- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #4.641
Kızlar bu arada ben sabahtan beri sökülmeye başladımm adetim geliyor yavaş yavaş
çok şükür rabbimee
hiç şüphen olmasın görecez cnm....haklısın çok az kaldıkk ....artık sancı odası var özel orda hani derlerya yumurta kapıya gelince diye oraya kadar o odada bekletip son anda doğum haneye alıyorlar....
evet işte bugüne özel güzel bi haber ...
Evet kızlar bu işe bır son vermenın zamnı geldı adetımı 8 gun gectı ve ben herşeye aglar oldum depresyona bıle az kaldı o derece yanı..benım doktora gıtmem gerekırken az once eczaneden 3 tane gebelık testı aldım baska bır eczaneden de farlutaltestı yapıcam %99.9 hamıle degılım ama yapıcam sonrada farlutalı ıcıcem bu dertten kurtarıcam hiiiiiiiiiiiiiiç doktorumu arayıp soaramam her şeyı sora sora bu hale geldim zaten:44::44:he bu arada 3 test alamın sebebi her ay almak ıstemedıgımden toptan aldım
darısı başıma artık
selam canlar nasılsınız.
beni sorarsanız ben iyi sayılırım bu ay korunmak beni bu fikirden biraz da olsa uzaklaştırdı.
bu ay her konuda tatil yapıyorum eşimi yanıma yaklaştırmıyorum.okadar sıkılmışım ki biraz rahatım bu ay.
olimbera canım aşılaman hayırlı olsun inşallah bu ay yüzün güler.
sonnurcum adetin geliyormuş hadi gözün aydın umarım son adetin olur bebişin gelir.
hayalcimtesti sabırsızlıkla bekliyorum umarım seninde yüzün güler çift çizgiyle.
bbal canım inşallah yumoşlar büyür ve döllenirde bebişine kavuşursun.
nazcım doktora gitmişsin pzrtsi umarım güzel sonuçlarla dönersin.
bebişkopes etmek bıkmak yok yolumuza bıkmadan devam edicez.
masumcumsen ve bebişinde iyidir umarım.
sarecimkızın olcakmış hayırlı olsun
bakalebizi unuttun gelmiyorsun bebişinin cinsiyetinide sölemedin.
pasimsende artık gelmiyorsun bizi unutma.umarım iyisindir.
myseasende gelmiyorsun umarım iyisindir.arada yazardın topiği boş bırakmazdın.
özlemcimbebişin iyiymiş sevindim canım hadi allah tamamına erdirsin.
cardelencimsen nasılsın arada uğra buralara.
kızlar unuttuklarım varsa affola hepinizi seviyorum öpüyorum ben arada gelip özet geçerim
Kizlar selam hepinize
annemdeyim cepten giriyorum yazilarinizi okudum bahatcim simdilik gayet iyiyiz kalp atisini duydum bebegimin cok sukur bi daha ki kontrol 1 ay sonra bende doktorla hastanemi degistiriyorum obur hastanenin yeri cok bicimsizdi gitmesi zordu anlatilanlara gore sordum sorusturdum duzgun bir yer buldum bi daha ki kontrole ordayim insallah benimde istahimm kesildi yemek yemekte zorlaniyorum midem bulaniyor yemek kokusu fena ediyor yemek pisirmek zor geliyor
Nazcim cOk iyi etmissin doktora gitmekte en azindan aklinda soru isaretleri kalmayacak testlerinde guzel cikar insallah canim
Meliscim hepinizin hakkinda hayirlisi olsun hep aklimdasiniz valla cok opuyorum herkesi Allaha emanet olun
sağlık olsun tatlım ne diyelim.ama sen ve sonnurdan ricam şu hayıt hapını alın lütfen adeti düzenliyor dolayısıyla yumurtlamayıda.böyle bise olamaz ya hic bır şey cıkamdı2 saat sonra felan tekarar yaparım ıyıkı fazlaa alımışım.bahar cım bosver tatıl ıyıdır kafan rahat olur en azından bırdahakı ay ınsallah
senin adına sevindim canım.mide bulantıların elbet olur ama bi süre sonra geçer boşver tadını çıkar.Kizlar selam hepinize
annemdeyim cepten giriyorum yazilarinizi okudum bahatcim simdilik gayet iyiyiz kalp atisini duydum bebegimin cok sukur bi daha ki kontrol 1 ay sonra bende doktorla hastanemi degistiriyorum obur hastanenin yeri cok bicimsizdi gitmesi zordu anlatilanlara gore sordum sorusturdum duzgun bir yer buldum bi daha ki kontrole ordayim insallah benimde istahimm kesildi yemek yemekte zorlaniyorum midem bulaniyor yemek kokusu fena ediyor yemek pisirmek zor geliyor
Nazcim cOk iyi etmissin doktora gitmekte en azindan aklinda soru isaretleri kalmayacak testlerinde guzel cikar insallah canim
Meliscim hepinizin hakkinda hayirlisi olsun hep aklimdasiniz valla cok opuyorum herkesi Allaha emanet olun
Baharımm sağol bitanem arada değil eskisi gibi her zaman gel canım sıkılıyor zaten
sağlık olsun tatlım ne diyelim.ama sen ve sonnurdan ricam şu hayıt hapını alın lütfen adeti düzenliyor dolayısıyla yumurtlamayıda.
haa sen aldın mı diye sorun almadım ama bu ay kistim geçerse almayı düşünüyorum.
senin adına sevindim canım.mide bulantıların elbet olur ama bi süre sonra geçer boşver tadını çıkar.
gelicem canım ama bu ara başka sağlık sorunlarım da var.antibiotik kullanıyorum yani çok rahatsızım hepsi beni buldu.
hayırdır senin canın neden sıkkın?
yine buralardayım canım...yok tatlım kimse üzmedi ama bu aralar keyfim yok...bebişşşş ne diyon kız sen sen buranın demir başısın ev sahibisin,burda ol lütfeenn
seni birileri mi üzdü acaba :26:
Canım bu kadar sıkma kendini rahat oluruna bırak.. Biliyorum zor ama hayattan tad al zevk al gerisini bünyene bırak mümkün olduğunca aklından çıkarmaya çalış İnan istediğin hemen olcak ...
sonnurcum saol güzel dileklerin ve duaların için .....inanıyorum sen sadece evlat sahibi olmayacaksın!! hayırlı evlat sahibi olacak sın
içtenliğinde ve samimiyetinle iyiki varsın desteklerin için ayrıca tşk ederim....
bugün aşılamam yapılırken hep aklım sizi geçirdim sonnur melis bahar naz ateş topiğinden yokh hep dua ettim senki ölüye bile can veren rabbim bizede mucizeni yaşat rabbim diyerek dua ettim daha neler neler saydımmm
aşılamamda doğumhanede yapıldı kadının biri öyle bir bağırıyorduki tarzan gibi bi an orayı terk etmek istedimmm
böyle bise olamaz ya hic bır şey cıkamdı2 saat sonra felan tekarar yaparım ıyıkı fazlaa alımışım.bahar cım bosver tatıl ıyıdır kafan rahat olur en azından bırdahakı ay ınsallah
Kizlar selam hepinize
selam canlar nasılsınız.
beni sorarsanız ben iyi sayılırım bu ay korunmak beni bu fikirden biraz da olsa uzaklaştırdı.
bu ay her konuda tatil yapıyorum eşimi yanıma yaklaştırmıyorum.okadar sıkılmışım ki biraz rahatım bu ay.
olimbera canım aşılaman hayırlı olsun inşallah bu ay yüzün güler.
sonnurcum adetin geliyormuş hadi gözün aydın umarım son adetin olur bebişin gelir.
hayalcimtesti sabırsızlıkla bekliyorum umarım seninde yüzün güler çift çizgiyle.
bbal canım inşallah yumoşlar büyür ve döllenirde bebişine kavuşursun.
nazcım doktora gitmişsin pzrtsi umarım güzel sonuçlarla dönersin.
bebişkopes etmek bıkmak yok yolumuza bıkmadan devam edicez.
masumcumsen ve bebişinde iyidir umarım.
sarecimkızın olcakmış hayırlı olsun
bakalebizi unuttun gelmiyorsun bebişinin cinsiyetinide sölemedin.
pasimsende artık gelmiyorsun bizi unutma.umarım iyisindir.
myseasende gelmiyorsun umarım iyisindir.arada yazardın topiği boş bırakmazdın.
özlemcimbebişin iyiymiş sevindim canım hadi allah tamamına erdirsin.
cardelencimsen nasılsın arada uğra buralara.
kızlar unuttuklarım varsa affola hepinizi seviyorum öpüyorum ben arada gelip özet geçerim
Meliss yavru gelde listeye beni 19 mart olarak ekle artık soru işaretini görmek istemiyorum
çocuklar inanın inanın çocuklar güzel günler göreceğiz güneşli günler.. :))
ayy yok canım bana sancı falan deme ben çok korkarım ya doğumdan
Yarabbiimm ama nasılda zorla adet olacağım belli sökülcekte sökülemiyo garip garip batmalar oluyo yumurtalıklarımda.
Normal ve ilaçla görülen adetin arasında baya bi fark var bana göre
sen aşılamadan sonra ne kadar yattın canım?
yarım saatten fazla yattım cnm ..hatta bi ara uyucaktım nereyse ayak ayak üstüne attım yattımm
meliscim saol cnm güzel dileklerin için
bu arada sayfada sorun var kızlar bi çok yorumu göremmiyorum bana özelmi yoksa sizdede öylemii :26:
ben görüyorum canm geçici bi sorundur...eee anlatsana nasıl geçti aşılama neler yapıldı
aynı şeyler cnm sperm yıkama sonra aşılama doktorum geldi saolsun hafta sonu olmasına rağmen ...geçen sefer kan gelmişti biraz bu defa olmadı tek farkı buydu zaten 5 dk bile sürmüyor işlem doktorum yaptı gitti been yarım saat kadar yattım ..çok iligiliydi bu doktorum benm şansım diye düşünüyorum eğer haftasonu olduğu için gelmeseydi asistan yapacaktı ve erkek tişükür telefon açıldı hmn geldi
sen nasılsın cnm biraz keyifsizsin sanırım seni çok iyi anlıyorum ama geçecek bu zor günler bitecek meliscim ALLAHın izniyle ...
baharın yorumları gözükmüyor boş gözüküyor mesela bakalım demekki sadece bendeee
hadi inşallah bu sefer güzel bir sonuç alırsın canım...test günün ne zaman?
evet canım bu aralar zor günler geçiriyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...hayırlısıyla hepimize sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin...
12. gün kan testi yada adetimi beklerim inan hiç bi fikrim yok şuan ...idrar testi yapmam iğneden dolayı silik ikinci çzgi çıkıyor ...
sen dşünmüyormusun aşılama fln melis ?
yine buralardayım canım...yok tatlım kimse üzmedi ama bu aralar keyfim yok...
canım sıkmamak artık pek mümkün olmuyorki 20 ay oldu...pes ettiğim anlarda oldu,yıldığım anlarda oldu,çok sabırla beklediğimde oldu ama sonuç hep hüsran....ama vardır elbet bir zamanı rabbimden hayırlısını diliyorum...
canım aşılaman hayırlı olsun inşallah bu sefer meleğine kavuşursun...duaların için saolasın ALLAHIM kabul etsin inşallah...
canım hakkında hayırlısı olsun biran önce adetin gelir de umarım bu sıkıntıdan kurtulursun...
ah canım başladımı bulantıların olsun bee bebeğin için herşeye değer...ikinizde iyi olunda düzelirsin inşallah...
saol canım benim yola devam ediyoruz bir şekilde...
tamam canım ekliyorum...
yarım saatten fazla yattım cnm ..hatta bi ara uyucaktım nereyse ayak ayak üstüne attım yattımm
meliscim saol cnm güzel dileklerin için
bu arada sayfada sorun var kızlar bi çok yorumu göremmiyorum bana özelmi yoksa sizdede öylemii :26:
en son ne zamn test vermiştiniz cnm kaç çıkmıştı?bencede bekle canım...
düşünüyorum canım ama öncesinde eşimin değerleri biraz düzelmeliki öyle yapılsın
ne diyeyim melisimm haklıısınnnn ama düzelecek inan
uyusaydın ne olcak daha iyi spermcikler rahat rahat gitsin yerlerine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?