- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #5.001
selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hayatherşey yolunda mı??
yok cnm yapmadım yarın yükselse belki umutlanırım ama bnm için yeterli bi ate değil yüksek giderse eve adetim gelmezse pazartesi kan testi veririm..idrar yapmam kesinlikle..ayy ateşin yükselmiş kız...süper...test yaptın mı?
benim ateşim hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar?ne durumdayım sizce?
ayy inanmıyorum canım süper bu valla maşallah çok güsel yükselmiş tekrar hadi bakalım inşallah ilk mart gebesi sen olursunn381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com bahar ne diyosun ????? üzülmk için erkenmiydi yoksa???
yok cnm yapmadım yarın yükselse belki umutlanırım ama bnm için yeterli bi ate değil yüksek giderse eve adetim gelmezse pazartesi kan testi veririm..idrar yapmam kesinlikle..
ay inşallah canım...inş düşmez de bu sefer sen de hamiş olursun...yarın ateşini mutlaka ölç ve bizlere güzel haber ver ok
ayy inanmıyorum canım süper bu valla maşallah çok güsel yükselmiş tekrar hadi bakalım inşallah ilk mart gebesi sen olursunn
iyilik tatlımmm senden nbrrrr
yok cnm yapmadım yarın yükselse belki umutlanırım ama bnm için yeterli bi ate değil yüksek giderse eve adetim gelmezse pazartesi kan testi veririm..idrar yapmam kesinlikle..
ay inşallah canım...inş düşmez de bu sefer sen de hamiş olursun...yarın ateşini mutlaka ölç ve bizlere güzel haber ver ok
inşallah kızlar bakalım çok umutlanmakta istemiyorum ama geçen iğnemin 13 günü gece leke gelmişti şuan iğnemin 14. günündeyim ve bişi yok tabiki gecikme yaşanabilir ama diğer aylarda hiç şaşmadı...
inşallah kızlar bakalım çok umutlanmakta istemiyorum ama geçen iğnemin 13 günü gece leke gelmişti şuan iğnemin 14. günündeyim ve bişi yok tabiki gecikme yaşanabilir ama diğer aylarda hiç şaşmadı...
gelmesin gelmesin kırmızılar...peki normalde idrar testinde kaç gün sonra çıkıyor canım????
gelmesin gelmesin kırmızılar...peki normalde idrar testinde kaç gün sonra çıkıyor canım????
o düşüş yerleşme düşüşüm olsun demi kızlarrrr
kişiden kişiye değişiyor bu nazcım...ama çatlatma iğneli tedavide erken yapılan idrar testleri genelde çok silik ikinci çizgi çıkıyor ..
olsa 9. günden itibaren yyapardım geçen ay tam 4 kere test yaptım ikisi pozitif ikisi negatifftatlım kendini fazla kaptırma ama olumsuz da olma.
yarını ve pazarı atlatırsan zaten süper olcak.
pazartesi kana gidersin.tabi eğer evde varsa idrarda yapabilirsin
silik çıkarsa inanmazsın kopkoyu çıkarsa inanırız
evet evet evet
hııı senin çatlatma iğnesi oldu mu peki? aşılama sürecini pek bilmiyorum da...kusura bakma..
olsa 9. günden itibaren yyapardım geçen ay tam 4 kere test yaptım ikisi pozitif ikisi negatiffbahar sadece göğüs uçlarım acıyor ve kocaman oldular...acaba diyorumm hormonal bi dengesizliktenmi kaynaklanıyor:44 rolaktinde göğüs ucuyla ilgili bi sıkıntı yaşanıyor diye hatırlıyorum ama çokta kurcalamadım
ben 5 kere çatlatma iğnesi oldum nazzzzaşılamadada iğne olunuypr cnm
olsa 9. günden itibaren yyapardım geçen ay tam 4 kere test yaptım ikisi pozitif ikisi negatiffbahar sadece göğüs uçlarım acıyor ve kocaman oldular...acaba diyorumm hormonal bi dengesizliktenmi kaynaklanıyor:44 rolaktinde göğüs ucuyla ilgili bi sıkıntı yaşanıyor diye hatırlıyorum ama çokta kurcalamadım
ben 5 kere çatlatma iğnesi oldum nazzzzaşılamadada iğne olunuypr cnm
acımıyooooocanım valla ne diyim ki...ben daha yol çok başındayım.pek anlamıyom.klomenle başladık işte..korkumdan hsg çektirmiyorum.adet olursan doktor hsg çektirmeden gelme dedi....bu hsg çok mu acıtıyo???
canım adete yakın olan göğüs acımalarının prolaktinle bi alakası yok.
zaten prolaktin öle aman aman artmayınca belirti vermiyor.
benim bi kez 66 çıkmıştı ama bende en ufak bi belirti yoktu.
ama senin göğüs acımalarının ve büyümesinin sebebi bebiştendir.
idrar renginde falan bi değişiklik varmı.
yani şuda var bak dünkü düşüş eğer yerleşmeyse
zaten kesinlikle idrarda çıkmaz hatta kandana en fazla 10 20 çıkar.
pazartesini bekliycez mecbur.hem daha heyecanlı[/QUOTE
kokusu değişti sadece oda olurmu
evet korkağım yaaa..hem de nasıl...canmı sen istanbuldamıydın?nerde çektirdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?