Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

olimberaaa sanırım mart gebemiz sen olacaksın....inşallahhhhhhhhhhhh... bide ben
saol bebişim inşallah ateşim ne umutlan diyor ne umutlanma karıştım iyice valla bi tamam diyorum bi hayır pazartesiye netleşecem inşallah...
siz mart gebesi olun azgınlar sizi mart kedileriiii
bende mayıs gebesi olcam

iyi iyi düşmemiş ateşin.yarını da atlattın mı pzt kanda çıkar inş... merakla bekliyoruz canım.ilk mart gebeşimiz sen ol...sonra bizler geliriz arka arkaya...

iyi iyi düşmemiş ateşin.yarını da atlattın mı pzt kanda çıkar inş... merakla bekliyoruz canım.ilk mart gebeşimiz sen ol...sonra bizler geliriz arka arkaya...

pek umutlu değilim ama bellide olmaz tabi bekleyip göreceğiz ALLAH tan hayırlısını diliyorum ....

canım ateşin düşmemiş bu güzel bir haber inşallah yarında düşmez ve pazartesi bize müjdeyi verirsin kızlar hamileyim diyee...ama yinede hazırlıklı ol diyorum canım kendini hazırla olmazsa o hayal kırıklığı ve yıkım daha fazla yaşanıyor...hakkında hayırlısı olsun..inşallah bebeğin gelmiştir

ben dayanamayıp idrar testi yaptım tabiki tek çizgi ...evet melis umutlansamda içimden hep kendime dedim olmayabilir güçlü ol diye diğerindeki gibi ağlamadım bile hayırlısı adetimi bekliycem şimdi..muaynemi olup uygunsa 3. için yola koyulcam .....umarım sizin gebe haberlerinizi alırız inşallah...

tatlım zaten yerleşme düşüşün 2 gün önce oldu eğer varsa bile bu dönemde çıkmayabilir.
tabi eğer o düşüşte gerçekten yerleşme olduysa.
dur bakalım canım bekleyelim zaten adetin gelmezse seviniriz.

canım eğerki o düşüş yerleşmeyse idrarda çıkmaması normal..bakalım adet gelmediği sürece umudumuz var pazartesiyi bekle canm...inşallah mucizen gelir

canım eğerki o düşüş yerleşmeyse idrarda çıkmaması normal..bakalım adet gelmediği sürece umudumuz var pazartesiyi bekle canm...inşallah mucizen gelir

hayırlısı olsun cnm ronyada geriden gelen küçük bi yumurtanın çatlamış olma ihtimalindende bahsetti oda olabilir napalım kısmetse olur kısmet değilse kalır vakti varmış der geçeriz...

anladıgım kadarıyla mujde beklıyoruz hadi inşallahh..bebişimolsun cnm senın reglı ne zmn biz sanırım beraber dık dıyehatırlıyorum ama senın bu ay once gelmıdtı..

anladıgım kadarıyla mujde beklıyoruz hadi inşallahh..bebişimolsun cnm senın reglı ne zmn biz sanırım beraber dık dıyehatırlıyorum ama senın bu ay once gelmıdtı..

canım ben bu ay geç yumurtladım baya geç oldu o yüzden 13 mart bat...normal yumurtlama olsaydı 8 mart olacaktı

canım ben bu ay geç yumurtladım baya geç oldu o yüzden 13 mart bat...normal yumurtlama olsaydı 8 mart olacaktı

ya canım bu yumurlamayı atesten mı anlıyorsunuz ben 11.gunden ıtıbaren reglı baslayana kadar her anı degerlendırmeye calısıyorum...kasık agrısı olur dıye duymustum ama benım 5 aydır psıkolojık zaten agrıyor onun ıcın anlayamıyorum

kız benim yorumu görmedin mi sen oliiiii

yok yavri görmedim valla arada kaynadı ...
bacaklarım ağrıyor adet geliyom diyoooo 3-4 güne bnmle ama neden bu sefer gecikti onu anlamadım iğneden 14-15 gün sonra diğer 4 seferde hiç şaşmadan geldi ...
bi dahaki sefere progestan kullancam sanırım rahim duvarım inceldi ..

evet canım ateş ölçerek ve kasık ağrısından anlıyorum..sende denesene ateş yöntemini çok yardımcı oluyor yada ovulasyon testi kullan

evet canım ateş ölçerek ve kasık ağrısından anlıyorum..sende denesene ateş yöntemini çok yardımcı oluyor yada ovulasyon testi kullan

atesı ıstıyorum aslında duzenlı de yapabılırım bır kere eczaneye gıttıgımde alıcaktım yoktu kaldı öyle...ovulasyon testınıde gorustum eczacıyla 50 tl ye getırıyor ıcınde sadece 1 adet varmıs cok sacma geldı bana sızın aldıgınız marka fln varmı?içinde 1 tane olması normalmı yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…