- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #5.041
olimberaaa sanırım mart gebemiz sen olacaksın....inşallahhhhhhhhhhhh...bide ben
siz mart gebesi olun azgınlar sizi mart kedileriiii
bende mayıs gebesi olcam
selam kızlarrr..baharr
olimberacımm ateşin yükselmiş çok sevindim yaa maşallah dahada artsın inşallah bebeğin gelsin tatlım
nazcım ateşinden anladığım şu belki birden fazla yumurta oluştu ve o düşüşlerde çatlama diyebiliyorum ama emin değilim..
benim ateşte böle kızlar ama çizgimi çekmedi ff
379caf Ovulation charts on FertilityFriend.com
saol bebişim inşallah ateşim ne umutlan diyor ne umutlanma karıştım iyice valla bi tamam diyorum bi hayır pazartesiye netleşecem inşallah...olimberaaa sanırım mart gebemiz sen olacaksın....inşallahhhhhhhhhhhh...bide ben
siz mart gebesi olun azgınlar sizi mart kedileriiii
bende mayıs gebesi olcam
tablomda bu kızlar
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com ilk ölçtüm 36,5 çıktı uyuyamadım 10 dk sonra tekrar ölçeyim dedim 36,3 çıktı ama ben direk uykudan uyanıp ölçtüğümü dikkate aldım :26:
iyi iyi düşmemiş ateşin.yarını da atlattın mı pzt kanda çıkar inş... merakla bekliyoruz canım.ilk mart gebeşimiz sen ol...sonra bizler geliriz arka arkaya...
tablomda bu kızlar
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com ilk ölçtüm 36,5 çıktı uyuyamadım 10 dk sonra tekrar ölçeyim dedim 36,3 çıktı ama ben direk uykudan uyanıp ölçtüğümü dikkate aldım :26:
canım ateşin düşmemiş bu güzel bir haber inşallah yarında düşmez ve pazartesi bize müjdeyi verirsin kızlar hamileyim diyee...ama yinede hazırlıklı ol diyorum canım kendini hazırla olmazsa o hayal kırıklığı ve yıkım daha fazla yaşanıyor...hakkında hayırlısı olsun..inşallah bebeğin gelmiştir
ben dayanamayıp idrar testi yaptım tabiki tek çizgi ...evet melis umutlansamda içimden hep kendime dedim olmayabilir güçlü ol diye diğerindeki gibi ağlamadım bile hayırlısı adetimi bekliycem şimdi..muaynemi olup uygunsa 3. için yola koyulcam .....umarım sizin gebe haberlerinizi alırız inşallah...
ben dayanamayıp idrar testi yaptım tabiki tek çizgi ...evet melis umutlansamda içimden hep kendime dedim olmayabilir güçlü ol diye diğerindeki gibi ağlamadım bile hayırlısı adetimi bekliycem şimdi..muaynemi olup uygunsa 3. için yola koyulcam .....umarım sizin gebe haberlerinizi alırız inşallah...
canım eğerki o düşüş yerleşmeyse idrarda çıkmaması normal..bakalım adet gelmediği sürece umudumuz var pazartesiyi bekle canm...inşallah mucizen gelir
anladıgım kadarıyla mujde beklıyoruz hadi inşallahh..bebişimolsun cnm senın reglı ne zmn biz sanırım beraber dık dıyehatırlıyorum ama senın bu ay once gelmıdtı..
hayırlısı olsun cnm ronyada geriden gelen küçük bi yumurtanın çatlamış olma ihtimalindende bahsetti oda olabilir napalım kısmetse olur kısmet değilse kalır vakti varmış der geçeriz...
tatlım zaten yerleşme düşüşün 2 gün önce oldu eğer varsa bile bu dönemde çıkmayabilir.
tabi eğer o düşüşte gerçekten yerleşme olduysa.
dur bakalım canım bekleyelim zaten adetin gelmezse seviniriz.
canım ben bu ay geç yumurtladım baya geç oldu o yüzden 13 mart bat...normal yumurtlama olsaydı 8 mart olacaktı
kız benim yorumu görmedin mi sen oliiiii
ya canım bu yumurlamayı atesten mı anlıyorsunuz ben 11.gunden ıtıbaren reglı baslayana kadar her anı degerlendırmeye calısıyorum...kasık agrısı olur dıye duymustum ama benım 5 aydır psıkolojık zaten agrıyor onun ıcın anlayamıyorum
evet canım ateş ölçerek ve kasık ağrısından anlıyorum..sende denesene ateş yöntemini çok yardımcı oluyor yada ovulasyon testi kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?