- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #5.081
canım çok geçmiş olsun allah sabır versin.
ama üzülme allah oğlunu sana bağışlasın.
peki nedeni neymiş araştırıldımı sanırım bu 2.senin
amin canım 3. bu çok şükür araştıracaklar.
beni listeden çıkarın arkadaşlar 14 haftalık bebeğimin kalbi durdu yine hüsran yine kürtaj Allah yardımcımız olsun hepimizin.
allah kolaylık versin canım.
mutlaka araştırılsın belkide pıhtılaşma vardır.
sebebi öğrenince en azından dikkat edersin.
en azından şanslısın bak hamile kalabiliyorsun bunu biliyorsun tatlım.
beterin beteri var.tabiki senin yaşadığında hiç kolay değil ama kendini üzmemeye çalış.
çok üzüldüm inan
allah sabır versin
pıhtılaşma testi yapılmadıysa daha önce muhtemelen pıhtılaşmadan kaynaklanıyordur diye düşünüyorum
allah tekrar aynı acıları yaşatmasın inşallah
beni listeden çıkarın arkadaşlar 14 haftalık bebeğimin kalbi durdu yine hüsran yine kürtaj Allah yardımcımız olsun hepimizin.
selam sekerim..
386464 Ovulation charts on FertilityFriend.com
deneme amaçlı yarınki ateşimi de girdim.çizgimi doğru yere çekmiyor...bana göre 16. gün çatladım ama ff çizgiyi oraya çekmio.sizce nedir?ov testine göre konuşuyorum..
geçmiş olsun canım yaa üzüldüm..bende kan pıthılaşmasından olduğunu düşünüyorum..detaylı bi kontrol yaptır bence canım..inşallah bu son olur ve sağlıkla kucağına alırsın yavrunu...
saol canım evet araştırma yaptıracağım banada pıhtılaşma gibi geliyor çünkü doktor aspirini bırak dedi bir hafta sürmeden bebeğimin kalbi durdu
eğer pıhtılaşma varsa ve doktor beni başından savdıysa onu asla affetmem hakkımı helal etmem sapa sağlam bebeğime sebep olduğu için Allah vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın.
Sevinç canım çok geçmiş olsun,Allah sabır versin.
meraba kizlar kimsecikler yok ama olsun..
nasilsiniz bakalim ne var ne yok..
bu arada sevinc cnm allah sabir versin bi daha bole uzucu seyler yasama insallah..
sewinçç çok üzüldüm canım başınsağolsun...Rabbim yaşatmasın bi daha...
kızlar ff çizgimi çekti ama ısrarla yanlış yerde olduğunu düşünüyorum..neyse..
386464 Ovulation charts on FertilityFriend.com
saol canım evet araştırma yaptıracağım banada pıhtılaşma gibi geliyor çünkü doktor aspirini bırak dedi bir hafta sürmeden bebeğimin kalbi durdu
eğer pıhtılaşma varsa ve doktor beni başından savdıysa onu asla affetmem hakkımı helal etmem sapa sağlam bebeğime sebep olduğu için Allah vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın.
canımmmm inanılmaz üzüldüm allah yardımcın olsun ne dersek boş biliyorum ama allahın alacağa cana biri mutlak sebep..suçlu arama hayırlısı buymuş de şükret en kısa zamanda yine olacak..rabbim bu acıyla sınamasın kimseyi.sıkma canını
merhaba cnm senınle daha once tanısmamıstık ama ınan bana cok uzuldum..demekkı saglıksız bır bebekmıs uzulme rabbımhayırlı zamanda hayırlı evlat nasıp etsın heımıze ınsallah
kızlar ben akşam itibari ile regl oldum ....ilk kez iğnenin 17. günü geldi adetim artık gecikmelerde umut vermiyor ateşimde bnmle dalga geçti resmenazına tükürdüğümmm
yapma ya....offf ben bu işin .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?