Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

meraba kizlarr ii haberlerle dondum cok sukur..
melegimin kalp atislarini duydum hersey yolunda dedi doktorum(masallah...)allahim bu essiz duyguyu sizlere de yasatsin insallah.....

merhaba canım cok sevındım rabbım nazardan korusun sızı.guzel dıleklerın ıcın tesekkur..

Son düzenleme:

sogan suyu kıstın yapısına gore degısyor bencede ama eskıden kıst problemı yasyan bırı olarak soyluyorum burdakı arkadaslarda bılırler benım meşhur kistımi.kıst olustugunda dogum kontrol hapı kullanmak zamn kaybından can sıkıntısından baska bırşey degıl.sonradan olusan yapısal olmayan kıst en gec 3 adetle atılır.şöylekı bende kıst olustugunda eski doktorum kıstten sebeb dogum kontrol hapı verdıgınde 2 gun sonra catlatı yanı 2 hap bu işi yapamaz.baska zamn kıst olustugunda doktorum hap vermedı adet olunca 5.gunu oda gıttı...dogum kontrol hapı dıger yumurtaların buymesını engellıyor baska da bır ıse yaramıyor. yapısal yanı hep var olan kıstınde tek cozumu amelıyat .bana dogum kontrol hapı veren doktorlarında..................... :)yanlıs anlamayın be öpüyorum

Kızlar hepimizin sevgililer günü kutlu olsun

Bende bugün bebeğimi gördüm. Allaha çok şükür büyümüş 6.5 mm olmuş. kalbide gayet güzel atıyordu güm güm diye hayatımda hiç bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum tabi düğünümden sonra Eşimde çok mutlu oldu. İçimde bir can taşıdığıma artık inanıyorum inanılmaz bir duygu bugün kalp atışlarını duyunca daha bir anladım anne olduğumu. Allah hepinize hayırlı zamanlarda nasip etsin inşallah.
Bizlerinde hamililiğini sağlıkla tamamlamayı nasip etsin Rabbim

O konuda bisi diyemiyorum saglik sektöründe çalışan biri olarak dogum kontrol hapları aslı esnasında kistleri küçültmek ve regliyle atilabilcek seviyeye getirildi için kullanılırlar.. Aman neyse ney bende u ay yumurtam çatlamaz da kist olur diye korkuyordum neferden yumurtalar buyumemis ki

Canım seninde sevgililer gunün kutlu olsun hediye olmuş size iste bebisi görmek ne mutlu.. Allah tamamına erdirsin kucağına almak nasip olsun saglikla e tabi artık bizede nasip etsin allahımın tüm isteyenlere...

Amin canım Rabbim isteyen herkese nasıp etsın.Senı ve bebişini korusun
canım sen yumurtlaraın buyumedende adet olabılıyormusun?benımde buyumedı de buyumedıgı zaman olmuyorum

canım sen yumurtlaraın buyumedende adet olabılıyormusun?benımde buyumedı de buyumedıgı zaman olmuyorum

Allah burdaki arkadaşlarıma ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

saol tatlım güsel tesellin için.evet soğan suyunu yapmayacağım.zaten doktor geçici bir kist bu adetle gider dedi.biraz zaman lazım bana.sizi seviyorum sözümü buradaki bütün arkadaşlarıma dedim sende dahilsin tatlımm.

teşekkür ederim canım sana da.evet iyiki gitmişim belkide büyüyüp büyüyüp patlayabilirdi ve başıma iş çıkarırdı.
soğan kürünü diğer aya erteledim arkadaşım kaş yaparken göz çıkmasın.hakkımızda hayırlısı.

iyiki doktor işini ertelememişsin ve gitmişsin...inşallah düzelir canım hakkında hayırlısı olsun...

melegimin kalp atislarini duydum hersey yolunda dedi doktorum(masallah...)allahim bu essiz duyguyu sizlere de yasatsin insallah.....

maşallah özlemcim gözünaydın...sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin Rabbim...

maşallahhh canm kucağına aldığın günleride görürsün inşallah...darısı bizlere...

Canım olabılıyormusum. doktor oyle dıyor yanı en azından. bılmıyorum bu ay gorucez bakalım olunuyormu ? cunku dedım ya 13. gunu 11mm dı artık 17. gune kadar buyuyupte catlamısıdır orasını bılemıycem. dedım ya ayın 20 sınde progesteron testım var ondan anlarız catlamısmı catlamamısmı.. gercı doktor muhtemelen hamıle kalmazsan reglı olursun cunku rahmın kalınlasmıs dedı ... bılmıyorum valla aslında cok tereddutlu durum ıcerısındeyım cunku ben doktora gıtmeden 2 gun once yumurtladıgımı sanıyorum cunku akıntım gelmıstı sımdı de kasıklarım batıyor ve ınanaılmaz ter basması yasıyorum ozellıkle gecelerı bakalım hayırlısı olsun ..

Allah burdaki arkadaşlarıma ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

amınnnnnnn canım benım ...

bılıyorum canım takıldım sadece bende sızlerı sevıyorum cok ıyı ve canayakın ınsanlarsınız allah gonlunuzden gecenlerı versın ınsallah...

gunaydın kızlar haftayı yarıladık cok sukur.. bıde cuma gunu gelsede cumartesı pazar dınlensek.. bogaz agrım ıyıce costu korkumdan ılac da ıcemıyorum ... burnumda tıkalı sanırım grıp oluyorummmm ..... ınsallah sız ıyısınızdır.. hepınızı opuyorum ..

canım gunaydın ovulasyona baktım da baya dusmus atesın ne dıyım bugun yarın olursun gıbı gozukuyor yınede olana kadar bır umut vardır .. hayırlısı olsun canım

kızlarrr hepinize selamlarr gözlerime inanamadım listeyi görünce rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin ,bekleyen arkaşlarada müjdeli haberleri vermeyi nasip etsin inşallahh..bizim kızımız olucak allahın izniyle belli oldu cinsiyeti

ayy canımmm allah kucagına almayı nasıp etsınn cıcı bıcı bı kızın olucak he allahım bana da nasıp et yarabbım yaaa.... Canım hamıle duası kabul olurmus ınsallah en kısa zamanda hamıle kalırız bızde cook ıstıyorum cokkk..

burcucum gecmiş olsun valla..olanlar oldu bana..kırmızılar geldi bile akşam üstü.gelecegi belliydi zaten.ama çok az gelio.ben bugünü mü birinc gün alacam yoksa yarın mı?damla damla gelmiş..

sarecim seni de gözünaydın.allah bizede nasip eder inş

Canım arkadaşım kırmızılar gelmiş yine
Ne kadar sinir olsak da bu sağlıklı olduğumuzun belirtisi adet olamayanda var. İnşallah Rabbim hayırlı bir zamanda seni annelik mertebesine ulaştıracak nazcım

masumcum şaşmadı benimki..15 şubat dedim bugün 15 şubat.ateşim mühteşem düştü amaaaaa güzel dileklerin için saol

kızlarrrr nasılsınız yaaaa ben sizi çokk özledimmm herkes iidir umarımm :26: 2 gün önce hepinize yasin okudum canlarım herşey çokk güzel olucak inanın bana....

sağol arkadaşım sen iyi ol dualarını eksik etme ALLAH'a emanet ol.

baharcım olsun cnm hayırlısı olmuş bencede,hem d.kontrol hapı iyidir bende çok kullandım zamanında.
kist kist dedin dedin durdun al sana kist tövbe tövbee

maşallah güzel Annişlerr , bu güzel duyguyu doğuma kadar doya doya yaşayın emii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…