Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

amin arkadaşım amin bende yenıyım bu topikde :)

hakkınızda hayırlısı olsun canım bende pkoluyum düşük için üzüldüm çokkk ama hamıle kalabılıyorsun buda güzel benım 2senedir olmuyorr ama yılmak yok devam pkoda stres cok onemli fazla yorma takma kafaya

amın haklısın ilk hamileliğim soğan suyundan sonra oldu soğan suyu kürü denedim ama tatile denk geldi düştü yolda :S
ben aslında cok eski üyeyim burdaki birçok üyenin yeni üye olduklarında ben kapatmıştım üyeliğimi ismime çok yakındı nickim bu ismi açtım ama kimse hatırlamaz tabi ondanda yeniden topige girmiiş bulunuyorum yeni üye olduğunda kimse önemsemiyor eski ismimlede çok faal değildim ama gene bu kadar yabancılık çekmemiştim.

aminnn canım pasimmm aminnnnn
ben gündüzde geliyorum ama karşılaşamıyoruz tatlım.
ama olsun kalplerimiz bir elbet karşılaşırız sen doğurmadan
nasılsın canımbenim denizoğlan nasıl

bu arada herkese günaydın hayırlı cumalar allah bu mübarek günde
hepimizin dualarını kabul etsin.hiçbirimizin kucağı boş kalmasın
gebe olanlarada hayırlı doğumlar ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
nilaycım üzülme inşallah bu ay bebişine kavuşursun
orlic sende hoşgeldin aramıza canım.

belki hatırlarsınız eski topikten cok faal değildim nickim "birse" idi

hoşbulduk saol belki sende hatırlarsın bei eski nickim "birse" idi sadece sen pasifora ve bebişimolsun vardı eskiden hatrımda kalan siz hatırladınızmı bilmem beni

aaa evet ben hatırladım canım seni.eski topikte aşağıda adını görüyorduk.

evet :)))) merhaba nasılsın bi sizi hatırlıyorum 3 unuzu başka hafızamda yok yaw vardı bak bide baya vardıda burda az
nese umarım ıyısınızdır bende döndüm artık aranıza

kızlar günaydınnnnnnnn

bişi sorucam clearblue monitörü hakkında bilginiz var mı??? baya kullanan varmış gerçi çok pahalı.

evet :)))) merhaba nasılsın bi sizi hatırlıyorum 3 unuzu başka hafızamda yok yaw vardı bak bide baya vardıda burda az
nese umarım ıyısınızdır bende döndüm artık aranıza

merhaba canımm ben iyiyim kendi adıma ama gördüğün gibi aynı yerdeyiz bi değişiklik yok bizde.
hala çabalıyoruz.az kaldı sabrediyoruz.evet burada seçiciyiz herkesi kabul etmiyoruz bi sürü gelen oluyor adımızı yazın listeye diye
ama sadece sohbet edenleri alıyoruz.

kızlar günaydınnnnnnnn

bişi sorucam clearblue monitörü hakkında bilginiz var mı??? baya kullanan varmış gerçi çok pahalı.

günaydın canım
benim tavsiyem öle şeylere para dökme.alacaksanda ovulasyon testi al hem ucuz hemde gerçekten gösteriyor doğru yapıldığında

günaydın canım
benim tavsiyem öle şeylere para dökme.alacaksanda ovulasyon testi al hem ucuz hemde gerçekten gösteriyor doğru yapıldığında

vallaha o kadar usandım ki artık. inan hamilelik testlerine verdiğim para onun iki katı... bu ay düşünmüyorum. annem kocama da bana da ballı bir karışım yaptırmış onu deneyeceğim. umutluyum ama birisi ben şunu yaptım hamile kaldım deyince atlıyorum üzerine.

olsun ya bende aynı yerdeyim napalım zaman gerek demekki sınav buda :)) hayırlısı
günaydın canım
ovulasyon testi yumurtlamayı belli ediyormu gerçekten ne kadar ücreti ?

sogan kürü denedinmi hiç

selam kızlar...hayırlı cumalar olsun öncelikle..yeni gelen arkadaşlar orlic arha2010(seni hatırlıyorum) ecrin ve aklıma gelmeyen varsa diğer arkadaşlar...hepiniz inş bu uğurlu topikte gebeş kalırsınız..benim adetin 3. günü. bu ay rolantideyim.rahim filmi çektirmekten de vazgectim. bi kaç ay daha beklicem.adaçayına başladım.bu sefer tutar belki.
bugün de hava çok güzel istanbulda...inş soğumaz yine.hepinize güzel bir gün diliyorum güzel anne adayları

olsun ya bende aynı yerdeyim napalım zaman gerek demekki sınav buda :)) hayırlısı

ovulasyon testi yumurtlamayı belli ediyormu gerçekten ne kadar ücreti ?

sogan kürü denedinmi hiç

soğan kürüne başlayacağım canım. bu gün adetimin 2. günü. mideyi delmezsem bu ay baya bir karışım yapacağım.

canım selam, rahim filmi çektirdikten hemen sonraki aylarda hamile kalan çok var. eski topikten pembiq rahim filminden sonra hamile kalmıştı. bence onu ihmal etme.

canım burda herkse çok sıcak kanlı ben hatırlmadım senı çünkü bende dahah yenı geldim buraya ama emin olki çok çabuk kaynaşırız hep beraber ben yenı olmama ragmen sagolsun ne sorduysam cvp buldum :)

kızlar günaydınnnnnnnn

ben duydum çok kullnan var almayı düşünyordum ama pkolu oldugum için yanıltma payı var onun için alamadım

hoşbulduk sagol canım benım adaçayı yumurtlamaya iyi geiyorms diye duydum ama adetin 15,gününe kaadr içilebilir çünkü düşük tehlikesi yapıyormuss bilgin olsun canım bende önümüzdeki ay adetle içecem imş. adet olmamda gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…