Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

ben ağlamıyorum sen ağlıyosun üzülme ya artık gelecek ay hamile kalırım
inşallah sen mart gebeşlerimizden olursun melisle sen ..bahaar ben sonnur iptal zaten...

ne zaman yumurtladım o bile kesin degil benim..bide üst üste 3 gün ilişki oldu.sonradan pişman oldum yapcak bişi yok...inş tutmuştur diyip beklicez ama inan yine hiç umudum yok..üzüldüm sana ne yalan söyliyim.ama biliyorum ki çok beklemiceksin.Rabbim en kısa zamanda verecek bebişini...

bu yaz tüp var cnm son aşılama için adetim sökülsün duruma göre 3.yada 4. gün muayne olcam bi sorun yoksa 3. aşılamayı yaptrıp biraz dinlencem artık ne kadar olur bilmiyorum ama sonrasında tüp yapcaz hayırlısı umarım kendiliğinden gelir...
hayırlısını diliyorumcnm dualar ediyoruz birbirimize rabbim bi gün duyar sesimizi inş...senin içinde hayırlı olan olsun inşallah...

inşallah canım inşallah....tüpe gerek kalmadan olur inş..bende şu hsg yi çektircem galiba bu gidişle.
günler gecmiyor şimdi... bekle bekle bekle...cuma günü ateşim düşmemiş olursa bi test yaparım

inşallah canım inşallah....tüpe gerek kalmadan olur inş..bende şu hsg yi çektircem galiba bu gidişle.
günler gecmiyor şimdi... bekle bekle bekle...cuma günü ateşim düşmemiş olursa bi test yaparım

umarım gerek kalmaz ama olurda regl olursan hsgni çektir yapışıklık fln varsa açılıyor hsg den sonra gebeş olanda çok cnm...inan korkulcak bişi yok ki sen doğum yapmayı düşünen biri olarak hsg vız gerlir tırrıss giderrrr

kızlar ben akşam itibari ile regl oldum ....ilk kez iğnenin 17. günü geldi adetim artık gecikmelerde umut vermiyor ateşimde bnmle dalga geçti resmen azına tükürdüğümmm

canım benim kısmetten öte yol yok rabbim tez zamanda bebişlerimize kavuştursun hepimizi...ateşin bugün kaçtıki?

canım klomen kullandığını bilmesem 17.gün derdim ama bence senin 3 yumoşun var 12-15 ve 17 de çatlama olmuş diye düşünüyorum ne kadar doğru bilemiyorum ama

ben ağlamıyorum sen ağlıyosun üzülme ya artık gelecek ay hamile kalırım
inşallah sen mart gebeşlerimizden olursun melisle sen ..bahaar ben sonnur iptal zaten...

canımcım üzülme
ama zaten iyi gördüm ben seni
az kaldı canım çabalarının karşılığını alcaksın.
ama bence şu aşılamayı bu ay yaptırma 1 ay ara ver
bi kafanı topla eşinde sende biraz dinlenin.
1 aydan bişey çıkmaz ne aylar kaybettik.
ara ver derken tabi ki normal yolla yinede çabala ama aşılamayı diğer aya yaptr.

evet canm ama benimki 13 mart seninki 17 yazıyor listede?

önceki döneme göre yazmıştım onu.bu ay klomendenmidir bilemiyorum ama erken yumurtladım.17 marta kalmaz benim.zaten dpo 12 yada 13 de adet oluyorum.ya melis haklı olabilirsin.çünkü ben 10-11. günler ov testi yaptığımda ikinci çizgiyi silik görmüştüm. ama sonra o çizgi yok oldu.15. gün direk kopkoyu gördüm.14. günde yine koyuydu.inşallah bunlardan biri döllenmiştir.bu arada çizgiyi ben çekmedim ff kendi çekti.yerini değiştirsem mi????

hahh şöylee toplaşın kızlar yaaa...banucum nerelerdesin kız sen unuttunmu bizi nasılsın herşey yolundamı? olimbera bahara katılıyorum üst üstüne deneme tatlım ya iğne ve ilaçları çok yükledin vücuduna kist falan yapmasın Allah korusun 1 ay dinlenin derim

kızlar sizlere umut olsun diye yazıyorum ben cok okudum buraları her sayfayı hatmettim ağlaya ağlaya. acaba bu ay oldu mu diye geçen onyedi ay ve bugün hamile oldugumu öğrendim üstelik sadece 3 kez beraber olduk eşimle bu ay kısmet işte.

evet canım klomenden kaynaklanıyor...inşallah birisi tutmuştur ve bebişin yola çıkmıştır annesi...ozaman batını değiştiriyim ne yazıyım? çizgin bence böyle kalsın ama çeksen kaça çekebilirizki oda meçhul

canm öncelikle bebeğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah...peki sende ve eşinde bir sorun varmıydı ne zamandır istiyordunuz? ve herhangi bir yöntem kullandınmı ay çok sordum dimi

canım benim kısmetten öte yol yok rabbim tez zamanda bebişlerimize kavuştursun hepimizi...ateşin bugün kaçtıki?
ilk kez 36,0 yı gördüm cnm hayırlısı melscimmm

ahhhh inşallah canım inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
aminnnn
bahar seni dinleyebilirim bi muayne olayımda üzülmedim cnm neden bilmiyorum ama diğer ayı düşünnüyorumda kafayı yiycek gibi olmuştum

hayırlı olsun sorun varmıydı???eşinde veya sende ..

çizgi kalsın o zaman..doğru nereye çeksen çizgiyi elimizde kalıyor
batı istersen 14 mart die yaz canım

ukalady senin de bebiş hayırlı olsun...dua et Rabbim bizlere de nasip etsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…