Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

bi kez o banada olmuştu çok sinir bozucu gerçekten
sen okadar çabala dikkate almasınlar.
ya sende de şey oldumu ben heryerde o simgeleri görmeye başlamıştım artık.
sonra oynamayı azaltınca geçti
evet cnm ama genelde uyumaya çalışınca ekran açılıyodu başlıyordum çiftleştirmeye ...hatta sana eşimle olan bi diyoloğu geçeyim...
ben :çiftleştiriyorum
eşim :kimi
eşleri
hangi eşleri
birbirine uygun olan eşleri
nasıl yaniii
aynı zmanda süre kazanmam lazımmm bu konuda vakit önemliii
kafayımı yedin kariii
yooo oyundan bahsediyorummm
o hiç belli olmaz tatlım olmazmı olur inşallah belkide bi mucize senide bulur.

inşallahhhhhh bu arada bnm prolaktinimi polen yükseltmiş olabilirmii hala göğüs uçlarım acıyoo yaa:44::44:

aynen bende bişeyleri eşleştirme ihtiyacı duyuyordum.
yok tatlım polen yükseltmez heralde ama tabi şuda var.
saraçoğlu mesela prolaktin sorunu olanlara incir kürünü önermiyor neden çünkü incir anne sütünü doğal olarakta prolaktini artırırmış.
eğer poleninde anne sütü üzerinde etkisi varsa olabilir.

ben bi tanıdığımızdan hatırlıyorum 13 sene bebeği olmamıştı kadının göğüslerinden süt gelmeye başlamıştı..herkezde ne kadar istiyorsa süt getirdi fln demişti ...
arttık prolaktini kaç oldu ise....
ve işin çok enteresan tarafıı bi kızı oldu doğal yolla şimdi 7 yaşında....ama başkada olmadı tüp fln yaptırdı oda tutmadı artık rabbim o sevgiyi bi tanede olsa herkezeyaşatsın inşallah...

aminn canımm inşallahhh ama az kaldı inanıyorum yaza hepimiz gebeyizzz.
neyse olicim ben kaçıyorum çokk öptüm seniiii

kızlaer ben reglı oldum bat 15 nisan ama bılmıyorum bu ay calısma yapabılecekmıyım esım haftaya amelıyat olucak kısmet artk....

bu arada 4 gundur atesımı olcuyorum asagıdakı gıbı aksam ates tablosu hazırlamaya calısıcam bugun evde olmayabılrıım bguunden ıtıbaren mı tabloya baslayayım yoksa adetım bıttıkten sonramı?

13.03 36.4
14.03 36.3
15.03 36.4
16.03 36.1 kırmızı kart

selam arkadaşlar...
herhese hayırlı cumalar..
rabbim bu mubarek günün yüzüsuyu hürmetine tüm dualarımızı kabul etsin ....
baharım sen hep gece geliyorsun sanırım...
senin geldiğin saatlerde ben çoktan uyumuş oluyorum 21 30 uyku saatim
artık kısmet karşılaşmamız...
nilay canım hayırlısı olsun..
ateşini ölçmeye devam et demekki 36.1 ateşle yada o civarlarda ateşle adet oluyorsun..
sen ölçmeye devam et tablo hazırla arkadaşlar ile yardımcı olmaya çalışırız...

günaydın canım üzülme hayırlısı olsun bugunden başal ateşini ölçmeye ben adetle başlıyorum valla

oyle cnm hayırlısı evet devam edecegm bakalım kısmet

günaydınn..
hoşgeldin topiğimize....
ben kendi adıma hamdolsun iyiyim sen nasılsın....

bende iyyim teşekkürler ne sıcak bi topik :) hepinize teşekkürler mesajıma rastlayan herkes yazıyor kimse boşver demiyor
benide aranıza aldıgınız için saolun :) rabbim hepimize bebiş nasip etsin sağlıkla olanları da sağlıkla kavuştursun
ohhh içim açıldı

güzel düşüncelerin için bende teşekkür ederim..
o sıcaklığı sana yansıtabildiysek ne mutlu bize..
kimyasal gebelik geçirdim demişsin yanlış hatırlamıyorsam..
biraz kendinden bahset istersen yaş kaç yıllık evlisin ne zamandır bebek düşünüyorsunuz problem varmı gibi mesela

:))) yok kimyasal gebelik geçirmedim o başka bi üye galiba
1 düşük yaşadım(2 haftalık bi gebelikti) 1,5 yıllık evliyim dr takibine başladık hormon testim yapıldı herşey normal cıktı nisanda raahim filmi ve sprem örn. bakılacak sorun tam anlamıyla belli olacak inşallah. pko var bende biide birazda stresten kaynaklı diye düşünüyorum
tabi muhakkak zamanı vardır onu beklıyoruzdur ama ben iyice sıyırdım bu konuda bide yan komşumun bebeği oldu bebek gece ne vakit kalksa psikolojık uyanır oldum baya etkiledi bebek ağlaması beni :))

pardon canım karıştırdım o zaman ama sende düşük yaşamışsın çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın..
evet stres çok önemli bir faktör..
inşallah herşey yolunda gider sonuçlarınız iyi çıkar bir an önce hayırlısıyla kavuşursun bebeğine...

amin inşallah seninde doğuma az kalmış bayaa :) nasıl heyecanlımısın,normalmi yapacaksın hazırliklar nasıl odası falan :))
darsı hepımıze :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…