ınsallah.. yasın ıcınde her ne kadar ıcıne dahıl olmasamda agzınıza saglık hamılelerın duaları kabul olurmus en kısa zamanda bu forumdakı herkes hamıle kalır hamılelerde saglıkla bebıslerı kucagın aalır ınsallah ...

çok teşekkür ederim canım memnun oldum bende evet bugün tam 6 haftamız doluyo rabbim hepinize bir an önce yaşatacak inşallah ayrıca olurmu ööle şey ben bu forumdaki diğer forumdaki bebek isteyen herkese dua ediyorum ismi aklıma gelen gelmeyen tanıdık tanımadık diyorum duamda hepçünkü biçok insan evlat hasreti çekiyo rabbim kimseyi bununla sınamasın....kendinize ii bakın...

Son düzenleme:

allah nice 6 haftalar nasıp etsın ınsallah.. ınsallah en kısa zamanda bebek ısteyen herkez hamıle kalır bende aksaları dua edıyorum herkez ıcın dedıgın gıbı allah kımseyı cocouk hasretı ıle sınamasın.. kendınize ıyı bakın ..

selam arkadaşlarım size hiç iyi haberim yok malesef
doktora gittim sabah iyiki de gitmişim.
çünkü kocaman bir kistim olmuşş
vücudumuzu ne kadar iyi tanıdığımızı bi kez daha öğrendim.
doğum kontrol ilacı verdi doktor.1ay korunucam yani bu benim için 2 ay daha bebek yok demek.
şu an nötrüm bişey hissetmiyorum üzülmedimde ama sonradan koyarsa bilmiyorum
belkide bu benim için iyi oldu dyorum biraz bebek düşüncesinden uzak kalırım.
hormon tahlili yapmadı zaten gerekte yok bunu öğrendikten sonra.
soğan kürü yapacaktım ama bu benim için zararlı olabilir belki kistim patlar falan.
neyse durum böyle hepinizi seviyorum

merhaba canım aynı benım durmum olmus sende bende gecen ay doktora gıtıgımde kocaman bır kıstım vardı ve mecburen dogum kontrol hapı kullanmıstım gecen ay.. hap bıttı reglı oldum 5. gun kolmene basladım 5 gun gunde 2 defa .. en son kontrole gıttgımde de doktor yumurtalıkların dırenclı 11mm demıstı 10.6 mm hatta ... ılk once senın hıssettıgın gıbı hısssettım hıc bısey dıyemedım bılıyomusun butun sorucagım sorular agzım dılım kıtlendı oyle bakakaldım sadece.. oyuzden anlıyorum senı ve sadece hayırlıs buymus dıyebılıyorum herseyın hayırlısı olsun senın ııcnde herkez ıcınde soradan koyarmı bılmıyorum ama su anda ıcın bıraz olsun acıyordur.. sadece sabır dıyorum bunun ıcın . sogan kurune gelınce yapmamanı tavsıye ederım kıstın kuculene kadar ınanılma zbır kanama yapıyor cunku ben oyle bır aptallık yaptım gecen yıl ... sızı sevıyorum sozcugunu ustume alınıyorum ve bende senı sevıyorum.. kendıne ıyı davran

bahar kendi vücudunu bu kadar tanımak bazende işe yarıyormuş iyikide gitmişsin arkadaşım ...ama başka bişey yokmu doğum kontrol hapı veriyor gebe kalmak isteyen birine ...yanlış yönlendrmek istemem ama soğan pcoda kist patlaması fln yapmıyor diğer yumurtalık kistlerinde ve çikolata kistinde uygulanmıyor diye biliyorum ...
belki bebek düşünmeden geçecek 2 ay sana iyi gelecektir ...bende bi dönem bebek isterken 3 ay kullanmıştım insan nasılsa bişey olmuycak diye rahat oluyr kafası dağılıyor...sende gez toz kafanı dağıt ...

canım ne diyim ki..öncelikle çok gecmiş olsun.iyi ki gitmişsin doktora..senin kahverengi kanaman olmuştu demi?şimdi aynı durum bende var.iki gündür kahverengi leke geliyor benden..çok degil ama günlük pedi bile doldurmuyo.normalde bat yarın.adetin başlangıcı mı başka bişey mi kistmi mesela bilemedim.ateşime göre adet olacam orası kesin de..yani diyecegim o ki herşeyde bi hayır vardır.hıı unutmadan ben de seni seviom..

bu arada ateşimi de ekliyim

386464 Ovulation charts on FertilityFriend.com

burcucum sen nasılsın canım?senle de konuşamadık...iyisin umarım.benim de karın ağrılarım başladı..bu kahverengiler kırmızıya çevirir.eğer kahverengi olarak kalırsa bende tez vakit gidicem doktora..

ya bu bebek fikrine çok takıldım galiba...kendimi başka şeylere yönlendirmek istiyorum.biraz kilo fazlam var.boy 176 kilo 77 aslında bi 70 kiloya inip öle hamiş olsam daha iyi gibi.kendime pilates seti alıyım diyorum.işten eve gelince 1 saat pilates yapıyım diyorum.haftada 3 gün olsa yeterliymiş.sizce yapabilirmiyim???yoksa sıkılıp bırakırmıyım???

canım kıst konusunda sana katılmıyorum gecen sene aylardan yalan olmasın da eyluldu sanırım doktora rutın kontrole gıtmıstım yuurtalık kıstı olustugunu ondan reglı olamadıgımı soyledı ve dogum kontrol hapı verdı cunku bazı kıstler farlutal ılacı ıle gecmez dogum kontrol ılacı ıster ıstıkrarlı kullanım devam ıster ve rahım duvarı ıncelır kıst oldugunda cogu kadında dogum kontrol hapıda rahmı kalınlastırı ve 21 gun sonunda reglı olursun kıst de 21 gun ıcınde kuculur ve kanamayla atılır.. kıstın varken sogan suyu kullanırsan ve es kaza denk gelıp de senı bulursa talıg yumurtalık ta kıst catlar ıcındekı kanı rahme akıtır ve sen agrıda olucek gıbı olursun. bızzat yasadıgım ıcın konusuyorum zıra ben 1 hafta hastanede yattım ve amelıyatlardan dondum maalesef ... yınede kıssıden kısıey degısır dıyorum yoruma acık ..

canım nasıl olıyım ıyıyım belım agrıyor bu aralar cok ve ınanaılmazda gazım var bırde goguslerıme zaman zaman ıgneler batıyor karıncalanma oluyor gıbı agrılar gırıyor sanırım klomen benı baya etkıledı .. onun harıcınde ıyıyım cok sukur su ara bogazım agrıyor hasta gıbıyım kırgınlık var ama buna da sukur dıyorum .. aslında zayıflayıp hamıle kalmak cok ıyı benevde dıgıtal ıp atlaması yapıyorum. ıpın ucunda dıgıtal olcer var kac kalorı kac dak oldugunu soyluyor metebolızmana gore kılonu gırıyorsun ne kadar yag yaktıgını soyluyor cok seker bısı hergun 100 tane ıp atlıyorum oldugu kadar artık. bebekk fıkrı ıcınse bu ay hıc umudum yok o yzuden aklım atakılmıyor ama onumuzdekı aylar ne yaparız bılemem. zaten pazartesı gunu yaptırcagım testı beklıyorum yumurtlama olduysa bıraz umutlanırım belkı ama hıc sanmıyorum ...:

meraba kizlarr ii haberlerle dondum cok sukur..
melegimin kalp atislarini duydum hersey yolunda dedi doktorum(masallah...)allahim bu essiz duyguyu sizlere de yasatsin insallah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…