- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #5.441
Kızlar hepinize selamlar
Bahar, Melis, Naz, Tondora, Mahrum, nilay ve aklıma gelmeyen varsa daha herkesi öpüyorum tek tek
Çok şükür bugün doktora gittik 1 ay önce gitmiştim kalp atışını dinledikten sonra anca bugüne tekrar çağırıldım. Bebeğimi ultrasonda görünce çok şok geçirdim inanılmaz büyümüş epey bebeğe benzemiş Rabbimin mucizesi 4.5 cm olmuş boyuda küçücük ama görüntüsü epeyce bebeği andırıyor. Kollarını hareket ettiriyordu. Kalp atışlarını da duydum yine. Çok şükür şimdilik herşey yolundaDoktor iki hafta sonra yine çağırdı 2 li test yapılacak ve bi takım kan tahlilleri daha isteyecek. İnşallah onların neticeleri de güzel çıkar. Bize dua edin kızlar sağlıkla büyüyelim inşallah
Hepinizi tek tek geçiriyorum içimden her daim dualarımdasınız Rabbim sizlere de mutlaka yaşatacak bu duyguyu buna çok eminim. Eee nazlı çıktı bu cimcimeler bekletip duruyorlar geldikleri zaman biraz sitem edicez nerde kaldınız diyeSağlıkla gelsinlerde bugünleri de güzellikle anarız hep birlikte. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen dileyen herkese nasip etsin en güzelinden en sağlıklısından inşallah
hoşgeldin geçenlerde aklıma geldin ne yaptı acaba diye bnm hep böyle oluyor uzun zaman görmediğim birini düşündüğüm zman hmn karşılaşıyorumkızlar herkese selamlar,
beni de listeye yazar mısınız???? bu ay kesin kararlıyım hamile kalacağım. 11 nisan bat. her şey çokkk güzel olacak. akşama alışverişe çıkıp soğan kürü için soğan, kocam için keçiboynuzu pekmezi, kendim için çörekotu bal karışımı... alacağım. bir buçuk yıl oldu. bir çok kimyasal gebelik, başarısız bir tüp bebek, kimyasalla sonuçlanan iğneler, defalarca gidilen doktorlardan sonra bu ay başaracağım. artık deniz kenarında yaşıyorum. iç anadolunun kuş uçmaz kervan geçmez şehrinden kurtuldum. kocamın işi çok daha iyi. ikimizin de morali şahane.
beni de listeye yazın.
kızlar kimyasal gebelik geçirdim bu ay
beğendimmm hacıııııııkızlaarr nerdesinizz canım sıkılıyorrrr
aaaaaaa beğenme tuşu geri gelmişşş beğenin beniiiii:))
Kızlar hepinize selamlar
Bahar, Melis, Naz, Tondora, Mahrum, nilay ve aklıma gelmeyen varsa daha herkesi öpüyorum tek tek
Çok şükür bugün doktora gittik 1 ay önce gitmiştim kalp atışını dinledikten sonra anca bugüne tekrar çağırıldım. Bebeğimi ultrasonda görünce çok şok geçirdim inanılmaz büyümüş epey bebeğe benzemiş Rabbimin mucizesi 4.5 cm olmuş boyuda küçücük ama görüntüsü epeyce bebeği andırıyor. Kollarını hareket ettiriyordu. Kalp atışlarını da duydum yine. Çok şükür şimdilik herşey yolundaDoktor iki hafta sonra yine çağırdı 2 li test yapılacak ve bi takım kan tahlilleri daha isteyecek. İnşallah onların neticeleri de güzel çıkar. Bize dua edin kızlar sağlıkla büyüyelim inşallah
Hepinizi tek tek geçiriyorum içimden her daim dualarımdasınız Rabbim sizlere de mutlaka yaşatacak bu duyguyu buna çok eminim. Eee nazlı çıktı bu cimcimeler bekletip duruyorlar geldikleri zaman biraz sitem edicez nerde kaldınız diyeSağlıkla gelsinlerde bugünleri de güzellikle anarız hep birlikte. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen dileyen herkese nasip etsin en güzelinden en sağlıklısından inşallah
beğendimmm hacıııııııhni sen nerdesin
...
mrb nasılsınız arkadaşlar
ayy alışmıştık halbukiii yokluğuna...beğen tuşunun...beğen beniiiişte geldim burdayımmmmm ama ben bu işte beceriksizin tekiyimm.
ayrıca beğenen arkadaşlara teşekkürler.hadi gelin bende sizi beğenem.
mrb nasılsınız arkadaşlar
ayy alışmıştık halbukiii yokluğuna...beğen tuşunun...beğen beniii
mrb biz iyi sn nasılsın???
beğendim beğendimmm çokk beğendimmm
ayy iyiki geldi amaa süper olduu renk geldi.
hemde birine cevap yazıyoruz görmüyordu yada biri bize yazınca görmüyorduk şimdi çokk ii olduuu
inşallah olmazsın canım ve gebesindir inşallahbende iyiyim çok şükür hala adet olmadım bekliyorm
evet cnm ama bnm pc yi kasıyor bu beğenme olayı sizdede oluyormu...yoksa benmkimi gergin bugün...reglinmi gecikti pc sultannn gebeysen artık bi tablet çıkarırsın bana
inşallah olmazsın canım ve gebesindir inşallah
yok tatlım benimki yapmadı kasma falan.
sen kocana söle alsın sana bi tablet
inşallah olmazsın canım ve gebesindir inşallah
inşallah ama sanmıyorum ayın 13 ünde dayanamadım evde test yaptım çıkmadı.
yok anacım istemem adam ince ince hesap yapar oldu..tüp bebk olayı çıkınca
inşallah ama sanmıyorum ayın 13 ünde dayanamadım evde test yaptım çıkmadı.
zaten dr demişti gecikirse gel ilaç vereyim diye birkaç gün daha beklicem olmazsa gitcemöyleyse bi süre daha bekle ve istersen bi doktora görün canım.
oliii ben oyunda 21.sıraya geldim kızz
puanım 89000
eşin haklı canım bu işler manevi yıkımın yanında maddi yıkımda yapıyor.
inşallah çabalarınız boşa çıkmaz.ve en önemlisi inşallah gerek kalmadan gelir.
bundan yaklaşık bir hafta önce 71.650 yaptım ama çıkmadı sinir oldum eski puanda kaldım ...gözüme uyku girmedi sinirdemmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?