Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

cok tesekkur ederım .. guzel bıs cıkıcagını sanmam.. hayırlısı olsun artık ..

tabiki hayrlısı cnm sen neler atlatmışsın nelerle uğraşmışsın belki bu ay olmaz ama sonunda zafer bizim olacak emin ol bu çabalar mükafatsz kalmıycak rabbim sınıyor bizi hep bunu derim biz özeliz bu bekleyişin manasını rabbim beni sevmiyor diye yorumlamadım günahlarım silinyor rabbim yakarışımı dinliyor ve ona geleyim diye bunlar diyorum...
ve geçenlerde internette gezinirken peygamber efendimizin bi sözünü okudum ortalama olarak bu tarihleri ima ederek o dönemde çocuk shibi olamayan insanlara cenneti müjdelemiş düşünün olmayınca cennetse beklemenin mükafatıda vardır eminimmm...

dogrusun canım umutsuzlugum yok canım ama bu ay doktor 13. gun yumurtan hıc buyumemıs demıstı 11.mm deydı belkı soradan buyur demıstı o yzuden progesteron verdı ben ıncır kuru yaptım o gunden ıtıbaren ama sanmıyorumbuyudugunu cunku dırenclı senın vucudun yumurtların demıs kısmet onumuzdekı aylara canım. benım tek canımı sıkan gunde 2 klomen ıcmeme ragmen buyumemesıydı cok uzulmustum o gun ama hayırlısı buymus napalım .. hem hayırlısıyla olsun hayırsız bır evlat olucaksa saglıksız olucaksa ıstemem rabbım bana vermesın hayırlısı olsun saglık lı sıhatlı olsun .. beklıycez am aelımızden gelenlerı yaparak daha da olmuyorsa takdırı ılahı ben allaha sıgınıyorum kendım ıcın ettıgım duaları herkez ıcın edıyorum dılerım hayırlı saglıklı evlatlarımız olur. ama yazın benı cok mutlu ettı desteklenmek sırtının sıvazlanması umut oluyor moral verıyor .. cok sagol cok mutlu ettın duygulandırdın benı .. zaten herseye aglar oldum su ara reglım yaklasıyor ya ...

evet cnm ama ne acıki insanların acılarıyla beslenen ve onu görmezden gören zvallılarda var ...onun için takma bişiyi yoluna bak sabırla duayla olucak ağlama konusunun adetle değil aslında ilgisi bu bebek çabasından kaynaklanıyr bende aynı durumdayım çünkü

ben oyle ınsanları allah havale edıyorum allahlarından bulsunlar. aglama konusu ıse neden oldugunu bılmıyorum ama ayı yogı cızgı fılmınde bıle agalmaya basladım durum vahım yanı anlıycagın .. cok merak edıyorum acaba sende de benım gıbı duygu degısımlerı varmı anlık?? bır an mutluyken bır anda ıcın kararım huzurlsuz hıssedıyormusun kendını ya da benım gıbı endıselı brı halın varmı ara ara ?? bi tuhaf hıssedıyorum kendımı zaman zaman ama bu bebek cabasından degıl oncekı aylarda olmayan bu ayı farklılastıran bı duygu karmasası bu ?? yoksa kafayımı yıyorum

selam kızlar.bugün doktora gittim.adetin 3. günüydü.kan tahlillerini yaptırdım.sonuçlar yarın çıkacakmş ama pzt günü doktora gösterebilecem.eşimde pzt günü sperm testi yaptırcak.doktorumu çok sevdim.sanırım ona devam edecegim.orda bi sürü kadın vardı hamile..birisi 2 buçuk yıl bebegi olmamış.ama bu doktora gitmiş hamile şimdi...çok iyi ilgili birisi..epey de konştuk.ov testi vs stresten başka bi işe yaramıyor.kendini sıktğın müddetçe bebek falan olmaz dedi.köydeki kadınlat niye çat die hamile kalıyor bi düşün dedi...ne ovulasyon biliyo ne başka bişi.canı istiyo kocasıyla birlikte oluyo bi bakıyorsun hamile dedi valla doru..sonra vajinal usg ile baktı bana..gecen seneki tahlillerime de baktı.pco sende pek yok dedi.adetlerin çok düzenli dedi.adet olmak demek yumurtlama var demek dedi.bide vajinal usg ile bakarken hiç bi sorun yok sadece yumurtlaları biraz uyaracagız dedi..bide direk hsg yapalım ona göre başlıyalım ilaça dedi.ama ben hsg yi hemen çektirmek istemiyorum dedim.önce ilaçla deneme yapsak olmaz mı dedim.hsg den korktum valla....pzt günü ne yapacaz o belli olacak.
bu arada kızlar bişi sorcam.klomen verecek herhalde bana..bu klomen yada verecegi herhangi bir ilaca adetin hangi günü başlanıyor?benim pzt günü 6. günüm olacak çünkü.gec kalmış olmuyoruz demi?????

Selam kızlar nasılsınız?
bu ara yoktum keyfimde yok..olimbera demişsinya buralar tat vermiyor artık diye...bana kk değil hiçbirşey zevk vermiyor artık..bu bebek olayı bu hale getirdi hepimizi ama elden gelen bişey yok

ya öle deme...ben özlüyorum seni...burda hepimiz sanal da olsa arkadaşız..dertleşmek iyi oluyooooo

evet cnm aynen dediğin gibi mutluyken bi anda karamsar olmak bi kesin diye düşünmek bi hiç olmayacakmı korkusu karmakarışık o yüzden kafayı yemiyorsun ....

biz iyi bebişim sende haklısın evlerimizin tadını tuzunu bebeğe bağladık ALLAH sonumuzu hayır etsin....

yaaa.. :-( e benim 5. günüm pazar gününe denk geliyor
pzt gidicem en erken o da öğleden sonra 4 gbi gidicem.yani 6. gün akşamı doktora gitmiş olacam..nolcak şimdi?bu ay da mı gitti? :26:

yaaa.. :-( e benim 5. günüm pazar gününe denk geliyor
pzt gidicem en erken o da öğleden sonra 4 gbi gidicem.yani 6. gün akşamı doktora gitmiş olacam..nolcak şimdi?bu ay da mı gitti? :26:

bi gün öncesi bi gün sonrası okadar önemli değil ...
hsg konusuna gelince bence hsgni çektir boşuna vücuduna hormon alma derim tabi yinee de sen bilirsin ...

Çook güzel cnm maşallah .. bugünde aşılaman var hadi bu sefer hayırlısıysa tutsun inşallahh ..

canım iyi yapmışsın sonunda tedaviye başladın.bence tahlil sonucun bi çıksın bakalım doktorun hemen hsg istemesi bana acele etti gibi geldi.bence sende bi sorun yok adetlerin düzenli

bebişşşş ne diyon kız sen sen buranın demir başısın ev sahibisin,burda ol lütfeenn
seni birileri mi üzdü acaba :26:

Canım selam doktora girmişsin sonunda çok sevindim.. Klomene bir gun geç bir gun erken pek bisi farketmiyor canım benim senin kafan rahat olsun yeter. Tedaviye başlamana sevindim bende bu ay bisi yoksa eğer günde 3 klomen deniycem bakalım oda olmazsa hsg sorada iğnelere basliycaz . Herseyin hayırlısı inşallah bu ay bebisin gelir ..
Canım bu kadar sıkma kendini rahat oluruna bırak.. Biliyorum zor ama hayattan tad al zevk al gerisini bünyene bırak mümkün olduğunca aklından çıkarmaya çalış İnan istediğin hemen olcak ...

sonnurcum saol güzel dileklerin ve duaların için .....inanıyorum sen sadece evlat sahibi olmayacaksın!! hayırlı evlat sahibi olacak sın
içtenliğinde ve samimiyetinle iyiki varsın desteklerin için ayrıca tşk ederim....
bugün aşılamam yapılırken hep aklım sizi geçirdim sonnur melis bahar naz ateş topiğinden yokh hep dua ettim senki ölüye bile can veren rabbim bizede mucizeni yaşat rabbim diyerek dua ettim daha neler neler saydımmm
aşılamamda doğumhanede yapıldı kadının biri öyle bir bağırıyorduki tarzan gibi bi an orayı terk etmek istedimmm

Bitaneemmm ne demek rica ederimm bende çok teşekkür ediyorum sana

nede olsa az kişi kaldık saymakta zorlanmamışsındır
Allah razı olsun ..
ay o doğumhaneye ben küçükken yengem doğurcağı zaman gitmiştim o zaman çokta dikkat etmiyolardı bide
kadınlar car car bağırıyolardı bacaklar açık her an bebek çıkacakmış gibi
ben o zamandan korkum var zaten bizde görcez dimi o günleri :18:

Kızlar bu arada ben sabahtan beri sökülmeye başladımm adetim geliyor yavaş yavaş
çok şükür rabbimee

hiç şüphen olmasın görecez cnm....haklısın çok az kaldıkk ....artık sancı odası var özel orda hani derlerya yumurta kapıya gelince diye oraya kadar o odada bekletip son anda doğum haneye alıyorlar....
Kızlar bu arada ben sabahtan beri sökülmeye başladımm adetim geliyor yavaş yavaş
çok şükür rabbimee

evet işte bugüne özel güzel bi haber ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…