Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

en son ne zamn test vermiştiniz cnm kaç çıkmıştı?

hemşireler geldi vakit doldu diye yoksa ben yatardım valla ama dışarda eşim bekliyodu kız nasılda merakla ayyyy kuzum yaaaa

oyyy adamıda dışarda bekletiyolar insan derki gidin karınızın yanında yatın dinlenin

olimberacım herkesin yorumunu gördün benimkini mi göremedin canım.hımm çok şey kaçırdın neler yazdım neler.

baharım yeminle bi tek seninkileri göremedim böle paraf var içi boş bitek nick gözükyordu ama düzeldi şimdi gelion yazıyon kaçıyon vurkaçmı yapıyon kız???

yazılr birbirine kızlar yinee
mesliscim üzülme az da olsa sperm varsa umut var neden tüp bebek olmasın ???
tüp bebek isteyipte azosperm nedeniyle onu bile yapamayanlar var bi gün anne olucaksın eminim ben buna ...
sonnurda memleketine geldiğinde mesela , bu yaz tatilinde araya bi tüp sıkıştırır ikiz doğurursun çatır çatır sonnurrr

tabiki canım bunada şükür 0 spermli olanlar var yani halimize şükür...umudumuzu kaybetmiyoruz tabiki... tüp değilde önce bi aşılama deneyelim diyoruz herşeyin hayırlısı olsun

tabiki canım bunada şükür 0 spermli olanlar var yani halimize şükür...umudumuzu kaybetmiyoruz tabiki... tüp değilde önce bi aşılama deneyelim diyoruz herşeyin hayırlısı olsun

bencede cnm zaten sperm yıkamada ölüler gidiyor geriye kalan bi tanede olsa yeterki gitsin yumurtaya iş görür olduktan sonra neden olumlu sonuçlanmasın ..testinzi yeniledikten sonra doktoruna danış ve talep et cnm....

bencede cnm zaten sperm yıkamada ölüler gidiyor geriye kalan bi tanede olsa yeterki gitsin yumurtaya iş görür olduktan sonra neden olumlu sonuçlanmasın ..testinzi yeniledikten sonra doktoruna danış ve talep et cnm....

evet canım biraz daha bekleyelim diye düşünüyoruz bakalım..bu ay sadece ateş ölçüyorum işte kür falan yapmaya da dermanım kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…