- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #4.661
ne diyeyim melisimm haklıısınnnn ama düzelecek inan
inşallah canım inşallah...
en son ne zamn test vermiştiniz cnm kaç çıkmıştı?
çok olmadı canım 2 ay falan sanırım
hareketlide sorun var bizim baya düşük
hemşireler geldi vakit doldu diye yoksa ben yatardım valla ama dışarda eşim bekliyodu kız nasılda merakla ayyyy kuzum yaaaa
çok olmadı canım 2 ay falan sanırım
hareketlide sorun var bizim baya düşük
meliscim bizimde düşük tekrarlıcaz biz bakalım ne zaman
oyyy adamıda dışarda bekletiyolar insan derki gidin karınızın yanında yatın dinlenin
meliscim bizimde düşük tekrarlıcaz biz bakalım ne zaman
bencede tekrarlayın canm ihmal etmeyin
olimberacım herkesin yorumunu gördün benimkini mi göremedin canım.hımm çok şey kaçırdın neler yazdım neler.
baharım yeminle bi tek seninkileri göremedim böle paraf var içi boş bitek nick gözükyorduama düzeldi şimdi gelion yazıyon kaçıyon vurkaçmı yapıyon kız???
yazılr birbirine kızlar yinee
mesliscim üzülme az da olsa sperm varsa umut var neden tüp bebek olmasın ???
tüp bebek isteyipte azosperm nedeniyle onu bile yapamayanlar var bi gün anne olucaksın eminim ben buna ...
sonnurda memleketine geldiğinde mesela , bu yaz tatilinde araya bi tüp sıkıştırır ikiz doğurursun çatır çatır sonnurrr
oyyy adamıda dışarda bekletiyolar insan derki gidin karınızın yanında yatın dinlenin
bencede tekrarlayın canm ihmal etmeyin
evet dr. istedi zaten.
yazılr birbirine kızlar yinee
mesliscim üzülme az da olsa sperm varsa umut var neden tüp bebek olmasın ???
tüp bebek isteyipte azosperm nedeniyle onu bile yapamayanlar var bi gün anne olucaksın eminim ben buna ...
sonnurda memleketine geldiğinde mesela , bu yaz tatilinde araya bi tüp sıkıştırır ikiz doğurursun çatır çatır sonnurrr
oyyy bizim yaşlı komşu teyzemiz var oda hep böle dua ediyor ama ben onu birazcık beddua olarak kabul ediyorum
allah bakabileceğim hayırlı bir evlat nasip etsin hepimizeee..
bak kız dediğin gibide olabilir neden olmasın
tabiki canım bunada şükür 0 spermli olanlar var yani halimize şükür...umudumuzu kaybetmiyoruz tabiki... tüp değilde önce bi aşılama deneyelim diyoruz herşeyin hayırlısı olsun
tabiki canım bunada şükür 0 spermli olanlar var yani halimize şükür...umudumuzu kaybetmiyoruz tabiki... tüp değilde önce bi aşılama deneyelim diyoruz herşeyin hayırlısı olsun
evet dr. istedi zaten.
oyyy bizim yaşlı komşu teyzemiz var oda hep böle dua ediyor ama ben onu birazcık beddua olarak kabul ediyorum
allah bakabileceğim hayırlı bir evlat nasip etsin hepimizeee..
bak kız dediğin gibide olabilir neden olmasın
bencede neden olmasın istanbuldaki gibi bi kargaşa yaşamıyorsun ben çok duydum aşılaması yapılıp hmn kaldırılanı sırada bekleyen insanlar nedeniyle burda öle bi sorun yok yatmak şart ...tüpdede gideceğin 2 saatlik yol birde rapor ...
bencede cnm zaten sperm yıkamada ölüler gidiyor geriye kalan bi tanede olsa yeterki gitsin yumurtaya iş görür olduktan sonra neden olumlu sonuçlanmasın ..testinzi yeniledikten sonra doktoruna danış ve talep et cnm....
klomen,hsg,aşılama,tüp, derkeeennn bebişimiz gelir bekletmedeenn inşşşş
klomen,hsg,aşılama,tüp, derkeeennn bebişimiz gelir bekletmedeenn inşşşş
bencede neden olmasın istanbuldaki gibi bi kargaşa yaşamıyorsun ben çok duydum aşılaması yapılıp hmn kaldırılanı sırada bekleyen insanlar nedeniyle burda öle bi sorun yok yatmak şart ...tüpdede gideceğin 2 saatlik yol birde rapor ...
bilmiyorum canım bellide olmaz kısmet artık.
kızlaarr benim uykum geldi
Yeni bir güne,huzurla uyanın..
bugün eşime diyorum bi hamile kalayım doğurur doğurmaz bi tane saplatacam nerde kaldın sen bu kadar geçikilirmi diye diyorum oda diyo bizim kari kafayi yediii
aşılama ve tüp kaldı denemediğim
inşallah gerek kalmadan gelir bizim nazlı bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?