- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #5.061
yok yavri görmedim valla arada kaynadı ...
bacaklarım ağrıyor adet geliyom diyoooo 3-4 güne bnmle ama neden bu sefer gecikti onu anlamadım iğneden 14-15 gün sonra diğer 4 seferde hiç şaşmadan geldi ...
bi dahaki sefere progestan kullancam sanırım rahim duvarım inceldi ..
yok yavri görmedim valla arada kaynadı ...
bacaklarım ağrıyor adet geliyom diyoooo 3-4 güne bnmle ama neden bu sefer gecikti onu anlamadım iğneden 14-15 gün sonra diğer 4 seferde hiç şaşmadan geldi ...
bi dahaki sefere progestan kullancam sanırım rahim duvarım inceldi ..
inşallah cnm hepimizinki ....güzel düşünelim tabii olacak olacakkkkcanım sen yinede olumlu düşün bak geçen sefer test yaptın çift çizgi çıktı ama
seni yanılttı bu sefer hiç çıkmadı demekki iğnenin etkisi falan kalmadı.
ve senin bebiş yeni yerleşti ve ancak 1 haftalık bir gecikmede çıkar idrar testinde
böyle iyi tarafından bakalım.haa diyelimki böyle olmadı adet olman lazım
olursanda bi umudun daha var canım çabaların karşılıksız kalmıycak.
bazen gecikme yşanıyor canım..keşke kullansaydın bu sefer..neyse bekleyecez artık canım
atesı ıstıyorum aslında duzenlı de yapabılırım bır kere eczaneye gıttıgımde alıcaktım yoktu kaldı öyle...ovulasyon testınıde gorustum eczacıyla 50 tl ye getırıyor ıcınde sadece 1 adet varmıs cok sacma geldı bana sızın aldıgınız marka fln varmı?içinde 1 tane olması normalmı yoksa?
inşallah cnm hepimizinki ....güzel düşünelim tabii olacak olacakkkk
bu defa kullancam cnm yine unutmazsam doktor söylemeyince kaale almadım bende neyse artık olan oldu..
sonnur nerelerdeeeeeee yaaaaaaaaaa gören duyan bilen varmıııııııı????
bilmiyorum canım o da gelmez oldu artık...
ne anlamadım kız
herşeye hayırlısı olsun diyoruzya onunda hayırlısı olsun diyorum...gelmiyorsa vardır bunda bi hayır gibilerinden..
canım al eczaneden dijital bi ateşölçer 5 tl zaten..ovulasyon testini ben gittigidiyor dan aldım içinde baya fazla ve yanında gebelik testi hediyeside var..bence oraya bak uygun fiyatta var...ben laboquick marka almıştım memnun kaldım
saol canım reglı olursam alıcam mutlaka
nazzzz
naber canım senin ateş ne durumda
rica ederim canım..umarım gebe kalırsında bunlara ihtiyaç duymazsın
selam sekerim..
386464 Ovulation charts on FertilityFriend.com
deneme amaçlı yarınki ateşimi de girdim.çizgimi doğru yere çekmiyor...bana göre 16. gün çatladım ama ff çizgiyi oraya çekmio.sizce nedir?ov testine göre konuşuyorum..
birden fazla yumurtlamıştın sen bence ilaçtan sonra doktora gittinmi kaç yumurtan vardı boyutları neydi?
bu aradda küçük bi leke geldi benden ateşimde düştü ..
doktorA gitmedim canım.sadece klomeni kullandım...adet olursan gel dedi işte..ilişki günü falan hiç bişi demedi....
ateşin kaç oldu senin?lekeye aldırma.hamile olduğu halde leke gelen oluyo
beni listeden çıkarın arkadaşlar 14 haftalık bebeğimin kalbi durdu yine hüsran yine kürtaj Allah yardımcımız olsun hepimizin.
beni listeden çıkarın arkadaşlar 14 haftalık bebeğimin kalbi durdu yine hüsran yine kürtaj Allah yardımcımız olsun hepimizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?