- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #4.601
slm kızlar bugün doktordaydım iki yumurtam var 15 mm ve 16 mm ..ama çok sayıda kist var yarın tekrar gidiyorum aşılamam iptal olabilir ..eğeriptal olursa metformin kullanmak istediğimi sölüycem pco oluşmasa şaşardım bu kadar ilaca iğneye neyse hayırlısı olsun ne diyelim yarın belli olacak ne olur bana dua edin ....
kızlar selamlar hepinize yazdıklarınızı okuyorum. Herzaman karşılaşamıyoruz artık mesaj atıp çıkıyoruz. Listede bebek bekleyenlerin sayısının azalması çok güzel yakında hiç kalmayacak buna gönülden inanıyorum. Rabbim sesimizi duysun dualarımızı kabul etsin inşallah
Kızlarrrrrr ..... Gunaydınnnnnnn bugun cok mutluyumm yaaaa masallah bana masallah ... Sımdı dıyceksınız kı bu catak neden bu kadar mutlu .. Soyle acıklıyım sımdı .. Dun aklıma estı dedım bı ovulasyon testı yapıyım ... Bı yaptım sılık pozıtıf(buna alıskınım cunku 2 ay once 40 gun boyunca hep pozıtıftı sılık) dedım demekkı yumurtlamadım yıne.. Neyse sora sabah kalktım dedım yıne yapıyım aklımda kalmasın bı baktım 2. Cızgı hıc yok gıbıııııııı yanı kızlar ben bı 3-4 gun once yumurtlamısımmmm yaaaa benım yumurtlaar buyumus herhalde ınanamadım gorunce esım baktı sora yaa dedı hıc boyle cıkmazdı cok ıslık zor gorunuyor dedı allahtan obur testı atmamıstım kı karsılastırdım ccokkk belırgınmıs dun ku cızgı bugunkune gore aman bır mutlu oldum bır mutlu oldum hıc aklıma gelmezdı negatıfı gorunce sevıncegım :)) gercı cok umutlanmıyorum o da ayrı cunku 3 gun sora tekrar progesteron testım var asıl ondan anlıycaz bakalım yumurtladım mı ole yanı ıste dılerım hepınızın ıcın guzel bır gun olur... Gercı ben reglı yı erken olucam herhalde kasıklarım batıyor belım cok agrıyor nedense. Bıde kızlar ya benden beyaz akıntı gelıyor kokusuz krem gıbı yapıskan sankı bıraz bıldıgınız krem gıbı beyaz acaba enfeksıyonmu dıycem ama ne kasıntı ne koku var nede ıdrarımı yaparken acı ??? Ne kı sımdı bu ???
haa burcucum bu arada o akıntı bence iltihap falan degidir.kokusu yoksa normal olan akıntılardır.telaş etme..hatta akıntın fazla ise bu güzel bi haberde olabikir
ya canım öle bi hale geldik ki bazen adet olunca bile seviniyoruz.bebek yoksa adet olmamak bile daraltıyo bizisenin adına sevindim.ovulasyon testleri genelde doğru çıkıo.eğer tek çizgi çıktıysa yumurtlama aşaması bitmiş demek.ama dedigin gibi asıl önenmli olan doktora gidince belli olacak.kızlar bu arada ben de yarınrandevu aldım.doktora gidiyorum.bu arada eşim de sperm testi verecek.o da karar verdi.bakalım neler çıkcak.yarın üçüncü günüm.hormon testlerini yaptırcam kesin...
haa burcucum bu arada o akıntı bence iltihap falan degidir.kokusu yoksa normal olan akıntılardır.telaş etme..hatta akıntın fazla ise bu güzel bi haberde olabikir
aynen sana katılıyorum canım.. Esının doktora gıtmesıne sevındım bzıde yaptırmıstık gecen ay cok sukur bısı cıkmamıstı gayet normaldı.. Sende hormon testlerı aksatma yaptır mutlaka ..
canım akıntım cok o beyaz sabah bı ıkı kere geldı gıttı ama 3 gundur nasıl bılıyormusun afedersın ıc camasırım sankı ıdrar kacırmısım gıbı sırılsıklam.. Beyaz dan cok su gıbı akıntım var o urkutuyor benı kokusuz kasıntısız ıc camasırım sureklı ıslak degıstırmekten helak oldum artık.. Doktora onumuzdekı ay gıdıcem o yzuden soramıyorum ama belkı pazartesı gunu test sonucunu soylemek ıcın aradıgımda sorucam.. Kızlar yaa varmı benım gıbı su gıbı akıntısı olan ?? Neden oluyor bu su gıbı renksız akıntı ??
canım benım akıntım yumurtladıktan 5 gun sonra aynen senın dedıgın gıbı oluyor.sanırım 4 5 gunde yumurta hamıleysen rahıme yerlessıyor ya onla alakalı bırsey akıntıdan 12 14 gun sonrada adet oluyorum.sorun yok yanı merak etme
slm kizlar pek karsilasamioruz artik
slm kızlar bugün doktordaydım iki yumurtam var 15 mm ve 16 mm ..ama çok sayıda kist var yarın tekrar gidiyorum aşılamam iptal olabilir ..eğeriptal olursa metformin kullanmak istediğimi sölüycem pco oluşmasa şaşardım bu kadar ilaca iğneye neyse hayırlısı olsun ne diyelim yarın belli olacak ne olur bana dua edin ....
Canım sıkma canını kist var ama yumurtada var güzel olur umarım herşey..
bide hangi doktora gidiyorsun?
bizim gelinde şar hospital e gidiyordu ordada sadece bir kadın dr.var onun hakkındada,gözlerinde sorun var ameliyat olması gerekiyormuş dedilerbide cinsiyetini hala söylemedi bende şüphelendim açıkçası:26: çünkü 4 ay olacak bir kaç gün sonra.
dedim fakülteye git orda taylan bey varmış iyi dediler onunda kafası karışmış.
inşallah güzel sonuç alırsınız ....Merhaba herkeze arkadasşar benım progesteron testı yaptırmama 2 gun kaldı.. Bı an once gelsın ıstıyorum gercı sonucu bılıyorum yumurtlamamıs cıkıcak ama olsun belkıde ıyı bısıde cıkabılır dıyorum kendı kendıme .. Ne bılıyım kafam cokkarısık bır an once pazartesı olsun ıstıyorum o kadar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?