- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #5.101
ben ağlamıyorum sen ağlıyosunüzülme ya artık gelecek ay hamile kalırım
inşallah sen mart gebeşlerimizden olursun melisle sen ..bahaar ben sonnur iptal zaten...
ne zaman yumurtladım o bile kesin degil benim..bide üst üste 3 gün ilişki oldu.sonradan pişman oldum yapcak bişi yok...inş tutmuştur diyip beklicez ama inan yine hiç umudum yok..üzüldüm sana ne yalan söyliyim.ama biliyorum ki çok beklemiceksin.Rabbim en kısa zamanda verecek bebişini...
bu yaz tüp var cnm son aşılama için adetim sökülsün duruma göre 3.yada 4. gün muayne olcam bi sorun yoksa 3. aşılamayı yaptrıp biraz dinlencem artık ne kadar olur bilmiyorum ama sonrasında tüp yapcaz hayırlısı umarım kendiliğinden gelir...
hayırlısını diliyorumcnm dualar ediyoruz birbirimize rabbim bi gün duyar sesimizi inş...senin içinde hayırlı olan olsun inşallah...
inşallah canım inşallah....tüpe gerek kalmadan olur inş..bende şu hsg yi çektircem galiba bu gidişle.
günler gecmiyor şimdi...bekle bekle bekle...cuma günü ateşim düşmemiş olursa bi test yaparım
kızlar ben akşam itibari ile regl oldum ....ilk kez iğnenin 17. günü geldi adetim artık gecikmelerde umut vermiyor ateşimde bnmle dalga geçti resmenazına tükürdüğümmm
inşallah sen mart gebeşlerimizden olursun melisle sen ..bahaar ben sonnur iptal zaten...
kızlarrr benim ateş yine yerinde çakıldı kaldı be 1 derece bile artmaz mı ya üfff
379caf Ovulation charts on FertilityFriend.com
gerçi daha dpo 5 teyim ama olsun sinir bozuyo
sewinçç çok üzüldüm canım başınsağolsun...Rabbim yaşatmasın bi daha...
kızlar ff çizgimi çekti ama ısrarla yanlış yerde olduğunu düşünüyorum..neyse..
386464 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bende dpo 5 teyim melis...senle yine battaşmıyız neyiz
evet canm ama benimki 13 mart seninki 17 yazıyor listede?
önceki döneme göre yazmıştım onu.bu ay klomendenmidir bilemiyorum ama erken yumurtladım.17 marta kalmaz benim.zaten dpo 12 yada 13 de adet oluyorum.ya melis haklı olabilirsin.çünkü ben 10-11. günler ov testi yaptığımda ikinci çizgiyi silik görmüştüm. ama sonra o çizgi yok oldu.15. gün direk kopkoyu gördüm.14. günde yine koyuydu.inşallah bunlardan biri döllenmiştir.bu arada çizgiyi ben çekmedim ff kendi çekti.yerini değiştirsem mi????
kızlar sizlere umut olsun diye yazıyorum ben cok okudum buraları her sayfayı hatmettim ağlaya ağlaya. acaba bu ay oldu mu diye geçen onyedi ay ve bugün hamile oldugumu öğrendim üstelik sadece 3 kez beraber olduk eşimle bu ay kısmet işte.
ilk kez 36,0 yı gördüm cnm hayırlısı melscimmmcanım benim kısmetten öte yol yok rabbim tez zamanda bebişlerimize kavuştursun hepimizi...ateşin bugün kaçtıki?
aminnnnahhhh inşallah canım inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
bahar seni dinleyebilirim bi muayne olayımdacanımcım üzülme
ama zaten iyi gördüm ben seni
az kaldı canım çabalarının karşılığını alcaksın.
ama bence şu aşılamayı bu ay yaptırma 1 ay ara ver
bi kafanı topla eşinde sende biraz dinlenin.
1 aydan bişey çıkmaz ne aylar kaybettik.
ara ver derken tabi ki normal yolla yinede çabala ama aşılamayı diğer aya yaptr.
kızlar sizlere umut olsun diye yazıyorum ben cok okudum buraları her sayfayı hatmettim ağlaya ağlaya. acaba bu ay oldu mu diye geçen onyedi ay ve bugün hamile oldugumu öğrendim üstelik sadece 3 kez beraber olduk eşimle bu ay kısmet işte.
evet canım klomenden kaynaklanıyor...inşallah birisi tutmuştur ve bebişin yola çıkmıştır annesi...ozaman batını değiştiriyim ne yazıyım? çizgin bence böyle kalsın ama çeksen kaça çekebilirizki oda meçhul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?