Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

bazen gecikme yşanıyor canım..keşke kullansaydın bu sefer..neyse bekleyecez artık canım

canım sen yinede olumlu düşün bak geçen sefer test yaptın çift çizgi çıktı ama
seni yanılttı bu sefer hiç çıkmadı demekki iğnenin etkisi falan kalmadı.
ve senin bebiş yeni yerleşti ve ancak 1 haftalık bir gecikmede çıkar idrar testinde
böyle iyi tarafından bakalım.haa diyelimki böyle olmadı adet olman lazım
olursanda bi umudun daha var canım çabaların karşılıksız kalmıycak.

inşallah cnm hepimizinki ....güzel düşünelim tabii olacak olacakkkk
bazen gecikme yşanıyor canım..keşke kullansaydın bu sefer..neyse bekleyecez artık canım

bu defa kullancam cnm yine unutmazsam doktor söylemeyince kaale almadım bende neyse artık olan oldu..

sonnur nerelerdeeeeeee yaaaaaaaaaa gören duyan bilen varmıııııııı????

canım al eczaneden dijital bi ateşölçer 5 tl zaten..ovulasyon testini ben gittigidiyor dan aldım içinde baya fazla ve yanında gebelik testi hediyeside var..bence oraya bak uygun fiyatta var...ben laboquick marka almıştım memnun kaldım

bilmiyorum canım o da gelmez oldu artık...

saol canım reglı olursam alıcam mutlaka

birden fazla yumurtlamıştın sen bence ilaçtan sonra doktora gittinmi kaç yumurtan vardı boyutları neydi?
bu aradda küçük bi leke geldi benden ateşimde düştü ..

birden fazla yumurtlamıştın sen bence ilaçtan sonra doktora gittinmi kaç yumurtan vardı boyutları neydi?
bu aradda küçük bi leke geldi benden ateşimde düştü ..

doktorA gitmedim canım.sadece klomeni kullandım...adet olursan gel dedi işte..ilişki günü falan hiç bişi demedi....
ateşin kaç oldu senin?lekeye aldırma.hamile olduğu halde leke gelen oluyo

doktorA gitmedim canım.sadece klomeni kullandım...adet olursan gel dedi işte..ilişki günü falan hiç bişi demedi....
ateşin kaç oldu senin?lekeye aldırma.hamile olduğu halde leke gelen oluyo

enteresan olmuş gerçekten o doktora bi daha gitme bence ...bnm ateşim 36,4 e düştü...

beni listeden çıkarın arkadaşlar 14 haftalık bebeğimin kalbi durdu yine hüsran yine kürtaj Allah yardımcımız olsun hepimizin.

beni listeden çıkarın arkadaşlar 14 haftalık bebeğimin kalbi durdu yine hüsran yine kürtaj Allah yardımcımız olsun hepimizin.

canım çok geçmiş olsun allah sabır versin.
ama üzülme allah oğlunu sana bağışlasın.
peki nedeni neymiş araştırıldımı sanırım bu 2.senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…