Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

ben hala regl olmadım bugun kan tahlılı yaptırdım ıdarda yaptrdım negatıf ama hala reglı olacak gıbı degılım cok ılgınc sogan kurunden mıdır nedır anlamadım ...

hadi gozun aydın canım rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah...

hoşgeldin geçenlerde aklıma geldin ne yaptı acaba diye bnm hep böyle oluyor uzun zaman görmediğim birini düşündüğüm zman hmn karşılaşıyorum
kızlar kimyasal gebelik geçirdim bu ay

kızlaarr nerdesinizz canım sıkılıyorrrr
aaaaaaa beğenme tuşu geri gelmişşş beğenin beniiiii:))
beğendimmm hacııııııı hni sen nerdesin

maşşallahhh sizeeee...

ayy alışmıştık halbukiii yokluğuna...beğen tuşunun...beğen beniii

mrb biz iyi sn nasılsın???

beğendim beğendimmm çokk beğendimmm
ayy iyiki geldi amaa süper olduu renk geldi.
hemde birine cevap yazıyoruz görmüyordu yada biri bize yazınca görmüyorduk şimdi çokk ii olduuu

beğendim beğendimmm çokk beğendimmm
ayy iyiki geldi amaa süper olduu renk geldi.
hemde birine cevap yazıyoruz görmüyordu yada biri bize yazınca görmüyorduk şimdi çokk ii olduuu

evet cnm ama bnm pc yi kasıyor bu beğenme olayı sizdede oluyormu...yoksa benmkimi gergin bugün...reglinmi gecikti pc sultannn gebeysen artık bi tablet çıkarırsın bana

bende iyiyim çok şükür hala adet olmadım bekliyorm
inşallah olmazsın canım ve gebesindir inşallah
evet cnm ama bnm pc yi kasıyor bu beğenme olayı sizdede oluyormu...yoksa benmkimi gergin bugün...reglinmi gecikti pc sultannn gebeysen artık bi tablet çıkarırsın bana

yok tatlım benimki yapmadı kasma falan.
sen kocana söle alsın sana bi tablet

bundan yaklaşık bir hafta önce 71.650 yaptım ama çıkmadı sinir oldum eski puanda kaldım ...gözüme uyku girmedi sinirdemmm...

bi kez o banada olmuştu çok sinir bozucu gerçekten
sen okadar çabala dikkate almasınlar.
ya sende de şey oldumu ben heryerde o simgeleri görmeye başlamıştım artık.
sonra oynamayı azaltınca geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…