- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #5.481
bende iyyim teşekkürler ne sıcak bi topik :) hepinize teşekkürler mesajıma rastlayan herkes yazıyor kimse boşver demiyor
benide aranıza aldıgınız için saolun :) rabbim hepimize bebiş nasip etsin sağlıkla olanları da sağlıkla kavuştursun
ohhh içim açıldı
:))) yok kimyasal gebelik geçirmedim o başka bi üye galiba
1 düşük yaşadım(2 haftalık bi gebelikti) 1,5 yıllık evliyim dr takibine başladık hormon testim yapıldı herşey normal cıktı nisanda raahim filmi ve sprem örn. bakılacak sorun tam anlamıyla belli olacak inşallah. pko var bende biide birazda stresten kaynaklı diye düşünüyorum
tabi muhakkak zamanı vardır onu beklıyoruzdur ama ben iyice sıyırdım bu konuda bide yan komşumun bebeği oldu bebek gece ne vakit kalksa psikolojık uyanır oldumbaya etkiledi bebek ağlaması beni :))
hakkınızda hayırlısı olsun canım bende pkoluyum düşük için üzüldüm çokkk ama hamıle kalabılıyorsun buda güzel benım 2senedir olmuyorr ama yılmak yok devam pkoda stres cok onemli fazla yorma takma kafaya
selam arkadaşlar...
herhese hayırlı cumalar..
rabbim bu mubarek günün yüzüsuyu hürmetine tüm dualarımızı kabul etsin ....
baharım sen hep gece geliyorsun sanırım...
senin geldiğin saatlerde ben çoktan uyumuş oluyorum 21 30 uyku saatim
artık kısmet karşılaşmamız...
nilay canım hayırlısı olsun..
ateşini ölçmeye devam et demekki 36.1 ateşle yada o civarlarda ateşle adet oluyorsun..
sen ölçmeye devam et tablo hazırla arkadaşlar ile yardımcı olmaya çalışırız...
hakkınızda hayırlısı olsun canım bende pkoluyum düşük için üzüldüm çokkk ama hamıle kalabılıyorsun buda güzel benım 2senedir olmuyorr ama yılmak yok devam pkoda stres cok onemli fazla yorma takma kafaya
güzel düşüncelerin için bende teşekkür ederim..
o sıcaklığı sana yansıtabildiysek ne mutlu bize..
kimyasal gebelik geçirdim demişsin yanlış hatırlamıyorsam..
biraz kendinden bahset istersen yaş kaç yıllık evlisin ne zamandır bebek düşünüyorsunuz problem varmı gibi mesela
belki hatırlarsınız eski topikten cok faal değildim nickim "birse" idi
aminnn canım pasimmm aminnnnn
ben gündüzde geliyorum ama karşılaşamıyoruz tatlım.
ama olsun kalplerimiz bir elbet karşılaşırız sen doğurmadan
nasılsın canımbenim denizoğlan nasıl
bu arada herkese günaydın hayırlı cumalar allah bu mübarek günde
hepimizin dualarını kabul etsin.hiçbirimizin kucağı boş kalmasın
gebe olanlarada hayırlı doğumlar ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
nilaycım üzülme inşallah bu ay bebişine kavuşursun
orlic sende hoşgeldin aramıza canım.
aaa evet ben hatırladım canım seni.eski topikte aşağıda adını görüyorduk.
evet :)))) merhaba nasılsın bi sizi hatırlıyorum 3 unuzu başka hafızamda yok yaw vardı bak bide baya vardıda burda az
nese umarım ıyısınızdır bende döndüm artık aranıza
kızlar günaydınnnnnnnn
bişi sorucam clearblue monitörü hakkında bilginiz var mı??? baya kullanan varmış gerçi çok pahalı.
günaydın canım
benim tavsiyem öle şeylere para dökme.alacaksanda ovulasyon testi al hem ucuz hemde gerçekten gösteriyor doğru yapıldığında
olsun ya bende aynı yerdeyim napalım zaman gerek demekki sınav buda :)) hayırlısımerhaba canımm ben iyiyim kendi adıma ama gördüğün gibi aynı yerdeyiz bi değişiklik yok bizde.
hala çabalıyoruz.az kaldı sabrediyoruz.evet burada seçiciyiz herkesi kabul etmiyoruz bi sürü gelen oluyor adımızı yazın listeye diye
ama sadece sohbet edenleri alıyoruz.
ovulasyon testi yumurtlamayı belli ediyormu gerçekten ne kadar ücreti ?günaydın canım
benim tavsiyem öle şeylere para dökme.alacaksanda ovulasyon testi al hem ucuz hemde gerçekten gösteriyor doğru yapıldığında
vallaha o kadar usandım ki artık. inan hamilelik testlerine verdiğim para onun iki katı... bu ay düşünmüyorum. annem kocama da bana da ballı bir karışım yaptırmış onu deneyeceğim. umutluyum ama birisi ben şunu yaptım hamile kaldım deyince atlıyorum üzerine.
olsun ya bende aynı yerdeyim napalım zaman gerek demekki sınav buda :)) hayırlısı
ovulasyon testi yumurtlamayı belli ediyormu gerçekten ne kadar ücreti ?
sogan kürü denedinmi hiç
selam kızlar...hayırlı cumalar olsun öncelikle..yeni gelen arkadaşlar orlic arha2010(seni hatırlıyorum) ecrin ve aklıma gelmeyen varsa diğer arkadaşlar...hepiniz inş bu uğurlu topikte gebeş kalırsınız..benim adetin 3. günü. bu ay rolantideyim.rahim filmi çektirmekten de vazgectim. bi kaç ay daha beklicem.adaçayına başladım.bu sefer tutar belki.
bugün de hava çok güzel istanbulda...inş soğumaz yine.hepinize güzel bir gün diliyorum güzel anne adayları
amın haklısın ilk hamileliğim soğan suyundan sonra oldu soğan suyu kürü denedim ama tatile denk geldi düştü yolda :S
ben aslında cok eski üyeyim burdaki birçok üyenin yeni üye olduklarında ben kapatmıştım üyeliğimi ismime çok yakındı nickim bu ismi açtım ama kimse hatırlamaz tabi ondanda yeniden topige girmiiş bulunuyorum yeni üye olduğunda kimse önemsemiyor eski ismimlede çok faal değildim ama gene bu kadar yabancılık çekmemiştim.
kızlar günaydınnnnnnnn
bişi sorucam clearblue monitörü hakkında bilginiz var mı??? baya kullanan varmış gerçi çok pahalı.
selam kızlar...hayırlı cumalar olsun öncelikle..yeni gelen arkadaşlar orlic arha2010(seni hatırlıyorum) ecrin ve aklıma gelmeyen varsa diğer arkadaşlar...hepiniz inş bu uğurlu topikte gebeş kalırsınız..benim adetin 3. günü. bu ay rolantideyim.rahim filmi çektirmekten de vazgectim. bi kaç ay daha beklicem.adaçayına başladım.bu sefer tutar belki.
bugün de hava çok güzel istanbulda...inş soğumaz yine.hepinize güzel bir gün diliyorum güzel anne adayları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?