Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

ben sadece 2 tanesini biliyorum canım..
onuda araştırdığım için değil arkadaştan duydugum kadarıyla..
ama şunuda soyledi anadolu yakasındakinde sadece rapor geçiyor dedi..
bir görüşün başka yerler ile de görüşün bu ayı boyle değerlendirin aceleye getirmeyin..
çünkü bu işte inanmak ve stressiz olmak moralli olmak çok önemli....

kesinlikle sana katılıyorum canım pkoluyumya ben zayıflarsam yumurtlamamda düzene gircekmiş oyle demışti çok haklısın canım gnce 1tane 7gün içtim 7tane içmiş oldum sonra daha içme dedi bana değiştircem kesin başka doktor bakıyorum şimdi sağol canım sendede varmı pko

evet canım kısmet bendede görüntü var ve hormonlarımda da çıkıyorr pkom ve benım adetlerim çok ama çok düzensiz 2ay adet olmadıgımı bılırım hep ilaçla oluyorum bizde 4yıllık velıyız yaza 4bitcek 5gircez 2yıldır olmuyor zamanı var demek ama öyle tedaılere pek girmedim ben eşim bekleyelım belkı kendılıgınden olur dedı hep 2ke yumurta takıbı yaptırdım biri 1sene once diğeri geçen ay daha fazla beklemek istemiyorum ben yaa senedir bekliyorum zaten hayırlısı artık

hayırlıs olsun canım..
benimde bu yaz 9 yıl bitecek evliliğimde.
ilk 2 yıl düşünmedik sonra baktık olmuyor...2 ay yumurtlama takibi yaptırdım...
2. takipte kimyasal gebelik oldu ...
sonra o zaman bu zaman derken zaman akıp geçti..
vakti geldiğinde oldu..
sende peşini bırakma inşallah rabbim emeklerinin sabrının karşılığını verecek...

oo maşallah canım yaa beklemek çok zor nasıl bekledın 7 yıl allah sabır versin valla bakalım bzi ne kadar bekliycez hakkımızda hayırlısı olsun yaşın kaç

slm kizlar nasilsinizz hepinizi,muhabbetlerimizi cok ozluorum ama hic karsilasamioruz ama zannetmeyinki sizi unuttum zannetmeyinki sizi ve gelismeleri takip etmiorum...hepinizi takip ediorum dualarimdasinizz

evet cnm en erken mayıs haziran bende ramazandan sonr diyorum ama eşim mayıs diyor bakalım akışına bıraktım ve rahatım bu ay ...haktn hayırlısı bi mucize olsada kendi gelse..
zayıflamak etkili ama biz kilolar için geçerli dğil bnce ...bende pko var ama ileri derece değil cnm ...görüntü olarak var dedi doktorum kan tahlillerine baktığım zaman bunu anlıyabileceğim bi değer yok dedi...
slm kizlar nasilsinizz hepinizi,muhabbetlerimizi cok ozluorum ama hic karsilasamioruz ama zannetmeyinki sizi unuttum zannetmeyinki sizi ve gelismeleri takip etmiorum...hepinizi takip ediorum dualarimdasinizz

özletme kendini cnm...akşamları toplanabiliyoruz genelde...

kızlar herkese selamlar,

beni de listeye yazar mısınız???? bu ay kesin kararlıyım hamile kalacağım. 11 nisan bat. her şey çokkk güzel olacak. akşama alışverişe çıkıp soğan kürü için soğan, kocam için keçiboynuzu pekmezi, kendim için çörekotu bal karışımı... alacağım. bir buçuk yıl oldu. bir çok kimyasal gebelik, başarısız bir tüp bebek, kimyasalla sonuçlanan iğneler, defalarca gidilen doktorlardan sonra bu ay başaracağım. artık deniz kenarında yaşıyorum. iç anadolunun kuş uçmaz kervan geçmez şehrinden kurtuldum. kocamın işi çok daha iyi. ikimizin de morali şahane.
beni de listeye yazın.

tedavin hayırlı olsun canım inş.bu ay meleğin senınle olur aramıza hoşgeldin :) sorun ne pkolumusun sende soğan kürü yapıcaksın bende bua ya olmazsa onumuzdekı ay soğan yapcam herşeyin hayırlısı

selam, pko yok bende. aslında bin kere doktora gittim sorun yok. sorun olmamasını sorun ediyorum. yani sorun yoksa ve bebek olmuyorsa sorun ne dimi??? neyse bu ay taşınmaydı falandı derken baya üşüttüm. kokulu akıntım çok oldu. soğan kürü ile enfeksiyonu atacağım. hepimiz için hayırlısı bakalım.

merhaba kızlar benide eklermisiniz 1,5 yıldır evlıyım 1 düşük yaşadım bebeğim olmadı düşükten sonra dr kontrolündeyiz hormon testim olumlu cıktı gelecek aya rahim filmi ve sperm testi istedi inşallah olur gerek kalmadan :S
maşallah baya hamilede var topikde rabbim sağlıkla kavuştursun olmayanlarada nasip etsin :)

merhaba kızlar benide eklermisiniz 1,5 yıldır evlıyım 1 düşük yaşadım bebeğim olmadı düşükten sonra dr kontrolündeyiz hormon testim olumlu cıktı gelecek aya rahim filmi ve sperm testi istedi inşallah olur gerek kalmadan :S
maşallah baya hamilede var topikde rabbim sağlıkla kavuştursun olmayanlarada nasip etsin :)
5 nisan adet günüm 26 yaşındayım

Son düzenleme:
5 nisan adet günüm 26 yaşındayım

hakkınızda hayırlısı olsun canım benım

aramıza hoşgeldin canım düşüğün için üzüldüm canım ama olsun yine hamıel kalırsın hayırlısıyla

kızlaarr nerdesinizz canım sıkılıyorrrr
aaaaaaa beğenme tuşu geri gelmişşş beğenin beniiiii:))

Son düzenleme:
Kızlar hepinize selamlar
Bahar, Melis, Naz, Tondora, Mahrum, nilay ve aklıma gelmeyen varsa daha herkesi öpüyorum tek tek
Çok şükür bugün doktora gittik 1 ay önce gitmiştim kalp atışını dinledikten sonra anca bugüne tekrar çağırıldım. Bebeğimi ultrasonda görünce çok şok geçirdim inanılmaz büyümüş epey bebeğe benzemiş Rabbimin mucizesi 4.5 cm olmuş boyuda küçücük ama görüntüsü epeyce bebeği andırıyor. Kollarını hareket ettiriyordu. Kalp atışlarını da duydum yine. Çok şükür şimdilik herşey yolunda Doktor iki hafta sonra yine çağırdı 2 li test yapılacak ve bi takım kan tahlilleri daha isteyecek. İnşallah onların neticeleri de güzel çıkar. Bize dua edin kızlar sağlıkla büyüyelim inşallah

Hepinizi tek tek geçiriyorum içimden her daim dualarımdasınız Rabbim sizlere de mutlaka yaşatacak bu duyguyu buna çok eminim. Eee nazlı çıktı bu cimcimeler bekletip duruyorlar geldikleri zaman biraz sitem edicez nerde kaldınız diye Sağlıkla gelsinlerde bugünleri de güzellikle anarız hep birlikte. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen dileyen herkese nasip etsin en güzelinden en sağlıklısından inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…