Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

ayy ateşin yükselmiş kız...süper...test yaptın mı?
yok cnm yapmadım yarın yükselse belki umutlanırım ama bnm için yeterli bi ate değil yüksek giderse eve adetim gelmezse pazartesi kan testi veririm..idrar yapmam kesinlikle..
selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat herşey yolunda mı??

iyi gülşah sen nasılsın nasıl gidiyor sare nasıl??

ayy inanmıyorum canım süper bu valla maşallah çok güsel yükselmiş tekrar hadi bakalım inşallah ilk mart gebesi sen olursunn

iyilik tatlımmm senden nbrrrr

tatlım kendini fazla kaptırma ama olumsuz da olma.
yarını ve pazarı atlatırsan zaten süper olcak.
pazartesi kana gidersin.tabi eğer evde varsa idrarda yapabilirsin
silik çıkarsa inanmazsın kopkoyu çıkarsa inanırız

kişiden kişiye değişiyor bu nazcım...ama çatlatma iğneli tedavide erken yapılan idrar testleri genelde çok silik ikinci çizgi çıkıyor ..

hııı senin çatlatma iğnesi oldu mu peki? aşılama sürecini pek bilmiyorum da...kusura bakma..

olsa 9. günden itibaren yyapardım geçen ay tam 4 kere test yaptım ikisi pozitif ikisi negatiff bahar sadece göğüs uçlarım acıyor ve kocaman oldular...acaba diyorumm hormonal bi dengesizliktenmi kaynaklanıyor:44rolaktinde göğüs ucuyla ilgili bi sıkıntı yaşanıyor diye hatırlıyorum ama çokta kurcalamadım

hııı senin çatlatma iğnesi oldu mu peki? aşılama sürecini pek bilmiyorum da...kusura bakma..

ben 5 kere çatlatma iğnesi oldum nazzzz aşılamadada iğne olunuypr cnm

canım valla ne diyim ki...ben daha yol çok başındayım.pek anlamıyom.klomenle başladık işte..korkumdan hsg çektirmiyorum.adet olursan doktor hsg çektirmeden gelme dedi....bu hsg çok mu acıtıyo???

canım adete yakın olan göğüs acımalarının prolaktinle bi alakası yok.
zaten prolaktin öle aman aman artmayınca belirti vermiyor.
benim bi kez 66 çıkmıştı ama bende en ufak bi belirti yoktu.
ama senin göğüs acımalarının ve büyümesinin sebebi bebiştendir.
idrar renginde falan bi değişiklik varmı.
yani şuda var bak dünkü düşüş eğer yerleşmeyse
zaten kesinlikle idrarda çıkmaz hatta kandana en fazla 10 20 çıkar.
pazartesini bekliycez mecbur.hem daha heyecanlı

canım valla ne diyim ki...ben daha yol çok başındayım.pek anlamıyom.klomenle başladık işte..korkumdan hsg çektirmiyorum.adet olursan doktor hsg çektirmeden gelme dedi....bu hsg çok mu acıtıyo???
acımıyooooo korkak naaazzz korkakk naaaazzzzz

evet korkağım yaaa..hem de nasıl...canmı sen istanbuldamıydın?nerde çektirdin?

evet korkağım yaaa..hem de nasıl...canmı sen istanbuldamıydın?nerde çektirdin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…